🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Hadi ordan satılmış seniRte en iyisi şimdilik
Hadi ordan satılmış seniRte en iyisi şimdilik
Sen hala hangi yüzle bu forumda dolaşabiliyorsun? Üstüne bir de siyasi görüş bildiriyorsun. Olayı bilmeyen arkadaşlar için bilgisayara ihtiyacı olan depremzede bir kardeşimizi sana bilgisayar aldım diye kandırmıştı kendisi. Zaten tahminimce lise 1 veya 2'ye gidiyor. Böyle mesajlarınızı okuyunca elim ayağım titriyor ama sonra oy kullanamadığınızı hatırlayınca rahatlıyorum yahu!Bay bay kemalin hastane günlerini ne çabuk unuttun
Bu kk alır diyenler o hastene günlerini ne çabuk unuttu doktorlar hastanın yüzüne bakmıyordu ilaç yazıyordu sonra gidiyordun ilaç almaya 2 sıraya gidiyorduk ilacın olup olmadığı onaylancakta sonra alcanda ilaç olmazsa bir daha sıraya gircende herşeyi geçtim hastanede ölüleri rehin alıyorlardı hastanede paran yoksa seni bırakmıyorlar bile buna rağmen hala kk diyenlere yazıklar olsun devrim otomobilinide destekleyebilirlerdi ama fabrikasını kapattılar o kk ülkeyi batırır ülkeye bedava ya mı 330milyon dolar temiz para sokacak sanıyonuz ülkeyi adamlara şimdiden sattı terorle iş birliği yaptı gitti fetöcülere söz verdi bunlara rağmen kk ye oy verceklere yazıklar olsun diyorum Erdoğan'ın bu ülkeye yaptığını hiç kimse yapmadı daha fazla konuşurdum ama bu kadar yeterli diye düşünüyorum
Adam seccadeyi fark etmemiş ben halı sandım diyor buradan islamla müslümanlıkla hiçbir alakası olmadığınıda söylemek mümkün başörtüyede bez parçası dedi
Sen bir kutu hapa 60 lira verirken reis Suriyelilere bedava veriyor kk HDP ile birlik olduysa akp de Hizbullah ile birlik olduBay bay kemalin hastane günlerini ne çabuk unuttun
Bu kk alır diyenler o hastene günlerini ne çabuk unuttu doktorlar hastanın yüzüne bakmıyordu ilaç yazıyordu sonra gidiyordun ilaç almaya 2 sıraya gidiyorduk ilacın olup olmadığı onaylancakta sonra alcanda ilaç olmazsa bir daha sıraya gircende herşeyi geçtim hastanede ölüleri rehin alıyorlardı hastanede paran yoksa seni bırakmıyorlar bile buna rağmen hala kk diyenlere yazıklar olsun devrim otomobilinide destekleyebilirlerdi ama fabrikasını kapattılar o kk ülkeyi batırır ülkeye bedava ya mı 330milyon dolar temiz para sokacak sanıyonuz ülkeyi adamlara şimdiden sattı terorle iş birliği yaptı gitti fetöcülere söz verdi bunlara rağmen kk ye oy verceklere yazıklar olsun diyorum Erdoğan'ın bu ülkeye yaptığını hiç kimse yapmadı daha fazla konuşurdum ama bu kadar yeterli diye düşünüyorum
Adam seccadeyi fark etmemiş ben halı sandım diyor buradan islamla müslümanlıkla hiçbir alakası olmadığınıda söylemek mümkün başörtüyede bez parçası dedi
Kemal KılıçdaroğluKemal Kılıçdaroğlu
Bu durum seni ilgilendirmezSen hala hangi yüzle bu forumda dolaşabiliyorsun
Kemal Kılıçdaroğlu
Olanları söyledim benHadi ordan satılmış seni
Bay bay kemalin hastane günlerini ne çabuk unuttun
şimdi doktoru ayrı kemali ayrı ilacı ayrı töbe töbeBay bay kemalin hastane günlerini ne çabuk unuttun
kk ne demek hocamAz farkla reis veya kk alır
kimin kazanamayacağı belli ama kimin kazanacağı değil.Arkadaşlar seçimi kim kazanacak sizce ?
(k)emal (k)ılıçdaroğlukk ne demek hocam
Dayı kk hiç olmadığı kadar güçlü 28 33 fln konuşuyoruz 1 2 ayda çok mantıklı hareket etti ve oyları baya iyi kk nin. bak tarafsız anketlere/kesintisiz anketlere.ŞAHSİ GÖRÜŞÜM ŞU YÖNDEDİR
KK ye gelecek oylar
CHP 28-33%
İYİ10-15%
DİĞER millet ittifakı 3-4%
diğer destekçiler 10-15%
min51-max67(imkansız olduğunu biliyorum bazı partiler den gelen destek yüksek olabilir düşükte olabilir.)
RTE
bu taraf çok karışık seçmeninde kafası çok karışık KK den kalanın 3-4 puna eksiğide buraya gider gibi görünüyor mhp den gelen oyda max 5-7 arasında olur 5 olma olasılığı yüksek.
İnce %1-2 sonda söndü çoğunluk oyunun chp tarafından aldığını düşünüyorum partisinde bölünmeler istifalar ve kk yi destekleyenler var.
Oğan%2-3 sonda parladı ama belki dahada fazla oy alabilr daha çok mhp den oy almakla beraber iyi dende biraz alıyor.
HİÇBİR SİYASI AMAÇ VE PROVOKASYON YOKTUR SADECE KENDİ DÜŞÜNCELERİMDİR SEÇİM TÜM ADALAR İÇİN HAYIRLI OLSUN
Erdoğandan başka cumhurbaşkanı görmediğine eminim eskiden açtığın konuları da çok iyi hatırlıyorum max 15-16 yaşındasınBu durum seni ilgilendirmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hastanelerde sürün o zaman sen
Olanları söyledim ben
açlıktan ölecek insan tiplemeleri vol.1Bu durum seni ilgilendirmez
Hastanelerde sürün o zaman sen
Olanları söyledim ben