site güvenilir daha bugün yeni kargom geldi ps5 oyunu aldım.Ama her sitede olduğu gibi satıcının önemi var burda satın aldığın kişinin yorumlarına vs bak
20 yaşındayım demişsin.Eğer okumuyorsan neden çalışmıyorsun ki zaten.Baban aşırı zengin değilse onuda bırak zengin olsada bir şey yapman lazım.Evde yatıp ne yapmayı amaçlıyorsun onu çözemedim.Adam tabi git çalış diyecek sana.Hedefin ne bir şey mi yapmak istiytorsun o yüzden mi çalışmak...
videodaki üst seviye bir olay ama normal olarak atıyorum ben rgb fanları yıkıyorum direkt yıllardırda öyle yapıyorum güzel kuruladıktan sonra bi sıkıntı olmuyor ama gidip anakart yıkarsan dsfzgdf çalışsa bile oksitlenme yapıp ileride arıza yapabilir
Knk gerçekten samimi bir arkadaşsan zaten ötesini düşünmeye gerek yok.Her türlü çıkılır.Konulu film çekmiyoruz burda saçma düşüncelere gerek yok.Anlaşabiliyorsan tabikide yaşanır sorunsuz bir şekilde.Ayıpmış komşuymuş bunlar boş gerici kafalar
İki ihtimal var. Ucu ucuna Kemal KILIÇDAROĞLU %50+1 barajını geçer veya ucu ucuna %50+1 barajını geçemeyip 2. tura kalır.
1683735745
Ben ilk turda ucu ucuna biteceğini düşünüyorum.
Knk klasik bir akplisin tartışmayı bıraktım ben artık kimseyle fight atmıyorum.Susup çaresizliğinizi izleyip seçim sonuçlarını bekleyip ülkemdeki insanlara acıyorum.