Arama sonuçları: *

1. slmbnemıstık

3000-5000TL arası abiye alınabilecek doğum günü hediyesi?

Dostlar yardımcı olursanız sevinirim.Kendisi 22 yaşında mühendislik öğrencisi ona nasıl bir hediye alabilirim? Mühendislikle ilgili veya normal bir hediye önerirseniz sevinirim.
  2. slmbnemıstık

Kaza yaptım tavrım nasıl olmalıydı?

Aynen simdi bi bıcak cıkarsa (sey)… yolunda ölürdük
  3. slmbnemıstık

Yok baskan zaten direk adamın yanından uzaklastım eve girdim
  4. slmbnemıstık

Kanka derdimde adam tekin birine benzemiyordu boyle yapmam iyi mi oldu acaba
  5. slmbnemıstık

aksam bisiklete biniyordum, ben normal seridimden gidiyordum baska bisikletli bir adam benim seridimden geliyordu bende biraz hızlıydım adamda telefonla konusuyordu bi elinde telefon yani ben ani freni yaptım adamın arka jantına girdim(bende bir sey yok adamın jantı biraz yamuldu)adam napıyorsun...
  6. slmbnemıstık

bu kız aklımı alıyor benim

yok hocam bence bu kızdan olmaz sacma bir sekilde davranıyor hem dolmus bos olmasına ragmen yanına oturabilir gibi?
  7. slmbnemıstık

Vozol için site öneri

Buharkeyf var diye biliyorum güvenilir bizim arkadaşlar alıyordu
  8. slmbnemıstık

Gökben duman sizce yakışıklı mı

yok
  9. slmbnemıstık

Takdir-teşekkür ne aldınız?

üniversitede taktir teşekkür mü varmış harley :D
  10. slmbnemıstık

Aklımda ki helal haram konusu

hayır anlamadınız eğer işini yaptıgınız calıstıgınız yer haram para kazanıyorsa sizde o paradan maas alıyorsunzu oyle dusunun birde dolaylı yoldan oluyor
  11. slmbnemıstık

cok paraya illa haram para karışır sen bilmesen bile 1692650189 o doğru yol nasıl oluyor anlatır mısınız?
  12. slmbnemıstık

arkadaslar merhaba aklımda helal ve haram ile bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim helal kazan-asgari ücret al-eşine ay basını beklet-cocuguna bakkala yazdır-ailenle otobusle gez-ama huzurlu ol haram kazan-ne kadar cabalarsan para-eşine istedigini hemen al-cocuguna bakkalı al-ailenle ozel...
  13. slmbnemıstık

Fiyat Performans Futbol Topu

https://www.decathlon.com.tr/p/futbol-topu-5-numara-f500/_/R-p-167251?mc=8619218&c=BEYAZ öneririm 1 yıldır kullanıyorum sıkıntısız
  14. slmbnemıstık

E-ticarete girmek istiyorum ne yapabilliriimm?

merhaba suanlık dolap hesabı actim ve orada telefon kılıfı ve parfum gibi ürünler satıyorum eger shopier acarsam nasıl reklam shopier sayfamı nasıl bilinir yapailirim simdiden bilginiz icin tesekkur ederim
  15. slmbnemıstık

midas güvenilir miii?

sagolun hocam bilginiz icin
  16. slmbnemıstık

midas güvenilir miii?

soru baslıkta beyler
  17. slmbnemıstık

19.07 Dünya Fenerbahçeliler Gününüz Kutlu Olsun! 💛💙

baba neden benni fenerli yaptın:(
  18. slmbnemıstık

paramı nasıl değerlendirmeliyim ?

hisse senedi halka arz falan onlardan bahsediyorum hocam ben oyle yapıyorum allaha sukurler harclıklarım cıkıyor
  19. slmbnemıstık

paramı nasıl değerlendirmeliyim ?

karısmak gibi olmasın ama borsaya yatırabilirsin ya cok kazanıcan ya da kaybeteceksin YTD
  20. slmbnemıstık

YouTube premium kaç hesap için geçerli?

1 hesap icin gecerli gizli modda ikende iş goruyor diye biliyorum
Top Bottom