Neler Yeni

ÖTV Muafiyetli Araç Tavsiyesi

Moesie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Yakut
Selamlar biliyorsunuz ki ÖTV muafiyeti sınırı 330.800 TL bende bu fiyat bandında sedan araba bakıyorum sizce alabileceğim en iyi araba hangisidir?

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Selamlar biliyorsunuz ki ÖTV muafiyeti sınırı 330.800 TL bende bu fiyat bandında sedan araba bakıyorum sizce alabileceğim en iyi araba hangisidir?
Honda Civic 2021 model 1.6 lpgli executive alabilirsiniz.Gerek az yakması olsun gerek konforu olsun gerekse piyasası ve az sorun çıkarması olsun gayet iyi bir arabadır.He ama benim için yakıt önemli değil diyorsanız bayiler ile görüşüp benzinli sport+ paketi var lakin o hatcbak kasa ama hızlanması çok iyi o alınabilir.Gene sedan olupda benzinli honda civic 182 beygiri tercih edebilirsiniz.

Moesie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Yakut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Honda Civic 2021 model 1.6 lpgli executive alabilirsiniz.Gerek az yakması olsun gerek konforu olsun gerekse piyasası ve az sorun çıkarması olsun gayet iyi bir arabadır.He ama benim için yakıt önemli değil diyorsanız bayiler ile görüşüp benzinli sport+ paketi var lakin o hatcbak kasa ama hızlanması çok iyi o alınabilir.Gene sedan olupda benzinli honda civic 182 beygiri tercih edebilirsiniz.
Honda almayı planlıyordum ama bayiler gereksiz pahalı fiyat verdi,şimdilik onu rafa kaldırdım bayiler düzgün bir fiyat verirse alacağız,şimdilik başka arabalara bakıyoruz ama teşekkürler :)

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Honda almayı planlıyordum ama bayiler gereksiz pahalı fiyat verdi,şimdilik onu rafa kaldırdım bayiler düzgün bir fiyat verirse alacağız,şimdilik başka arabalara bakıyoruz ama teşekkürler :)
Ne kadar bir fiyat verdiler size ? en son 20 gün önce arkadaşım 195'e almıştı galiba ve çok memnundu.

Moesie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Yakut
Ne kadar bir fiyat verdiler size ? en son 20 gün önce arkadaşım 195'e almıştı galiba ve çok memnundu.
Executive olana 200+ fiyat verdiler,Elegance olana 195 verdiler ama o fiyata daha iyileri olduğunu düşündüğüm için tercih etmedim,bayinin fazla verdiğini düşünüyorum o yüzden Executive yerine başka araçlara bakıyorum,başka bayiler Executive modeline daha düşük verirse alacağız muhtemelen.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Bir de şu piyasa bakınca en mantıklı olarak honda civic gözüküyor.Toyota corolla var ama full paketini alamıyorsunuz.Eğerki İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsanız yani trafiğin bol olduğu honda civic lpgli tercih edebilirsiniz çünkü gerçekten az yakıyor ama İstanbul gibi büyükşehirde ve trafiğin çok olmadığı bir yerdeyseniz benzinliside fena kaçıyor :D Bulabilirseniz honda civic alın emin olun pişman olmazsınız.Tabii bütçenize uygunsa değilse farklı markaların arabalarıda mevcut tabii ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Executive olana 200+ fiyat verdiler,Elegance olana 195 verdiler ama o fiyata daha iyileri olduğunu düşündüğüm için tercih etmedim,bayinin fazla verdiğini düşünüyorum o yüzden Executive yerine başka araçlara bakıyorum,başka bayiler Executive modeline daha düşük verirse alacağız muhtemelen.
En son 10 bin tl zam geldiği için executive paketini 200 bin üstüne çıkarmışlar ki normal bu elagance paketinide 195'e çekmişler zamlardan dolayı ama sanmıyorum 195'e ve ya daha altına executive bulamayabilirsiniz.Zaten çoğunun elinde (İstanbul için konuşuyorum) araç bile yok denilebilir.

Moesie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Yakut
Bir de şu piyasa bakınca en mantıklı olarak honda civic gözüküyor.Toyota corolla var ama full paketini alamıyorsunuz.Eğerki İstanbul gibi bir şehirde yaşıyorsanız yani trafiğin bol olduğu honda civic lpgli tercih edebilirsiniz çünkü gerçekten az yakıyor ama İstanbul gibi büyükşehirde ve trafiğin çok olmadığı bir yerdeyseniz benzinliside fena kaçıyor :D Bulabilirseniz honda civic alın emin olun pişman olmazsınız.Tabii bütçenize uygunsa değilse farklı markaların arabalarıda mevcut tabii ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En son 10 bin TL zam geldiği için executive paketini 200 bin üstüne çıkarmışlar ki normal bu elagance paketinide 195'e çekmişler zamlardan dolayı ama sanmıyorum 195'e ve ya daha altına executive bulamayabilirsiniz.Zaten çoğunun elinde (İstanbul için konuşuyorum) araç bile yok denilebilir.
Kırıkkale gibi küçük bir şehirde yaşıyorum ama hız yapacak yol yok :D zaten bir süre öncesine kadar Honda civic 2015 modelini kullanıyorduk çok memnunduk,Lpg almayı düşünüyoruz,hız şuanlık çok önemli değil gerekirse yazılımla biraz arttırabilirim,onun dışında Octavia'nın modellerine bakıyorum.Bir süre diğer bayilerden araştırma yapacağım teşekkürler hocam tavsiyeler için :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom