Arama sonuçları: *

1. grimlex

50CC Motorla 45KM Yol Yapılır Mı?

bir zarar görmez ama gideceğin yol çok yokuşlu falansa arada durup motoru dinlendir soğuması için
  2. grimlex

İdefix güvenilir mi??

site güvenilir daha bugün yeni kargom geldi ps5 oyunu aldım.Ama her sitede olduğu gibi satıcının önemi var burda satın aldığın kişinin yorumlarına vs bak
  3. grimlex

Babam sürekli işe girmemi istediğini söylüyor

20 yaşındayım demişsin.Eğer okumuyorsan neden çalışmıyorsun ki zaten.Baban aşırı zengin değilse onuda bırak zengin olsada bir şey yapman lazım.Evde yatıp ne yapmayı amaçlıyorsun onu çözemedim.Adam tabi git çalış diyecek sana.Hedefin ne bir şey mi yapmak istiytorsun o yüzden mi çalışmak...
  4. grimlex

RKS R250 - Yuki Taro250r - Falcon FR250 - Hangisini Tercih Edersiniz?

eksikleri var zaten hocam parça fiyatlrı sıkıntılı bazı kroniklerde var ama racing tarzda rks yuki yanında daha alınabilir bir motosiklet
  5. grimlex

RKS R250 - Yuki Taro250r - Falcon FR250 - Hangisini Tercih Edersiniz?

bu fiyat bandında en mantıklısı diğer markalara göre daha kaliteli hissetiriyor
  6. grimlex

Bu adam Bilgisayarı sudan vs. çıkarıyor nasıl bozulmuyor??

videodaki üst seviye bir olay ama normal olarak atıyorum ben rgb fanları yıkıyorum direkt yıllardırda öyle yapıyorum güzel kuruladıktan sonra bi sıkıntı olmuyor ama gidip anakart yıkarsan dsfzgdf çalışsa bile oksitlenme yapıp ileride arıza yapabilir
  7. grimlex

Black&Decker şarjlı tornavidaya Bosch'un matkap ucu uyar mı?

uyar hocam ama çok sert tahtaları delemeyebilir
  8. grimlex

Kız arkadaşla eve çıkılır mı?

Biz zaten bu azgın kafa olduğundan gelişemiyoruz.Eli şeyinde gezen arkadaşlar zaten bu işe kalkışmasın.
  9. grimlex

Kız arkadaşla eve çıkılır mı?

Knk gerçekten samimi bir arkadaşsan zaten ötesini düşünmeye gerek yok.Her türlü çıkılır.Konulu film çekmiyoruz burda saçma düşüncelere gerek yok.Anlaşabiliyorsan tabikide yaşanır sorunsuz bir şekilde.Ayıpmış komşuymuş bunlar boş gerici kafalar
  10. grimlex

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalır mı?

İki ihtimal var. Ucu ucuna Kemal KILIÇDAROĞLU %50+1 barajını geçer veya ucu ucuna %50+1 barajını geçemeyip 2. tura kalır. 1683735745 Ben ilk turda ucu ucuna biteceğini düşünüyorum.
  11. grimlex

Erdoğanın kılıçdaroğlu ifşası videosu gerçek mi?

knk yolda bok gördüm kesin kk yapmıştır desem ona bile inanacak insanlar var bu soruyu sorman bile hata fbhzxdhn
  12. grimlex

Sizce seçimi kim kazanacak ?

Olabilir knk herkesin inandığı şeyler vardır.Hayırlısı olsun
  13. grimlex

Knk klasik bir akplisin tartışmayı bıraktım ben artık kimseyle fight atmıyorum.Susup çaresizliğinizi izleyip seçim sonuçlarını bekleyip ülkemdeki insanlara acıyorum.
  14. grimlex

sana göre kanka
  15. grimlex

arkadaşlar biz bi bokum başaramayız bu gidişle sürünmeye devam
  16. grimlex

Erdoğan'a neden mi verilmemeli?

çok üzülüyorum
  17. grimlex

Takı alabileceğim bi instagram sitesi var mı

aynen hocam şuanlık yok
  18. grimlex

https://dolap.com/profil/flownestaki
  19. grimlex

knk dolapta sayfam var öyle denemelik satışa koydum çok çeşit yok ama bak bir kere @flownestaki
Top Bottom