Arama sonuçları: *

1. Vesemir Dayı

200.000 TL Araba Önerisi

Led farları zaten beni benden alıyor orası ayrı konu. Ben manual seviyorum ama yine de otomatik ayrı bir konfor tabii ki.
  2. Vesemir Dayı

200.000 TL Araba Önerisi

2018 Urban Egea var bende de. Egea kardeşliği :peepokalp:
  3. Vesemir Dayı

200.000 TL Araba Önerisi

Aslında Egea vs. var fakat ben o fiyatları hak ettiğini düşünmüyorum Egea sahibi olarak.
  4. Vesemir Dayı

200.000 TL Araba Önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-sahibinden-2015-fort-focus-1.5tdci-trent-x-otomatik-973798712/detay Ford focus, üstte arkadaşın attığı 508'ler, J kasa Astralar.
  5. Vesemir Dayı

200.000 TL Araba Önerisi

Bu fiyata bulamazsın Suv
  6. Vesemir Dayı

Siz araba sürerken kaputu görebiliyor musumuz

Genelde kimse görmüyor ama çok binince alışıyorsun tahmine göre yapabiliyorsun. Tamamen tecrübe ile alakalı.
  7. Vesemir Dayı

Öneri Araba Önerir Misiniz ??

Düşünme tarzın yanlış bence. Ayrıca fotodsn anladığım kadarıyla bagaj değişmiş ve boş yere bagaj değiştiirmezler diye düşünüyorum.
  8. Vesemir Dayı

Citroen C5 Aircross vs Renault Koleos

Geniş değil derken?
  9. Vesemir Dayı

Citroen C5 Aircross vs Renault Koleos

Koleos veya bence ikisinden de iyi olan T-ROC https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volkswagen-boyasiz-2019-mod.vw-t-roc-dsg-pluscam-tavan-plushayalet-plus19.000-km-949860551/detay
  10. Vesemir Dayı

Ağır Hasarlı Araba (Volvo S60) Alınır Mı?

Arabistanda değil Türkiyedeyiz ve burada kilometreye her şeyden daha önemliymiş gibi bakılıyor.
  11. Vesemir Dayı

Ağır Hasarlı Araba (Volvo S60) Alınır Mı?

39.000 TL hasar kaydı var ama değişen yok mu? 😁 Alınmaz.
  12. Vesemir Dayı

Aldıgımız Araba gerçektn iyi mi??

İyi fiyata almışsınız güzel araba ama ben ford Connect'i tercih ederdim.
  13. Vesemir Dayı

Ağır Hasar Kayıtlı BMW alınır mı? ?

Dediğim modellere bakabilirsin. Emin ol karizma araba alcam derken zarara girersin haberin olmaz.
  14. Vesemir Dayı

Tabi ki dostum ağır hasarlı araç alınmaz bu fiyata. Genel olarak BMW lerin çoğunda sanayiye düşme şansın var. Arabaları çok güzel fakat masraflı.
  15. Vesemir Dayı

Bu arada unutma bir söz var, BMW alan adamın anahtar tutmayı bilmesi lazım. BMW alırsan elbet bir gün sanayiye düşersin.
  16. Vesemir Dayı

Yeni kasa Opel insignia veya Honda Civic. Bunlar BMW'den komfor ve performans anlamında kat kat iyi bence. Tasarımı kişiye bağlı elbette.
  17. Vesemir Dayı

Elbette bu da mantıklı ama çok masraflı olur. Ben olsam başka seçeneklere yönelirim.
  18. Vesemir Dayı

Çıkartabilir bilemeyiz, şaseler gitmiş olabilir. Ustalık kötü zaten kaputu düzgün koyamamış bile fotodan anlaşılıyor.
  19. Vesemir Dayı

Konu o değil, biri 240 bin lira birisi 30 bin. Zaten aynı kefeye koyan yok ama bunu almak saçmalık.
  20. Vesemir Dayı

O kadar parayı çöpe atmak senin tercihin elbette. Bunun yerine en baba scirocco veya 2008 520d alırım.
Top Bottom