Arama sonuçları: *

• Users: ThorJ
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ThorJ

Ford Transit Kapı Hoparlörleri Ne Marka

Ford'un o yıllarda binek araçlarında sunduğu ses sistemi Sony'di. Evet onlar baya iyi oluyorlar, özellikle bass'lar çok hissedici. Beni titretiyordu resmen. Muhtemelen ticarilerin üst paketlerinde de referans ses sistemi vardır.
  2. ThorJ

Ford Focus 3.5 alınır mı

Kaç paraya alacağınıza bağlı, klasik Focus yani aham şaham bir performansı yoktur ama yine de iyidir motor mekanik olarak. TDCI koklar diyemem ama yakıt konusunda dCi'den sonra en iyisidir.
  3. ThorJ

Angel far muayene den geçer mi ?

APP plaka gibi, değişiyor tipine göre. Bazıları geçmiyor, bazıları da sorunsuz geçiyor.
  4. ThorJ

Öneri 1994 Toyota supra tekrar üretilemez mi ?

Supra abartılacak bir araç değil. Toyota artık geleceğe oynuyor. İçten yanmalı motorları bitiriyor adamlar. O kadar üretimin olması bana saçma geliyor.
  5. ThorJ

dfffsdfadfsdfsdfsasdf

Yaşadığınız bölgeye göre musluk suyu koymanız yanlış olacaktır. Direkt cam suyu alın ya da benzinliklerde yer alan Hava-Su bölümündeki sudan doldurun. Saf su da bir alternatif.
  6. ThorJ

Otomobilde Yapılacak Değişiklikler - Opel Astra J Sedan

Kolay gelsin. Aslında çöp bir araç değil ama, sonradan sedana çevrildiği için şase olarak çok çirkin. HB olsa canavar gibi yapardık. Bunda da iç mekanda yapılacak birkaç düzenleme ve ufak bir ECU ile yine eskisinden iyi olacaktır. Türkiye'deki çoğu araç böyle maalesef, ülkemizdeki sedan sevdası...
  7. ThorJ

FIAT Egea alınır mı

Egea’nın yüz karası motorudur 1.4 Fire. 1.3 MultiJet olsa duramazsınız.
  8. ThorJ

Peugeot 301 Alınır Mı?

301 aşırı boş araba. Elantra'da aşırı dolu sayılmaz ama 301'den her türlü iyidir.
  9. ThorJ

Dizel araçta kurum nasıl temizlenir?

Uzun yolda pek kullanmıyorduk. Uzun yola yılda 2-3 kez gidiyoruz sadece. Şehir içinde kullanıyorduk özellikle. 2015'de devir problemi çıkmıştı arabada, arabanın devri hiç yükselmiyordu, o zaman da durduk yerde ne oluyor demiştik. Sonra bir gün arabanın egzozundan öyle bir duman çıktı ki yol...
  10. ThorJ

122.650 kilometredeydi ikinci sahibine verdiğimizde. Tanıdık bir akrabaya sattık, arada binip hasret gideriyoruz maviş focus ile.. Özlüyorum çocukluk anılarım hep o arabada geçti.
  11. ThorJ

Valla 16 yıldır Otokoç Ankara bayisinde eksiksiz yıllık bakımlarını yaptırdık. Sıfır olarak Haziran 2006'da aldık. Artık bayidekiler görünce bile hoşgeldin abi falan diyorlardı. Ama son yılında çok üzdü bizi. Ocak 2021'den Mayıs 2021'e kadar arabaya binmeye korkar olduk. Yağ müşiri, yağ...
  12. ThorJ

Balatalarda değişiklik olmuştu hatta nasıl patladıysa eksantirik miller dahil çizilmişti. 22.000 liraya patladı bize öyle diyeyim.
  13. ThorJ

Bizde 1 sene öncesine kadar Ford Focus vardı. (1.6 TDCi 109 PS) Onda da turbonun patlaması sonucunda egzozda yağ ve kurum birikmişti bize arabayı yüksek devirlerde kullanın, zamanla biriken yağ ve kurumu dışarı atar demişlerdi.
  14. ThorJ

3008 gt mi yoksa civic mi

Japon kolayına bozulmaz ama hantal ve gidişi kötüdür. 3008 ise daha spor bir araçtır. Ben şahsen 3008 alırdım.
  15. ThorJ

Arabamı değiştirmek istiyorum

Gidis olarak berbat bir aractir, azicik bile performans ariyorsaniz cok uzer sizi. Atmosferikten oturu suregelen bir hantallik var bu araclarda ama turbo olmadigi icin kolay kolay da ariza yapmazlar. Laguna 3 onerimdir, saglam ve yere iyi basan bir aractir. Yola basip giderseniz de konfor olarak...
  16. ThorJ

E36 Silecek Önerir Misiniz?

Anlasilan omrunu tamamlamis o silecek. Yan sanayi silecekler 1-2 sene gider sonra gicirtiya baslar simdi oldugu gibi. Kaliteli bir urun almak lazim. Bosch silecekler guzeldir, oneririm.
  17. ThorJ

En Sevdiğiniz BMW Kasası/Kasaları?

Şu anki modern böbrekli tasarımın atası, motoruyla, şanzımanıyla bana güven veren tek sevdiğim BMW araç. E60. 1640196267 Şahsen 2021 Megane yerine imkanım ve seçme şansım olsa E60 alırdım. Ama seçme şansım yoktu.
  18. ThorJ

Hayalinizdeki araba nedir?

Şöyle full+full ağzına kadar bir Talisman'ım olsun isterdim açıkçası.
  19. ThorJ

Yüksek devir dizel motora zarar verir mi?

Zannetmiyorum. Biz 1.5 dCi EDC Megane'da az gaz verince devir uçuyor mesela.
  20. ThorJ

Öneri VW jetta otomatik mi yoksa manuel mi?

Eski VW otomatiklerine nedense pek güvenemiyorum, bence düz vites alın-satın derim.
Top Bottom