Neler Yeni

Ağır Hasarlı Araba (Volvo S60) Alınır Mı?

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Alakası yok
Serviste sağlam olanı bile at yenisini tak fiyat şişsin diye elinden geleni yapar
Sanayide yapan üç kağıtçılar da var ama adam akıllı işini yapanları aynı kefeye koymayalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nedir bu sanayi fobisi ?
Sanayide arabayı parçalamıyolar ya hani
Servis her şeyi sağlamsa bile at yenisini tak yapıyor fiyatı şişirip şişirip veriyor ama millet zevk mi duyuyor nedir artık bilemem orasını servis aşkı hat safhada
2011 peugeot 508 triger+ alternatör kayışı değişimine 1600₺ ödedik, internetten parçaların fiyatına baktım 740₺ tutuyor 860₺ işçilik kitlemişler.

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Evet arkadaşlar fiyatı hatasızlardan %25 daha uygun sizce alınır mı?

Ağır Hasar Tutarı: 39.000 TL

Ön 3 Parça Boyanmış. (Kaput-Sağ Ön Çamurluk-Sol Ön Çamurluk)

Alıntıyı görüntüle
hocam almayın elinizde kalır satamazsınız sonra

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,496
İsim
Hakanbey
Alakası yok
Serviste sağlam olanı bile at yenisini tak fiyat şişsin diye elinden geleni yapar
Sanayide yapan üç kağıtçılar da var ama adam akıllı işini yapanları aynı kefeye koymayalım

Nedir bu sanayi fobisi ?
Sanayide arabayı parçalamıyolar ya hani
Servis her şeyi sağlamsa bile at yenisini tak yapıyor fiyatı şişirip şişirip veriyor ama millet zevk mi duyuyor nedir artık bilemem orasını servis aşkı hat safhada
Yetkili servis Aracın en az yıpranma payı ile garantili işçilik yaptıkları için En ufak yıpranmış parça dahi olsa yenisi ile değişimini yapıyor. Yıpranmış parça ile yola devam etmek ona bağlı diğer parçalarında zarar görmesine davetiye çıkarıyor. Oyüzden Yetkili servis bakımlı olupta yüksek Km li 100 araçtan 90 nında hala ilk günkü konfor ve performans alınabiliyorken. Sanayide bütün her işlemi yapılmış araçlarda eğer Sürekli ustada değiştirdiysen 100 araçtan en az 50 sinin problemli olduğu bir gerçek. Babam hiç bir zaman yetkili servis kullanmazdı Çocukluğum sanayilerde geçti Ve hiç bir zaman otomobil yönünden Babamın şansı gülmedi. Ben ilk araba dahil olmak üzere sahip olduğum bütün araçları yetkili serviste bakımlarını yaptırdım. 15 yıldır araç alıp satıyorum daha bugüne kadar Motor ve Mekanik anlamda ne yolda kaldım nede en ufak bir sorun yada problem yaşadım. Bu citroen XM varkende böyleydi Bmw 520 varkende böyle..

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yetkili servis Aracın en az yıpranma payı ile garantili işçilik yaptıkları için En ufak yıpranmış parça dahi olsa yenisi ile değişimini yapıyor. Yıpranmış parça ile yola devam etmek ona bağlı diğer parçalarında zarar görmesine davetiye çıkarıyor. Oyüzden Yetkili servis bakımlı olupta yüksek Km li 100 araçtan 90 nında hala ilk günkü konfor ve performans alınabiliyorken. Sanayide bütün her işlemi yapılmış araçlarda eğer Sürekli ustada değiştirdiysen 100 araçtan en az 50 sinin problemli olduğu bir gerçek. Babam hiç bir zaman yetkili servis kullanmazdı Çocukluğum sanayilerde geçti Ve hiç bir zaman otomobil yönünden Babamın şansı gülmedi. Ben ilk araba dahil olmak üzere sahip olduğum bütün araçları yetkili serviste bakımlarını yaptırdım. 15 yıldır araç alıp satıyorum daha bugüne kadar Motor ve Mekanik anlamda ne yolda kaldım nede en ufak bir sorun yada problem yaşadım. Bu citroen XM varkende böyleydi Bmw 520 varkende böyle..
Bizde hiç o kadar problem de çıkmıyor nasıl oluyor bu iş?
Bir yaptığımız araba başka bir sıkıntı olmadıysa gelmiyor başka sıkıntı olursa da alakasız oluyor
Yani bu size göre olabilir ama bu dediklerin bizde hiç işlemiyor
İstisnalar kaideyi bozmaz
Servis gibi milleti kazıklamıyoruz allahtan

2011 peugeot 508 triger+ alternatör kayışı değişimine 1600₺ ödedik, internetten parçaların fiyatına baktım 740₺ tutuyor 860₺ işçilik kitlemişler.
Biz 600 tl işçilikle şanzıman indirince millet ağlıyor ama işte servise gidince de soyulup geliyolar
Zevk meselesi ne yapalım

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,496
İsim
Hakanbey
Hocam bakımlar serviste yapıldıysa diyon da 4 litre yağa 800 lira yazıyolar ama gerçekten toyota harika bir şey sorunsuz bir marka gerçekten çok iyi arabaları var

Bizde hiç o kadar problem de çıkmıyor nasıl oluyor bu iş?
Bir yaptığımız araba başka bir sıkıntı olmadıysa gelmiyor başka sıkıntı olursa da alakasız oluyor
Yani bu size göre olabilir ama bu dediklerin bizde hiç işlemiyor
İstisnalar kaideyi bozmaz
Servis gibi milleti kazıklamıyoruz allahtan

Biz 600 TL işçilikle şanzıman indirince millet ağlıyor ama işte servise gidince de soyulup geliyolar
Zevk meselesi ne yapalım
Zaten 100 araçtan 50 tanesi düzgün dedim o düzgün olmasını sizin gibi ustalar sağlıyor işte Siz bütün sanayideki ustaların sizin gibi işçiliği olduğu konusunda garanti verin ozaman zaten yetkili servisler sinek avlar.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Zaten 100 araçtan 50 tanesi düzgün dedim o düzgün olmasını sizin gibi ustalar sağlıyor işte Siz bütün sanayideki ustaların sizin gibi işçiliği olduğu konusunda garanti verin ozaman zaten yetkili servisler sinek avlar.
Sen de doğru diyorsun zamanında çok kişi kazıklanmış sanayide insanlar da artık bir sıkıntı çıkarsa muhattap bulmak için böyle şeylere yöneliyor

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,496
İsim
Hakanbey
En yakınımdan örnek vereyim bacanakta skoda fabia 1.4 16valf aracı var sanayiye götürmüş tekleme sorunu varmış 2 parça söylemişler şuan aklımda değil bundan diye tamam değiştirin demiş. 300 TL vermiş 3gün sonra aynı sorun yine tekrarlamış bu seferde rolanti bozulmuş. Tekrar aynı yere gitmiş başka 2 parça demiş 500 TL onada tamam demiş onları değişmiş. 1 hafta geçmiş yine aynı sorun devam ediyor bu seferde rampalarda araç stop etmeye başlamış. bu böyle git gel yapa yapa aracın motorunda herşeyi değiştirmiş 4000TL para harcamış toplamda ve eskisinden daha kötü olmuş. Bana getirdi aracı yetkili servise soktuk 3000TL para harcadık. Sorunu çözüldü 1 yıldır hatasız kullanıyor.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Buna bir şey diyemem işte hocam
Üç kağıtçı çok bu ülkede

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yani yetkili servis aşkı felan yok tamamen korku yüzünden tercih ediliyor O kadar
Kalorifer hortumu için şanzıman sökülecek diyen tamirciden de bir şey beklenmez
He yeri öyle desen de değil zaten biz motoru sarkıtıp alabiliyoruz ama onlar alamıyor demiyecem almak istemiyorlar
Gerçekten üç kağıtçı çok

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,496
İsim
Hakanbey
Konu biraz uzadı biliyorum ama başıma gelen bir olayı anlatıcam. İlk arabam Citroen XM 1991 model Oksijen sensörü sanırım yanlış telefuz ediyor olabilirim bunun böyle 50 cm civarından bi hortumu var o çıkmış araç rolanti sorunu var sanayiye girdim citroenci buldum yanaştım abi biz skodaya bakmıyoruz citroenci burası dedi tamam abi kolay gelsin dedim kaçtım oradan sonra hiç arkama bakmadım direk yetkili servise girdim :) ogündür bugün hep yetkili serviste yaptırdım bütün işlemlerimi ve hiç başım ağrımadı. Tabi fiyat olarak tuzlu orasına katılıyorum. ama Zaten gözünden sakındığın aracınıda emanet ederken güvenmek istiyorsun yapacak bişey yok.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
volvoyu nasıl ağır hasarlı yapmışlar acaba
aracın motorunda ve çalışmasında bi sorun yoksa alınabilir bence km si birazcık yüksek gibi ama beygir ve motor gücü olarak üzceğini düşünmüyorum çalışmayan aksanı yoksa alınabilir fakat kullandıktan sonra satarken sıkıntılar olabilir kilometresi sebebiyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom