Neler Yeni

Geliyor Gelmekte Olan...

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

ertelenmeyecek zaten Ziya Selçuk açıkladı
Ne yapılmaya çalışılıyor anlamıyorum. Hem öğrencilerin sınavdaki durumu hem de sağlığı için en azından temmuza dek ertelenmeliydi. O kadar emeğe yazık oldu...

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Cidden bu kadar kolay mı?
evet çok kolay sayısalı abartıyorlar özellikle benden kaynaklı değil bence benim iyi yapmam sayısalı 4y 1b kapadım ama çoğu kişi orda battı nedeni yapamamaları değil abartılıyor ve bu yüzden stres oluyorlar ben sözelde yanlış yaptım yoksa daha güzel okullara giderdim belki sözeli sevmediğimden kötü yaptım 7y vardı

BerJhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Taha Bercan Ulugöl
Ne yapılmaya çalışılıyor anlamıyorum. Hem öğrencilerin sınavdaki durumu hem de sağlığı için en azından temmuza dek ertelenmeliydi. O kadar emeğe yazık oldu...
2 gün kalmış ertelenmemeliydi zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Kardeşim bende lgsye girdim geçen sene açıkçası sadece dershaneye gittim ordada dersleri kaynatırdık arkadaşlarla ben hiç çalışmazdım ama genelde hep dershanenin 1. sınıfındaydım deneme yaptılar bol bol lgsye girerken bir kitap bile bitirmedim yarılamadım hatta sınav beklediğimden kolaydı yüzde 4e girdim şimdi fen lisesindeyim keşke girmeseydim fen lisesi benim gibi çalışkan olmayanlar için çok zor
Hangi lise?

BerJhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Taha Bercan Ulugöl
evet çok kolay sayısalı abartıyorlar özellikle benden kaynaklı değil bence benim iyi yapmam sayısalı 4y 1b kapadım ama çoğu kişi orda battı nedeni yapamamaları değil abartılıyor ve bu yüzden stres oluyorlar ben sözelde yanlış yaptım yoksa daha güzel okullara giderdim belki sözeli sevmediğimden kötü yaptım 7y vardı
yinede iyi yapmışsın.İnşallah benim sınavda bunun gibi geçer

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Çok zor değildi geçen sene girdim.

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Bu arada siz sadece 1. dönemden girceksiniz galiba geçen sene 1. dönem çok kolaydı hala öyleyse sınav kolay olsa bile yüzdelik dilimleriniz kötü gelebilir herkes yaptığı için zekiyseniz sizin hakkınız yenir yani

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Dostum hangi sene girdin bilmiyorum ama lgs nin ilk yapıldığı sene sayısal gerçekten zordu bence.

Top Bottom