Furkan_kc
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 23
- İsim
- Furkan-koç
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan html ve css öğreniyorum zaten diğer dilleride öğrenirim yavaş yavaş çok teşekkürlerHer yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Freelancer siteler var. Oralarda teklif verebilirsin. İnstagram hesabı açıp reklam verebilirsin baya ilgi görüyor. Ya da benim gibi kart bastır iş yerlerinin kapısından içeri bırak kaç . Ancak bu iş için profesyonel olman gerekiyor. Yani HTML , CSS , PHP , SQL , MySQL gibi dillere hakim olman lazım. "Para kazanmak için bu işe girmeyin" diyen hıyarlara aldırma senden benden zenginler şuan ama kendine de "para kazanmak için o işi yapıyorum" deme. 6 Ay - 1 yıl gibi bir sürede bu dillere hakim olman lazım. Herkesin öğrenme hızı farklıdır. Ancak dediğim gibi profesyonel olmak lazım. Zamanında , "ben şu dilleri biliyorum , şunları yapabiliyorum" diye geziyordum. Bir gün biriyle tanıştım kendisi özel şirkette yazılımcıydı. Bana bir "dil" bile olmayan HTML içinden bir soru sordu ve ben mal gibi kaldım. Hiç unutmam ,bana "Görsel hafızana kazımışsın o bilgileri. Her şeye baştan başla" demişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım her şeyi deniycem instagram sayfası twich youtube Web site hangisi olursa artıkYouTube de mesela;
X Oyunu Nasıl Yüklenir ve Kurulur tarzında videolar çekip indirdiğin sitenin linkini kısaltarak çok olmasa da para kazanabilirsin. Tabi bu sadece oyun için geçerli değil ama o tarzda ki videolar çok izleniyor diye biliyorum. Yakında ben de yapmaya başlayacağım o yüzden tavsiye ettim. Veya yine YouTube de bir kanal açarsın bell ibir konsept belirlersin. Eğer çok tutarsa yani abonen 1000 olup herkese açık 4000 saat izlenmen olursa YouTube den minimum 200 TL civarında kazanabilirsin.