Neler Yeni

Sizce seçimi kim kazanacak ?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Kardeşimle iddiaya girdik bakalım :D Kk kazanırsa o bana, erdoğan kazanırsa ben ona nusrette bir yemek ısmarlayacağız.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Bu durum seni ilgilendirmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hastanelerde sürün o zaman sen

Olanları söyledim ben
yoksulluk ,eğitim sistemi, dolar kuru, kadına şiddet , terör örgütleriyle sürün sizin gibi cahil halka aslında mustahakta arasında biz yanıyoruz

milenix

80+ Gold
Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak muhtemelen.

ŞAHSİ GÖRÜŞÜM ŞU YÖNDEDİR
KK ye gelecek oylar
CHP 28-33%
İYİ10-15%
DİĞER millet ittifakı 3-4%
diğer destekçiler 10-15%
min51-max67(imkansız olduğunu biliyorum bazı partiler den gelen destek yüksek olabilir düşükte olabilir.)
RTE
bu taraf çok karışık seçmeninde kafası çok karışık KK den kalanın 3-4 puna eksiğide buraya gider gibi görünüyor mhp den gelen oyda max 5-7 arasında olur 5 olma olasılığı yüksek.
İnce %1-2 sonda söndü çoğunluk oyunun chp tarafından aldığını düşünüyorum partisinde bölünmeler istifalar ve kk yi destekleyenler var.
Oğan%2-3 sonda parladı ama belki dahada fazla oy alabilr daha çok mhp den oy almakla beraber iyi dende biraz alıyor.
HİÇBİR SİYASI AMAÇ VE PROVOKASYON YOKTUR SADECE KENDİ DÜŞÜNCELERİMDİR SEÇİM TÜM ADALAR İÇİN HAYIRLI OLSUN
İlk turda 50 üzeri alamayacak hiçbiri.

Kardeşimle iddiaya girdik bakalım :D Kk kazanırsa o bana, erdoğan kazanırsa ben ona nusrette bir yemek ısmarlayacağız.
Hayırlı olsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Erdoğandan başka cumhurbaşkanı görmediğine eminim
doğrudur lise 2 ye gidiyorum 16 yaşındayım babamdan duyduklarım bunlar yoksa bende kk ye oy vercem diyordum tavrım değişti artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
kevinnight
Top Bottom