Neler Yeni

Kız arkadaşla eve çıkılır mı?

Zechion

80+ Silver
ben bugunu buldum silince geri yüklüyorsun silmedim ama girmemek için direndim 2 haftadır oynamıyorum. mutlu olduğumu hissediyorum.
6 ay oynamadım. En son fark ettim ki eksikliğinde çevreme saldırmaya başladım. Bi el girip bi' kaç kötü hakaret vari laflarda bulunup geri çıktım. Şimdi çok rahatım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 ay oynamadım. En son fark ettim ki eksikliğinde çevreme saldırmaya başladım. Bi el girip bi' kaç kötü hakaret vari laflarda bulunup geri çıktım. Şimdi çok rahatım.
Fakat benim bırakmamda en büyük etki "Ben yks'de derece yapacağım." düşüncesine girmem.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Rulep

80+ Gold
tanıdığım da olsa ben rahat edemem çıkmazdım ama kızı beğendiysen anlaşabiliyorsanız deneyin. aynı eve çıkıp knk ayağı takılıyorsanız biriniz sevgili yaparsa kıyamet kopar

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
İş yerinden bir kız arkadaşım yüksek kiralardan herkes gibi şikayetçi olduğu için biriyle eve çıkmak istiyor. Ben de tek başıma kaldığım için ortak bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık. Kızla çok bir samimiyetim yok ama tatlı ve iyi bir kız tanıdığım kadarıyla. Konuşacağız eğer anlaşabilirsek eve çıkacağız ama aklıma belli başlı sorular var.

Daha önce erkek arkadaşlarımla evde kaldım ama hiç kızla birlikte kalmadım. Ev içinde anlaşma nasıl olur, bir kız bir erkek evin içinde rahat olamaz en azından bir süre için ve hani karşı cinsler olduğumuz için birbirimize yakınlık olma durumu olur mu gibi sorular var. Ev işleri konusunda sıkıntı yaşamam çünkü zaten ev içinde her şeyi kendi başıma yapıyorum bir süredir.

Siz ne düşünüyorsunuz bir kızla aynı eve çıkar mıydınız? Ne gibi sorunlar doğurabilir fikir verebilirseniz sevinirim.
Kendime göre cevap verecek olursam bence bir sıkıntı olmaz.
İş dağılımına gelirsek herkes dağıttığı yere toplar,herkes kendi bulaştığını yıkar vb.
Karsi tarafı rahatsız edecek derecede Yüksek sesle müzik dinlenmez.
Kira,elektrik,şu vb ortak ödenir(hocam bunları zaten biliyorsunuz ben sadece konuyu okuyacak arkadaşları da bilgilendirmek için yazıyorum).
Ortak kullanabileceğiniz eşyaları ihtiyacınız varsa konuşup ortak alabilirsiniz mesela tost makinesi,kettle vb.

Yakınlaşma konusunu tekrar cevaplamak gerekirse bence bu çok gerici bir düşünce bu düşünce kuran kurslarında erkek ve kız çocukları yan yana duramaz düşüncesiyle aynı bu yüzden bu kadar gerici olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Zaten böyle bir düşüncenin doğru olduğunu düşünüyorsanız bence kendinizi yeniden eğitmelisiniz(hocam size bir şey demedim yanlış anlaşılma olmasin).
Hocam şimdi size gelecek olursak arkadaşları sözüne bakmadan aynanın karşısına geçip kendinize sorun ben böyle bir yönelim yapar mıyım diye eğer sorununuz cevabı evet ise pişman olacak şeyler yapmamak için aynı eve çıkmayın ve kendinize bu zihniyetten kurtarın.

milenix

80+ Gold
Kendine sadece şunu sor: Ben dişi görünce cinsellik düşünüyor muyum?

Bide şunu unutma: En çok vakit geçirdiği, gördüğü yada konuştuğun insanlara aşık olma ihtimalin daha fazladır. Mesela aynı okuldan hatta daha özele indirgersek aynı sınıftan, aynı işyerinden birine aşık olma ihtimali başka kişilere göre daha yüksektir çünkü onları daha fazla görür, tanır, konuşursun. Eğer ikinizden biri aşık olursa o zaman evleri ayırmak durumunda bile kalınabilir veya belki ikinizde birbirinize aşık olursunuz :)

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
İş yerinden bir kız arkadaşım yüksek kiralardan herkes gibi şikayetçi olduğu için biriyle eve çıkmak istiyor. Ben de tek başıma kaldığım için ortak bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık. Kızla çok bir samimiyetim yok ama tatlı ve iyi bir kız tanıdığım kadarıyla. Konuşacağız eğer anlaşabilirsek eve çıkacağız ama aklıma belli başlı sorular var.

Daha önce erkek arkadaşlarımla evde kaldım ama hiç kızla birlikte kalmadım. Ev içinde anlaşma nasıl olur, bir kız bir erkek evin içinde rahat olamaz en azından bir süre için ve hani karşı cinsler olduğumuz için birbirimize yakınlık olma durumu olur mu gibi sorular var. Ev işleri konusunda sıkıntı yaşamam çünkü zaten ev içinde her şeyi kendi başıma yapıyorum bir süredir.

Siz ne düşünüyorsunuz bir kızla aynı eve çıkar mıydınız? Ne gibi sorunlar doğurabilir fikir verebilirseniz sevinirim.
Knk gerçekten samimi bir arkadaşsan zaten ötesini düşünmeye gerek yok.Her türlü çıkılır.Konulu film çekmiyoruz burda saçma düşüncelere gerek yok.Anlaşabiliyorsan tabikide yaşanır sorunsuz bir şekilde.Ayıpmış komşuymuş bunlar boş gerici kafalar

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Hocam bi ortama karşı cins girince işler karışır
2 farklı cins asla arkadaş olamaz ya erkeğin yada kadının aklında her zaman cinsellik olur
aşırı genellemeci ve seksist bir düşünce bunu diyen kişi yüksek ihtimal azgınlıktan açlıktan meraktan arzudan gözüne hoş gelen hemcinsini bile yer. böyle akılda kadın görüp duyduğumu şuan hatırlamıyorum ama bizzat tecrube bile edildi bu tür zihniyetlerde testorteron ve maskülenlik zehirlenmesi yaşayan erkoların hafif feminenlik gösteren erkekleri bile köşeye sıkıştırmaya çok ciddi meyilleri var.

kısaca kişilerin biyolojisi dışında kişilikleri vs en ve tek önemlisi. kadın erkek arkadas olamaz diyen biri(seksist vs.) erkek ise aslında o kişi tam olarak erkek ile de arkadaş olamayabilir ona da sulanır ama şöyle bir şekilde bölünümü oluyor böyleleri ya bisex olur gider veya bu benliği kabullenemeyip homofobik rolüne bürünme gayretine girer kadın için de genelde aynısı geçerli oluyor. karşı cinsi obje görenden uzak dur ve seksist seviyesinde olan kadın olsun erkek olsun cinsellikçilik manyağı insanların hepsiyle arana 1 km mesafe koy yani bu benim şahsen önerim erkek olsun kadın olsun fark etmez cinsiyetçi bel altıcı insanların doğası direkt meyillidir...

Bide şunu unutma: En çok vakit geçirdiği, gördüğü yada konuştuğun insanlara aşık olma ihtimalin daha fazladır. Mesela aynı okuldan hatta daha özele indirgersek aynı sınıftan, aynı işyerinden birine aşık olma ihtimali başka kişilere göre daha yüksektir çünkü onları daha fazla görür, tanır, konuşursun.
Ben buna katılmıyorum. tam olarak belirlenebilirlik içinde olduğunu da sanmorum yani düşük de olur yüksek de olur bilinemez kişilerin kendi tecrübeleri ile yorumlayabileceği kendi penceresinden görebileceği bir konu. değişken ve kişisel

milenix

80+ Gold
aşırı genellemeci ve seksist bir düşünce bunu diyen kişi yüksek ihtimal azgınlıktan açlıktan meraktan arzudan gözüne hoş gelen hemcinsini bile yer. böyle akılda kadın görüp duyduğumu şuan hatırlamıyorum ama bizzat tecrube bile edildi bu tür zihniyetlerde testorteron ve maskülenlik zehirlenmesi yaşayan erkoların hafif feminenlik gösteren erkekleri bile köşeye sıkıştırmaya çok ciddi meyilleri var.

kısaca kişilerin biyolojisi dışında kişilikleri vs en ve tek önemlisi. kadın erkek arkadas olamaz diyen biri(seksist vs.) erkek ise aslında o kişi tam olarak erkek ile de arkadaş olamayabilir ona da sulanır ama şöyle bir şekilde bölünümü oluyor böyleleri ya bisex olur gider veya bu benliği kabullenemeyip homofobik rolüne bürünme gayretine girer kadın için de genelde aynısı geçerli oluyor. karşı cinsi obje görenden uzak dur ve seksist seviyesinde olan kadın olsun erkek olsun cinsellikçilik manyağı insanların hepsiyle arana 1 km mesafe koy yani bu benim şahsen önerim erkek olsun kadın olsun fark etmez cinsiyetçi bel altıcı insanların doğası direkt meyillidir...

Ben buna katılmıyorum. tam olarak belirlenebilirlik içinde olduğunu da sanmorum yani düşük de olur yüksek de olur bilinemez kişilerin kendi tecrübeleri ile yorumlayabileceği kendi penceresinden görebileceği bir konu. değişken ve kişisel
Hayır. Aslında tam olarak durum böyle. İnsan daha çok görüştüğü, konuştuğu kişiye aşık olma ihtimali daha yüksek oluyor. İnsan tanıdıkça daha çok sevebilir ya da nefret edebilir.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Hayır. Aslında tam olarak durum böyle. İnsan daha çok görüştüğü, konuştuğu kişiye aşık olma ihtimali daha yüksek oluyor. İnsan tanıdıkça daha çok sevebilir ya da nefret edebilir.
hxm aslında kişisel olarak direkt sonrada " önceden yoktu da şimdi oldu oluyor olacak vs." şeyinin olmadığını düşünüyor sayılırım ama bu biraz daha kişisel düşünce direkt öyle/savunuyorum diyemem 👽

cıkma dostum ilk cümle yetti nolur cıkma düşünme bile

Top Bottom