Neler Yeni

Sizce seçimi kim kazanacak ?

.RBO.

80+ Silver
Halk çok dönek tek bir fragmanla taraf değiştiriyolar, anketlere fazla güvenemiyorum istanbul mitinginden sonra tayib kazanıcak gibi duruyor. İkinci seçime gitmesi matematiksel olarak %99
mitingler çok çarpıtılıyor iki taraftanda miting hiçbirşey ifade etmez şu zamanda çünki şartlar eşit değil

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Erdoğan’dan kurtulmak istiyor artık bu millet.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
KK alacak gibi geliyor yüzde 52 gibi bir oyla garanti kazanacak bence
Bay bay kemalin hastane günlerini ne çabuk unuttun
Bu kk alır diyenler o hastene günlerini ne çabuk unuttu doktorlar hastanın yüzüne bakmıyordu ilaç yazıyordu sonra gidiyordun ilaç almaya 2 sıraya gidiyorduk ilacın olup olmadığı onaylancakta sonra alcanda ilaç olmazsa bir daha sıraya gircende herşeyi geçtim hastanede ölüleri rehin alıyorlardı hastanede paran yoksa seni bırakmıyorlar bile buna rağmen hala kk diyenlere yazıklar olsun devrim otomobilinide destekleyebilirlerdi ama fabrikasını kapattılar o kk ülkeyi batırır ülkeye bedava ya mı 330milyon dolar temiz para sokacak sanıyonuz ülkeyi adamlara şimdiden sattı terorle iş birliği yaptı gitti fetöcülere söz verdi bunlara rağmen kk ye oy verceklere yazıklar olsun diyorum Erdoğan'ın bu ülkeye yaptığını hiç kimse yapmadı daha fazla konuşurdum ama bu kadar yeterli diye düşünüyorum
Adam seccadeyi fark etmemiş ben halı sandım diyor buradan islamla müslümanlıkla hiçbir alakası olmadığınıda söylemek mümkün başörtüyede bez parçası dedi

Son düzenleme:

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Bay bay kemalin hastane günlerini ne çabuk unuttun
Bu kk alır diyenler o hastene günlerini ne çabuk unuttu doktorlar hastanın yüzüne bakmıyordu ilaç yazıyordu sonra gidiyordun ilaç almaya 2 sıraya gidiyorduk ilacın olup olmadığı onaylancakta sonra alcanda ilaç olmazsa bir daha sıraya gircende herşeyi geçtim hastanede ölüleri rehin alıyorlardı hastanede paran yoksa seni bırakmıyorlar bile buna rağmen hala kk diyenlere yazıklar olsun devrim otomobilinide destekleyebilirlerdi ama fabrikasını kapattılar o kk ülkeyi batırır ülkeye bedava ya mı 330milyon dolar temiz para sokacak sanıyonuz ülkeyi adamlara şimdiden sattı terorle iş birliği yaptı gitti fetöcülere söz verdi bunlara rağmen kk ye oy verceklere yazıklar olsun diyorum Erdoğan'ın bu ülkeye yaptığını hiç kimse yapmadı daha fazla konuşurdum ama bu kadar yeterli diye düşünüyorum
Adam seccadeyi fark etmemiş ben halı sandım diyor buradan islamla müslümanlıkla hiçbir alakası olmadığınıda söylemek mümkün başörtüyede bez parçası dedi
arkadaşlar biz bi bokum başaramayız bu gidişle sürünmeye devam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Yazdığım şeyleri okumadan galiba karar verdin
Knk klasik bir akplisin tartışmayı bıraktım ben artık kimseyle fight atmıyorum.Susup çaresizliğinizi izleyip seçim sonuçlarını bekleyip ülkemdeki insanlara acıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Knk klasik bir akplisin tartışmayı bıraktım ben artık kimseyle fight atmıyorum.Susup çaresizliğinizi izleyip seçim sonuçlarını bekleyip ülkemdeki insanlara acıyorum.
Akpli. Değilim doğruları söylüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Top Bottom