Neler Yeni

yakın kız arkadaş mevzusu

1721

80+ Bronze
yani bugun hemen arkasındayım ve gordu de zaten goz goze geldik ama hiçbirşey demedi hiçbirşey sonra da eskiden nefret ettiği şimdi canı ciğeri olan "yeni yakın erkek arkadaşının" yanına doğru yol aldı
öyle bir şey olunca direkt gözünü başka tarafa çevir.

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
yok verecek ama sallamasyon bir şekilde. diğer türlü iş nefrete döner.
kanka zaten yaptıkları insanı kendisinden nefret ettiriyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilmem bakacağız hocam baya yakın arkdaşımdı kolay değil ama son yaptıkları kendisini nefret ettirdi
yani sen bilirsin ama bence geldiğinde konuştuğunda eskisi gibi hiç olma taviz verme

Kara*

80+ Silver
Kız seni destek korsesi gibi kullanmış :ROFLMAO: konuşmamanı öneriyorum, yine 2-3 ay sonra dara düşünce mertim bebeğim en bff arkadaşım benim diye yanına gelmesin. O yüzden muhabbeti sen kes.

1721

80+ Bronze

yani sen bilirsin ama bence geldiğinde konuştuğunda eskisi gibi hiç olma taviz verme
eskisi gibi olmayacak zaten, kızı sallamayacak ama bi yandan da sallayacak. o ince çizgiyi yakalarsa kız kölesi bile olur

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert

öyle yapacğım hocam zaten en kötü yazarım daha muhattap olmayalım diye yanıma gelmeye tenezzül etse yüzüne de söylerim ama işte ..

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
eskisi gibi olmayacak zaten, kızı sallamayacak ama bi yandan da sallayacak. o ince çizgiyi yakalarsa kız kölesi bile olur
sakin ol sigma adam

öyle yapacğım hocam zaten en kötü yazarım daha muhattap olmayalım diye yanıma gelmeye tenezzül etse yüzüne de söylerim ama işte ..
yookk sen yazma gelirse yanına tavrını koy ortaya diyeceğini de sonra vın

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
Kız seni destek korsesi gibi kullanmış :ROFLMAO: konuşmamanı öneriyorum, yine 2-3 ay sonra dara düşünce mertim bebeğim en bff arkadaşım benim diye yanına gelmesin. O yüzden muhabbeti sen kes.
iyi güzel de hocam ismimi nerden bildiniz sallamadır umarım :)) .p

Top Bottom