Neler Yeni

Ağır Hasarlı Araba (Volvo S60) Alınır Mı?

TEŞKİLAT

80+ Silver
Size tavsiyem böyle bir araç almanız . Motor mekanik olarak volvodan daha iyidir. 2400cc 167hp lik motoru Dünyada çığır açmış bir seridir. benzinde ortalama 8.9 litre yakıt tüketimi vardır. Ve araç temiz duruyor Eğer bakımları yetkili servis dışında yapılmadıysa 1 milyon km hiç sorun çıkartmadan yapar.

Hocam haklısınız fakat satarken aşırı zorlar ve kilometresi çok yüksek beni biraz aşar bu tavsiye yine de teşekkürler :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ağır hasar kayıtlı araba alınır. ama nerde kimin ellerinde toplanmasın bağlı. bide kazanın durumuna bağlı(şasede oynama varsa almayın). airbag'ler değiştiyse bayii'de alınabilir. ama unutmayınki ağır hasar kayıtlı bu araba. sonra sahibindende hatasızlarla aynı fiyatı yazmayın
şasede oynama yokmuş orijinalmiş ama airbag durumunu net sormadık birazdan öğrenirim.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
39.000 TL hasar kaydı var ama değişen yok mu? 😁 Alınmaz.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,496
İsim
Hakanbey
Hocam haklısınız fakat satarken aşırı zorlar ve kilometresi çok yüksek beni biraz aşar bu tavsiye yine de teşekkürler :)

şasede oynama yokmuş orijinalmiş ama airbag durumunu net sormadık birazdan öğrenirim.
Bu araçlar km bakılmaz geçmişe bakılır yurt dışında 5milyon km kadar yetkili servis bakımlı tonlarca bu modelden araç var arap ülkelerinde taksi olarak kullanılmakta. 200k-300-500k yüksek km olarak geçmez.

DeH$et

80+ Silver
2011 Model (12 Çıkışlı) 165.000KM
150.000 TL

Ama bu fiyat segmentinde bu dolulukta premium segment 180HP hiçbir araba yok ve havası güzel olur eğer mekanik anlamda sıkıntısı yoksa alınır gibi geliyor bana.
Insignia bakabilirsiniz.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Bu araçlar km bakılmaz geçmişe bakılır yurt dışında 5milyon km kadar yetkili servis bakımlı tonlarca bu modelden araç var arap ülkelerinde taksi olarak kullanılmakta. 200k-300-500k yüksek km olarak geçmez.
Arabistanda değil Türkiyedeyiz ve burada kilometreye her şeyden daha önemliymiş gibi bakılıyor.

Ziona

80+ Silver
Evet arkadaşlar fiyatı hatasızlardan %25 daha uygun sizce alınır mı?

Ağır Hasar Tutarı: 39.000 TL

Ön 3 Parça Boyanmış. (Kaput-Sağ Ön Çamurluk-Sol Ön Çamurluk)

Alıntıyı görüntüle
aracın parçası serviste değişti ise fiyat normal şehrinde bulunan bir expertize götür reklam amaçlı yazmıyorum yanlış anlaşılmasın önerim tarcanlar olur

Son düzenleme:

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Öncelikle volvo parça fiyatları ve işçiliği pahalı bir araba markasıdır. Hasar tutarı fazla çıkabilir bu normal.
Ağır hasar kaydı olunca illa kaza yapmış olması gerekmiyor. Bu her arabada böyledir. Adam hızlı bir şekilde çukurdan/tümsekten geçmiştir karter çatlamıştır alt takım bozulmuştur %90 ağır hasar kayıtlı olur. Arabaya dışardan bakarsın tertemiz gözükür ama alt takım dağılmıştır.
Bunu anlamanın en iyi yolu ekspertize götürmektir. Ha bakarsın direklerde işlem var araba takla atmış o zaman alma. Ama alt takımda sorun çıktığı için ağır hasar kayıtlı olmuşsa al. Ama ben ağır hasar kayıtlı araba tercih etmem şahsen, satması zor olur.

Doğuhan

80+ Silver
Size tavsiyem böyle bir araç almanız . Motor mekanik olarak volvodan daha iyidir. 2400cc 167hp lik motoru Dünyada çığır açmış bir seridir. benzinde ortalama 8.9 litre yakıt tüketimi vardır. Ve araç temiz duruyor Eğer bakımları yetkili servis dışında yapılmadıysa 1 milyon km hiç sorun çıkartmadan yapar.

Araba çok güzel ama piyasası kötü bunuda göz önünde bulundurmak lazım

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,496
İsim
Hakanbey
Araba çok güzel ama piyasası kötü bunuda göz önünde bulundurmak lazım
öyle önüne gelene satılan bir araç değil evet doğru genelde aracı tanıyanlar satın alıyor. Ve neyine bakacaklarını iyi biliyorlar. İstediğiniz zaman satamazsınız müşterisi kendi gelir bulur bu aracı. benim 2 yıl tecrübem oldu. tatil dönüşü akaryakıt istasyonunda tanışdığım bir aileye ayak üstü satmıştım aklımda satma fikri bile yoktu. Şuanda g30 bmw 520 kullanıyorum Camry özlüyorum :) istanbul izmit arasında dilovası virajını 242km hızla girdim. araçta en ufak bırakma atma v.s söz konusu olmadı lastikler 18 inçti bide bmw de 20 jant var 170 den sonra arkayı bırakıyor :)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren

Hocam bakımlar serviste yapıldıysa diyon da 4 litre yağa 800 lira yazıyolar ama gerçekten toyota harika bir şey sorunsuz bir marka gerçekten çok iyi arabaları var

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Serviste yapildiysa alinabilir
Alakası yok
Serviste sağlam olanı bile at yenisini tak fiyat şişsin diye elinden geleni yapar
Sanayide yapan üç kağıtçılar da var ama adam akıllı işini yapanları aynı kefeye koymayalım

Nedir bu sanayi fobisi ?
Sanayide arabayı parçalamıyolar ya hani
Servis her şeyi sağlamsa bile at yenisini tak yapıyor fiyatı şişirip şişirip veriyor ama millet zevk mi duyuyor nedir artık bilemem orasını servis aşkı hat safhada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,910
Üyeler
160,902
Son üye
mehmetkarabey
Top Bottom