İlk turda kazanırsa sonuç böyle çıkabilir.tekde alıcaz sorun yok![]()
Kral hikaye bunlar en güvenilir site de olsa bilemezler herifler birde yüzde veriyorlarİlk turda kazanırsa sonuç böyle çıkabilir.
Alıntıyı görüntüle
olabilir gibi aslında 55-40-2-3 da olabilr sinan oğana ilgi büyük şuanİlk turda kazanırsa sonuç böyle çıkabilir.
Alıntıyı görüntüle
insanlar niye böyle bişey yapsın tam tersini desen hadi neysede...Kral hikaye bunlar en güvenilir site de olsa bilemezler herifler birde yüzde veriyorlar
Sokakta KK diyenlerin çoğu zaten RTE ye verecek.
Kral ne kadar KK deselerde yeni hükümet gelecek düzen bozulacak mevcut iktidardan devam edelim diyecekler.Ve seni KK güven vermiyor halkın bir kısmınaar
olabilir gibi aslında 55-40-2-3 da olabilr sinan oğana ilgi büyük şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
insanlar niye böyle bişey yapsın tam tersini desen hadi neysede...
Carl'ın attığı resimdekine göre diyorsan o resimdeki sitenin asıl siyasi tarafını biliyorsundur....Kral hikaye bunlar en güvenilir site de olsa bilemezler herifler birde yüzde veriyorlar
Sokakta KK diyenlerin çoğu zaten RTE ye verecek.
Herkesin siyasi görüşüne saygı duyaraktan sunu söylemek istiyorum. Birinci turda bitmesi o kadar hayati ki... Oligarşik otokrasiyle yönetildiğimizin farkında olmamız lazım. İkinci tura kalırsa ve 2. Tur KK alırsa, otokrasiden kurtulmuş olabilirsiniz ama oligarşi devam edecek! Lütfen birinci turda bitirin. Benim oy kullanma hakkım yok. Keşke olsaydı da o masayı kırarak 1. Turda bitmesine yardımcı olabilseydim. Şayet 2. Tur olurda mâlum kişi yine seçilirse işte o zaman bu oligarşik otokrasiye bile hasret kalacağız. Lütfen aklınızı başınıza devşirin. Biliyorum KK sizin adayınız olmayabilir. Benim de tam kriterlerime uymuyor ama lütfen önce yangını söndürelim sonra çalı çırpıları dikenleri temizleyelim. Bu arada diğer iki adayında olmasının avantajları da var karşı tarafın oyundan yüzde bir bile aşağı çekseler bizim için kâr ama bu pek olası gibi durmuyor. Neyse uzun lafın kısası on kısası; İlk Turda Bitir!Cumhurbaşkanlığı seçiminin sizce ikinci tura kalır mı?
İlk turda bu iş bitmeli bence. Eğer seçim ikinci tura kalırsa 14-28 Mayıs arası ülkede neler olur düşünmek bile istemiyorum.
Seçimin ikinci tura kalma olasılığı da yüksek. :/
Sabah gazetesi bahsediyorsunuz herhalde.Carl'ın attığı resimdekine göre diyorsan o resimdeki sitenin asıl siyasi tarafını biliyorsundur....
Ama bu kötü bir şey işte mecliste çoğunluk Akp olursa adam vaatlerini nasıl gerçekleştirecek? Yapamazsa yalancı damgası yiyecek.. Kısacası Oligarşi devam edecek.2. tura kalır %55 le Kılıçdaroğlu kazanır
Milletvekili çoğunluğu sağlanır iyi parti + CHP 301 vekili geçecekAma bu kötü bir şey işte mecliste çoğunluk Akp olursa adam vaatlerini nasıl gerçekleştirecek? Yapamazsa yalancı damgası yiyecek.. Kısacası Oligarşi devam edecek.
İki ihtimal var. Ucu ucuna Kemal KILIÇDAROĞLU %50+1 barajını geçer veya ucu ucuna %50+1 barajını geçemeyip 2. tura kalır.Cumhurbaşkanlığı seçiminin sizce ikinci tura kalır mı?
İlk turda bu iş bitmeli bence. Eğer seçim ikinci tura kalırsa 14-28 Mayıs arası ülkede neler olur düşünmek bile istemiyorum.
Seçimin ikinci tura kalma olasılığı da yüksek. :/
Ben ilk turda ucu ucuna biteceğini düşünüyorum.İki ihtimal var. Ucu ucuna Kemal KILIÇDAROĞLU %50+1 barajını geçer veya ucu ucuna %50+1 barajını geçemeyip 2. tura kalır.