Neler Yeni

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalır mı?

Sizce?

• Seçim birinci turda biter RTE kazanır

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    25

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,298
İsim
Mert Can Ergün
14 Mayıs akşamı tayip gidiyor

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bir şey soracağım. Oylar ne zaman sayılmaya başlanacak?

.RBO.

80+ Silver
Kral hikaye bunlar en güvenilir site de olsa bilemezler herifler birde yüzde veriyorlar :D
Sokakta KK diyenlerin çoğu zaten RTE ye verecek.
insanlar korkudan söyleyemiyor hacı sen hangi alemde yasıyorsun rte diyen bagıra bağıra söylüyor anketlere katılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey soracağım. Oylar ne zaman sayılmaya başlanacak?
tek bildiğim gece 12 de tam sonuç ortaya çıkacak eskiden 9 du 😁

.RBO.

80+ Silver
en sağlam bilgi benim ile dalga gecebilirsiniz ama b*his şirketlerinin elinde onların en düsük oranı kk ye verdiğini gördüm çoğunda (en düsük oran kazanma itimali en yükseğe verilir oranda verdiğiniz paranın o kadar katı verilir)

Carl-S

80+ Gold
insanlar korkudan söyleyemiyor hacı sen hangi alemde yasıyorsun rte diyen bagıra bağıra söylüyor anketlere katılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek bildiğim gece 12 de tam sonuç ortaya çıkacak eskiden 9 du 😁
Geceleri %100 sandıkları sonuçları açılıyor diye biliyorum

İnşallah millet ittifak 300 çıkar parlamenter sistem için referandum şart 300 millet vekili gerekiyor diye biliyorum.
Kanun çıkarmak için 301 milletvekili gerekiyor anayasa değişikliği için 360 milletvekili gerekiyor.
"Muhalefetin Anayasa’yı değiştirebilmesi için en az 360 milletvekili çıkarması gerekiyor. Bunun için muhalefetin 2023 seçimlerinde yüzde 62.26 oranında oy alması gerekiyor.

Referanduma gitmeden Meclis’te Anayasa değişikliğini yapıp parlamenter sisteme geçebilmek için muhalefetin yüzde 69.18 oranında oy alması gerekiyor."

Carl-S

80+ Gold
Kanun çıkarmak için 301 milletvekili gerekiyor anayasa değişikliği için 360 milletvekili gerekiyor.
"Muhalefetin Anayasa’yı değiştirebilmesi için en az 360 milletvekili çıkarması gerekiyor. Bunun için muhalefetin 2023 seçimlerinde yüzde 62.26 oranında oy alması gerekiyor.

Referanduma gitmeden Meclis’te Anayasa değişikliğini yapıp parlamenter sisteme geçebilmek için muhalefetin yüzde 69.18 oranında oy alması gerekiyor."
O zaman yeşil sol parti milletvekillerine muhtaç olacağız. :/

Top Bottom