Bayiiler ile görüşmeniz gerekmektedir kimi bayii ötv muafiyetli 200.000 derken kimisi 195.000 diyebiliyor.Lakin sizin söylediğiniz aracı 180'e vereceklerini sanmıyorum en aşağı 190-195 olur gibi.Dediğim gibi en sağlıklısı bayiiler ile görüşmektir.Şuan ki piyasada suv almak mantıklı değil önce cw t-roc veriyolardı ama gelen zamlarla birlikte ötvden çıkmıi olabilir.Onun haricinde kamiq olabilir bulabilirseniz.Başka dolu olupda güzel bir araba yok sedanlara bakmanızı öneririm.arkadaşlar 346 bin liralık skoda kamiq ne kadara gelir nasıl hesaplanır sizin ort olarak muafiyet çerçevesinde 180 i geçmeyecek şekilde önereceğiniz b suv var mı olursa c suv da olur
Skoda Kamiq'in motorunu 1.6 ve altından hesap ederek böyle bir fiyata ulaştım.Suv olmak zorunda mı bilmiyorum ama ÖTV muafiyeti ile golf 184 bin TL'ye alınabiliyor. Otomatik life paket.
Evet ben de bunu gördümSuv olmak zorunda mı bilmiyorum ama ÖTV muafiyeti ile golf 184 bin TL'ye alınabiliyor. Otomatik life paket.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Skoda Kamiq'in motorunu 1.6 ve altından hesap ederek böyle bir fiyata ulaştım.
Alıntıyı görüntüle
Knk sedan da bakıyoruz ama gereksiz pahalı bir fiyatlandırma var crosland at6 olanı 180 den başlıyor ötvsiz kamiq de aynı fiyat civarında aslında ama şu an kampanyalı fiyatıBayiiler ile görüşmeniz gerekmektedir kimi bayii ötv muafiyetli 200.000 derken kimisi 195.000 diyebiliyor.Lakin sizin söylediğiniz aracı 180'e vereceklerini sanmıyorum en aşağı 190-195 olur gibi.Dediğim gibi en sağlıklısı bayiiler ile görüşmektir.Şuan ki piyasada suv almak mantıklı değil önce cw t-roc veriyolardı ama gelen zamlarla birlikte ötvden çıkmıi olabilir.Onun haricinde kamiq olabilir bulabilirseniz.Başka dolu olupda güzel bir araba yok sedanlara bakmanızı öneririm.
Ötv muhafiyeti 330bin TL altı araçlarda geçerli diye biliyorumarkadaşlar 346 bin liralık skoda kamiq ne kadara gelir nasıl hesaplanır sizin ort olarak muafiyet çerçevesinde 180 i geçmeyecek şekilde önereceğiniz b suv var mı olursa c suv da olur
bende o kadar biliyordum ama şöyle bir durum var at6 araçlar zaten en iyi ihtimalle ort olarak oradan başlıyor skoda sayfasında muafiyetli olarak gördüm o arabayıÖtv muhafiyeti 330bin TL altı araçlarda geçerli diye biliyorum
1.5 alınabiliyormuydu pekiBiz bu yıl skoda kamiq baktığımızda ötv muafiyet li fiyatı 166000 TL y di preminyum 1.0 motor ve yarış mavisidi hatta bu da fiyat kagadı Alıntıyı görüntüle
Bayiden bayiye değişiyor yerine gidip sorunarkadaşlar 346 bin liralık skoda kamiq ne kadara gelir nasıl hesaplanır sizin ort olarak muafiyet çerçevesinde 180 i geçmeyecek şekilde önereceğiniz b suv var mı olursa c suv da olur
2.
1.5 alınabiliyormuydu peki
Yarı yarıya diye biliyorum. Babaannemden dolayı rapor almaya çalıştık hasta olduğu için %75 engelli raporu verildi ama olmadı. %90 istiyor ötv indirimi için.arkadaşlar 346 bin liralık skoda kamiq ne kadara gelir nasıl hesaplanır sizin ort olarak muafiyet çerçevesinde 180 i geçmeyecek şekilde önereceğiniz b suv var mı olursa c suv da olur