Neler Yeni

Kız arkadaşla eve çıkılır mı?

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Kendini yenilikçi saniyosun ben halen daha savunuyorum savunacağim bi kiz ve erkek ayni evde arkadaşça yaşayamaz illa örnek vermek gerekirse bizim eski ortak bi kizla arkadaş olarak ayni eve çıkmıştı 2018 de şuan 2 çocuğu var azginliktan değil gerçekler dostum geri kafaliksa evet geriyim benim ahlakima ters anliyo musun azgin bi zihniyette değilim olmadim da benim bacim da anam da var ayni şekilde ayni eve çiktiğini falan düşünemiyorum erkeklerin ufkunun nasil gelişkin olduğunu biliyorum , sende galiba kadinlardan hoşlanmıyosun buna ziyaden de bu kadar rahatsin biz buna halk dilinde farkli şeyler diyoruz ama saygımı koruyacağim sende bildiğini oku bi azgin medeniyet biz kalmiş oluyoruz dimi sende haklisin
Anlayarak okumadığın düşünüyorum.
Ben üstteki mesajda belirttim ben yenilikçi değilim bu zihniyet gerici diye ama halen beni kendini yenilikçi sanıyorsun diye mesaj atıyorsun. Arkadaşım beni anlamıyor musun ben milletten değil zihniyetten bahsediyorum Arkadaşım yurt dışında da bu tarz durum da bu zihniyet gibi düşünenlerde gerici bir zihniyettedir. Gerici bir zihniyete sahip olmanın milleti olmaz. Sizin ahlak anlayışınız bu mu yani ahlak dediğiniz şey karşı cinsi yapabileceğiniz kötü şeylerden kendinizi uzak tutmak mi? Kendinize uzak tutmak yerine bu düşünceleri kafanızdan çıkarsanız zaten böyle bir şeyi yapmanıza gerek kalmayacak.
Arkadaşım annen ne alaka şimdi annem dediğin kadın zaten birisiyle evlenmiş hayatına bir kişiyle bağlamış birisidir ama bu konuda,hiç bir kimseye bağlı olmayan kız var bu iki farklı kişiye aynıymış gibi kafanda kurgulaman bile yanlış.
Arkadaşım bak bir toplumda böyle bir şeyin oluyor olması ve çoğunluğunda böyle düşünüyor olması onun doğru ve kesin bir yargı olduğu anlamına gelmez. Şöyle bir şey de var bu konu sahibi arkadaş tam da sizin düşündüğünüz gibi bir şey yaparsa bu benim dediklerimin yanlış olduğu anlamına gelmez bunu unutmayın. Benim ne saygısızlığıma gördün onu söyler misin bir zihniyetin kötü ve yanlış olduğunu söylemenin neresi saygısızlık.
Siz bunu halk dilinde ne söylüyorsunuz bunu biraz açsana bu kelimeyi bilmediğimden sormuyorum demek istediğim şey şudur bu kelimeyi söylemeyi utanıyorsun ama o zihniyette olduğunu utanmıyorsun yani tebrik ederim.
Arkadaşım benim bu hayatta savunduğum düşüncelerden bir tanesi de şudur insanlık âptaldır,insanlık bencildir çok ama çok az bir kısım kendini bu doğası gereği gelen âptallık ve bencillikten kurtarmıştır.(bu kısma kendimi dahil etmiyorum sonra ego tatmini yapıyor kendisine bir şey sanıyor diye sanma)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlayarak okumadığın düşünüyorum.
Ben üstteki mesajda belirttim ben yenilikçi değilim bu zihniyet gerici diye ama halen beni kendini yenilikçi sanıyorsun diye mesaj atıyorsun. Arkadaşım beni anlamıyor musun ben milletten değil zihniyetten bahsediyorum Arkadaşım yurt dışında da bu tarz durum da bu zihniyet gibi düşünenlerde gerici bir zihniyettedir. Gerici bir zihniyete sahip olmanın milleti olmaz. Sizin ahlak anlayışınız bu mu yani ahlak dediğiniz şey karşı cinsi yapabileceğiniz kötü şeylerden kendinizi uzak tutmak mi? Kendinize uzak tutmak yerine bu düşünceleri kafanızdan çıkarsanız zaten böyle bir şeyi yapmanıza gerek kalmayacak.
Arkadaşım annen ne alaka şimdi annem dediğin kadın zaten birisiyle evlenmiş hayatına bir kişiyle bağlamış birisidir ama bu konuda,hiç bir kimseye bağlı olmayan kız var bu iki farklı kişiye aynıymış gibi kafanda kurgulaman bile yanlış.
Arkadaşım bak bir toplumda böyle bir şeyin oluyor olması ve çoğunluğunda böyle düşünüyor olması onun doğru ve kesin bir yargı olduğu anlamına gelmez. Şöyle bir şey de var bu konu sahibi arkadaş tam da sizin düşündüğünüz gibi bir şey yaparsa bu benim dediklerimin yanlış olduğu anlamına gelmez bunu unutmayın. Benim ne saygısızlığıma gördün onu söyler misin bir zihniyetin kötü ve yanlış olduğunu söylemenin neresi saygısızlık.
Siz bunu halk dilinde ne söylüyorsunuz bunu biraz açsana bu kelimeyi bilmediğimden sormuyorum demek istediğim şey şudur bu kelimeyi söylemeyi utanıyorsun ama o zihniyette olduğunu utanmıyorsun yani tebrik ederim.
Arkadaşım benim bu hayatta savunduğum düşüncelerden bir tanesi de şudur insanlık âptaldır,insanlık bencildir çok ama çok az bir kısım kendini bu doğası gereği gelen âptallık ve bencillikten kurtarmıştır.(bu kısma kendimi dahil etmiyorum sonra ego tatmini yapıyor kendisine bir şey sanıyor diye sanma)
Hocam bakın benim bu hayattaki en büyük hayalim ve tek isteğim insanlığın kendini geliştirip bütün bir evreni kontrol edip insanlığın her şeyi öğrenmesini istiyorum ve hayal ediyorum. Hayatim boyunca bu hayalin %1 ini geliştiğini göremeden öleceğimi biliyorum fakat bu hayali düşünmek ve istemek bence çok mutluluk verici bir şey. Bir gün eğer insanlık kendini yok etmezse elbet bir gün gerçekleşeceğine de inanıyorum.

Son düzenleme:

keremk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
kerem kocaman
İş yerinden bir kız arkadaşım yüksek kiralardan herkes gibi şikayetçi olduğu için biriyle eve çıkmak istiyor. Ben de tek başıma kaldığım için ortak bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık. Kızla çok bir samimiyetim yok ama tatlı ve iyi bir kız tanıdığım kadarıyla. Konuşacağız eğer anlaşabilirsek eve çıkacağız ama aklıma belli başlı sorular var.

Daha önce erkek arkadaşlarımla evde kaldım ama hiç kızla birlikte kalmadım. Ev içinde anlaşma nasıl olur, bir kız bir erkek evin içinde rahat olamaz en azından bir süre için ve hani karşı cinsler olduğumuz için birbirimize yakınlık olma durumu olur mu gibi sorular var. Ev işleri konusunda sıkıntı yaşamam çünkü zaten ev içinde her şeyi kendi başıma yapıyorum bir süredir.

Siz ne düşünüyorsunuz bir kızla aynı eve çıkar mıydınız? Ne gibi sorunlar doğurabilir fikir verebilirseniz sevinirim.
+18 tarafı bır kenara bırakıp kızın nasıl biri olduğunu iyi bilmen lazım herşeye ses yükselten itiraz eden veya yanlış yaptığının zaman mesela bir yeri dağınık bıraktığın zaman hemen gürleyip tartışma başlatacak biri mi yoksa gerçekten anlayışlı ve uyuşacağın biri mi bunu sen bilirsin komşu meselesi eğer lüx veya gerçekten eğitimli insanların yaşadığı bir site veya mahalledeysen sorun olmaz ama normal bi mahalledeysen dedikoduya hazır olun (takmam diyebilirsin ama etrafa yayılır ve canınızı sıkabilir ) cinsellik konusuna gelince ikinizinde sevgilisi yoksa sürekli bir yerde durup birbirinize yakın olacağınız için birbirine cekici gelebilir ani bir ateşle ne olacağı bilinmez 😂

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
çıkılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
karanlıksevenadam
Hocam dediğiniz kızın ileride hayatına birisi girerse sizden pek haz etmeyecektir, bir de tanıdığın iyi yürekli, dürüst, kaliteli bir arkadaşın varsa onla kiraları denkleştirin. Aksi taktirde tatlı şirin dediğiniz kızın yanında yapamazsınız, ben şahsen evin içinde rahatlığa alışığım. Kızın özel günü yada herhangi bir özel durumu olabilir. yani benim açımdan pek olumlu değil.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Benimle aynı eve çıkmak isteyen kızlar özel mesaj kutum sizi bekliyor.
1 mesajınız yeter, olgun bir erkeğim korkmayın gece uyuyunca 1 gözümü kapatıcam.
Hırsız önlemi için hep bir gözümü açık tutucam söz.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Arkadaşlar kızla oturduk konuştuk ve anlaştık. Birkaç hafta deneme yapacağız eğer ev içinde de anlaşabilirsek devam edeceğiz.
Şeflerimle ve kızın çevresindekilerle konuştum hepsi olumlu geri dönüş yaptılar.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,775
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Arkadaşlar kızla oturduk konuştuk ve anlaştık. Birkaç hafta deneme yapacağız eğer ev içinde de anlaşabilirsek devam edeceğiz.
Şeflerimle ve kızın çevresindekilerle konuştum hepsi olumlu geri dönüş yaptılar.
hayırlı olsun

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Hadi hayırlısı.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
İş yerinden bir kız arkadaşım yüksek kiralardan herkes gibi şikayetçi olduğu için biriyle eve çıkmak istiyor. Ben de tek başıma kaldığım için ortak bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık. Kızla çok bir samimiyetim yok ama tatlı ve iyi bir kız tanıdığım kadarıyla. Konuşacağız eğer anlaşabilirsek eve çıkacağız ama aklıma belli başlı sorular var.

Daha önce erkek arkadaşlarımla evde kaldım ama hiç kızla birlikte kalmadım. Ev içinde anlaşma nasıl olur, bir kız bir erkek evin içinde rahat olamaz en azından bir süre için ve hani karşı cinsler olduğumuz için birbirimize yakınlık olma durumu olur mu gibi sorular var. Ev işleri konusunda sıkıntı yaşamam çünkü zaten ev içinde her şeyi kendi başıma yapıyorum bir süredir.

Siz ne düşünüyorsunuz bir kızla aynı eve çıkar mıydınız? Ne gibi sorunlar doğurabilir fikir verebilirseniz sevinirim.
Hocam büyük ihtimalle bir süre sonra ufak bir boşluğunuzda ufak bir ilgi ihtiyacınız da yanınızda sürekli o olduğu için ondan hoşlanmaya başlarsınız ve ya tam tersi o sizden hoşlanmaya başlar, ayrıca kız arkadaşınız yok zannediyorum ilerde olduğunda büyük sıkıntı çıkarır, ve ayrıca onun kız arkadaşları gelecek sizin erkek arkadaşlarınız gelecek rahat edebilecekmisiniz o da var yani bir sürü sorun var ama siz eğer biz birbirimize saygı gösterir uyarız derseniz ayrı.

milenix

80+ Gold

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Top Bottom