Arama sonuçları: *

• Users: Covid19
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Covid19

400k - 500k Arası Araç Önerisi

Hocam allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın, hem bütçemi arttırma gibi bir durumum yok hem de görünüş olarak çok hoşuma giden bir model değil era'lar teşekkür ederim yine de. Punto ve ya Bravoyu tercih ederim FİAT'da çünkü daha faça duruyolar :D :D
  2. Covid19

Hocam Corolla 1.6 Terra 2007 model alınabiliyor bir kaç ilan var öyle, honda mümkün değil çok yüksek kmli ve ya çok eski bakacaksın, ancak bir model daha buldum 2010 model 1.6 CRDI KİA Ceed 160k km'lerde, bu 1.6 motorlar için iyi diyorlar sanki sizin bir düşünceniz bilginiz var mı ? Ayrıca...
  3. Covid19

Pejo 208'ler nasıldır acaba 1.4 ve ya 1.6HDI motorları ? Puntolar hoşuma gidiyor ya hem de 1.3 motorları galiba taksilerde kullanılan sağlam motorlarmış listemde tutuyorum puntoları.
  4. Covid19

Zaten bu fiyat bandında şuan bir sürü araç bulunmakta ve kimse kolay kolay satamıyor aracını, 20-30 pazarlıklar kaçınılmaz. 40-50 zorlamak gerekebilir dediğiniz gibi Hocam çok iyi sorunsuz araç diye okudum uzun yıllar binilir ama tipi vs. hiç genç işi durmuyor eski tarz biraz araba, accent blue...
  5. Covid19

Maalesef 2013 model 200km altı temiz astralar bulunmuyor, aslında çok hoşuma giden bir model 2013 kasaları ancak İstanbulda yok, 2012 ve öncesi var onlarında kasa tipi eski çok beğendiğimi söyleyemem, bir tane var İstanbulda 2014 model ama kaporta masrafı var onunda ne kadar tutacağını öğrenip...
  6. Covid19

2007 Toyota Corolla 1.6 Terra'lar nasıldır ? 150K km 1 değişen 2 parça boya, ağır hasar yok.
  7. Covid19

Teşekkür ederim yorumunuz için baktım ancak İstanbul içi km'si çok yüksek araçlar, düşük km olanlarda ağır hasarlı ve açıkcası tipi biraz bana hitap etmedi diyebilirim :D 1.5 dizellerin çoğu yüksek km ya da düşükleri ağır hasarlı vs. bulamıyorum onlardan. 1.2 Joy paketlerden var aslında...
  8. Covid19

Herkese merhabalar, önümüzdeki zamanlarda bu fiyat aralığında bir araç aramaktayım. 4-5 senelik ehliyetim var ancak ilk arabam olacak, arabayı kullanmayı bilsemde sürekli ve aktif araba kullanan birisi değilim. Bu yüzden ötürü ufak tefek boya ve ya değişen takıntım pek yok, ancak ağır hasarlı...
  9. Covid19

Motosiklete arkadan vurduk suclumuyuz?

Benim bildiğim belli bir seyir halinde olsaydınız ve seyir halindeyken hiç bir gerekçe göstermeksizin ani bir fren yapsaydı motorcunun ve ya öndeki sürücünün hatası diye nitelendirilebilirdi, ancak sizin durumunuzda tam seyir hali olmadığından ötürü ve motorcunun bir gerekçesi olduğundan dolayı...
  10. Covid19

A4 VS 320 VS CLA (2014)

Honda hayat onda diyip civic almanı önerebilirim,hem genişliği hem konforu hem sorunsuzluğu ile ideal bir aile arabası,2021-2022 modellerine bakabilirsin.2021 lpgli modeli az yakıyor ama kaçamıyor.Arabanın tek eksi yanı hızlanması onun haricinde her şeyi mükemmel değerlendirilebilir.
  11. Covid19

Tiguan mı seat ateca fr mi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-hyundai-hatasiz-boyasiz-tramersiz-4x4-sogutma-isitma-1127458751/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-ogretmenden-2020-41-binde-kuga-1126539098/detay...
  12. Covid19

honda civic nasıl bir araba?

Gardaş yaylaya çıkmaz araba yere yakın yol bozuksa altını vurur ve ya tamponu kırarsın,ama onun haricinde perfect araba tek eksiği iyi hızlanmıyor ama tokyo driftci değilsen araba yolda akıyor teknoloji on numara geniş araba arkada oturanlar rahat ediyolar iç dizaynı dış dizaynı güzel araba,biz...
  13. Covid19

ÖTV muafiyeti ile alınabilecek SUV önerebilir misiniz?

Brom illa suv olmayakca Honda Civic önerebilirim,biz de var araç genişliği-konforu bambaşka,az yakması bambaşka teknolojisi olsun arızasız olması olsun her şeyiyle mükemmel araba,ama illa suv olacak ise VW t-roc boş ve ya orta paket alınabilir tabi araç bulabilirseniz. 1675710682 Bu arada kendi...
  14. Covid19

ötv muafiyeti nasıl hesaplanır

Bayiiler ile görüşmeniz gerekmektedir kimi bayii ötv muafiyetli 200.000 derken kimisi 195.000 diyebiliyor.Lakin sizin söylediğiniz aracı 180'e vereceklerini sanmıyorum en aşağı 190-195 olur gibi.Dediğim gibi en sağlıklısı bayiiler ile görüşmektir.Şuan ki piyasada suv almak mantıklı değil önce cw...
  15. Covid19

ÖTV Muafiyetli Araç Tavsiyesi

Bir de şu piyasa bakınca en mantıklı olarak honda civic gözüküyor.Toyota corolla var ama full paketini alamıyorsunuz.Eğerki İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsanız yani trafiğin bol olduğu honda civic lpgli tercih edebilirsiniz çünkü gerçekten az yakıyor ama İstanbul gibi büyükşehirde ve trafiğin...
  16. Covid19

Ne kadar bir fiyat verdiler size ? en son 20 gün önce arkadaşım 195'e almıştı galiba ve çok memnundu.
  17. Covid19

Honda Civic 2021 model 1.6 lpgli executive alabilirsiniz.Gerek az yakması olsun gerek konforu olsun gerekse piyasası ve az sorun çıkarması olsun gayet iyi bir arabadır.He ama benim için yakıt önemli değil diyorsanız bayiler ile görüşüp benzinli sport+ paketi var lakin o hatcbak kasa ama...
Top Bottom