Neler Yeni

15 yaş para kazanma

Furkan_kc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Furkan-koç
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Freelancer siteler var. Oralarda teklif verebilirsin. İnstagram hesabı açıp reklam verebilirsin baya ilgi görüyor. Ya da benim gibi kart bastır iş yerlerinin kapısından içeri bırak kaç 🙂. Ancak bu iş için profesyonel olman gerekiyor. Yani HTML , CSS , PHP , SQL , MySQL gibi dillere hakim olman lazım. "Para kazanmak için bu işe girmeyin" diyen hıyarlara aldırma senden benden zenginler şuan ama kendine de "para kazanmak için o işi yapıyorum" deme. 6 Ay - 1 yıl gibi bir sürede bu dillere hakim olman lazım. Herkesin öğrenme hızı farklıdır. Ancak dediğim gibi profesyonel olmak lazım. Zamanında , "ben şu dilleri biliyorum , şunları yapabiliyorum" diye geziyordum. Bir gün biriyle tanıştım kendisi özel şirkette yazılımcıydı. Bana bir "dil" bile olmayan HTML içinden bir soru sordu ve ben mal gibi kaldım. Hiç unutmam ,bana "Görsel hafızana kazımışsın o bilgileri. Her şeye baştan başla" demişti.
Şuan html ve css öğreniyorum zaten diğer dilleride öğrenirim yavaş yavaş çok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

YouTube de mesela;
X Oyunu Nasıl Yüklenir ve Kurulur tarzında videolar çekip indirdiğin sitenin linkini kısaltarak çok olmasa da para kazanabilirsin. Tabi bu sadece oyun için geçerli değil ama o tarzda ki videolar çok izleniyor diye biliyorum. Yakında ben de yapmaya başlayacağım o yüzden tavsiye ettim. Veya yine YouTube de bir kanal açarsın bell ibir konsept belirlersin. Eğer çok tutarsa yani abonen 1000 olup herkese açık 4000 saat izlenmen olursa YouTube den minimum 200 TL civarında kazanabilirsin.
Anladım her şeyi deniycem instagram sayfası twich youtube Web site hangisi olursa artık :)

Zertaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre Dalak
Şuan html ve css öğreniyorum zaten diğer dilleride öğrenirim yavaş yavaş çok teşekkürler

Anladım her şeyi deniycem instagram sayfası twich youtube Web site hangisi olursa artık :)
Allah kolaylık versin kardeş :)

PUBG Mobile bu piyasanın bugudur.
yaş kitlesi düşük ve neredeyse Türkiye'nin yarısı bu oyunu oynuyor birkaç ay uğraşırsın kitle kazanırsın parayı kaldırırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Artık yaşınız ne olursa olsun YouTube'dan para kazanmaya başladığınız an şahıs şirketi konumuna geçiyorsunuz ve belirli bir vergilendirmeye tabisiniz. Bu da toplam %30-40 arası diye biliyorum.

Benim tavsiyem YouTube'dan başlamanız olacaktır. Enes Batur gibilerin bulunduğu bu YouTube Türkiye çöplüğünde elbette yükselmeniz kolay olmayacaktır.

İlk etapta normal videolardan başlayın, abone sayınız arttıkça canlı yayınlar da yapmaya başlarsınız.
lütfen youtube videosu çeker misin? Burdan laf atmak kolaydır. Videolarını cok izlemem ama videoları gayet kaliteli, uğraşılmış oluyor. Sen burdan ancak böyle yorum yapabilirsin zaten.

Benim youtube tavsiyem gündemdeki konularla ilgili video yapman. Mesela 1 ay önce filan siren head gündem oldu. Bunun oyunları var oyunlarını oynayabilirsin. Bir tane kanalda kardeşimi siren head kacırdı diye video atmıs, 200 bin izlenmiş sen düşün.

Son düzenleme:

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
lütfen youtube videosu çeker misin? Burdan laf atmak kolaydır. Videolarını cok izlemem ama videoları gayet kaliteli, uğraşılmış oluyor. Sen burdan ancak böyle yorum yapabilirsin zaten.
Üslubunuza dikkat edin! YouTube ile 6 yıldır aktif olmamakla birlikte ilgileniyorum ve video atıyorum.

Enes Batur'un nesinin kaliteli olduğunu çok merak ediyorum, gerçekten. Küfürleri mi, davranışları mı çok kaliteli? Bir de bu kanalı izleyenlerin çoğu çocuk ya!

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Banada lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Bu yaşta para kazanmanın derdine düşmemeni tavsiye ederim. Yazılım öğrenirsen ilerisi için iyi bir yatırım yapmış olursun, öğrenmek 3-5 seneni alır ancak geleceğin için mükemmel bir yatırım yapmış olursun. Asıl o zaman para kazanman gerekecek emin ol.

VitoScaletta

80+ Gold
adam gibi bi işte çalış yaşım 16 ailemin durumu gayet iyi ama eczane berber köy heryerde çalıştım hem karakterin oturur hemde istediğini daha kısa sürede alırsın sosyal medyaya göre alın teriyle alınan paranın tadını hiç bir şey vermez arkadaş ortamın genişler sosyalleşirsin gerçi bende fazla öyle olmadı ama büyük şehirdeysen olur

Top Bottom