🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
14 Mayıs akşamı tayip gidiyor
İnşallah.14 Mayıs akşamı tayip gidiyor
insanlar korkudan söyleyemiyor hacı sen hangi alemde yasıyorsun rte diyen bagıra bağıra söylüyor anketlere katılıyorKral hikaye bunlar en güvenilir site de olsa bilemezler herifler birde yüzde veriyorlar
Sokakta KK diyenlerin çoğu zaten RTE ye verecek.
tek bildiğim gece 12 de tam sonuç ortaya çıkacak eskiden 9 duBir şey soracağım. Oylar ne zaman sayılmaya başlanacak?
İnşallah millet ittifak 300 çıkar parlamenter sistem için referandum şart 300 millet vekili gerekiyor diye biliyorum.Milletvekili çoğunluğu sağlanır iyi parti + CHP 301 vekili geçecek
Geceleri %100 sandıkları sonuçları açılıyor diye biliyoruminsanlar korkudan söyleyemiyor hacı sen hangi alemde yasıyorsun rte diyen bagıra bağıra söylüyor anketlere katılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
tek bildiğim gece 12 de tam sonuç ortaya çıkacak eskiden 9 du![]()
işte tam karar yani %52kk %46 rte olsa (%99da) bile %100 olmadan tam olmuyor (kalan yüzdelik nerde demeyin 1.turdan bahsediyorum ve bu örnek)Geceleri %100 sandıkları sonuçları açılıyor diye biliyorum
Kanun çıkarmak için 301 milletvekili gerekiyor anayasa değişikliği için 360 milletvekili gerekiyor.İnşallah millet ittifak 300 çıkar parlamenter sistem için referandum şart 300 millet vekili gerekiyor diye biliyorum.
O zaman yeşil sol parti milletvekillerine muhtaç olacağız. :/Kanun çıkarmak için 301 milletvekili gerekiyor anayasa değişikliği için 360 milletvekili gerekiyor.
"Muhalefetin Anayasa’yı değiştirebilmesi için en az 360 milletvekili çıkarması gerekiyor. Bunun için muhalefetin 2023 seçimlerinde yüzde 62.26 oranında oy alması gerekiyor.
Referanduma gitmeden Meclis’te Anayasa değişikliğini yapıp parlamenter sisteme geçebilmek için muhalefetin yüzde 69.18 oranında oy alması gerekiyor."