Neler Yeni

200.000 TL Araba Önerisi

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
205 bin TL'yi geçemeyecek şekilde araç arıyoruz.
SUV öncelik ama güzel sedan önerilere de açığız. Aynı şekilde yarı otomatik ve otomatik çnveliğimiz. Motoru ise en az 1.5 olmalıdır. Hasarsuz temiz araç önerilerinizi bekliyorum.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Suv olarak atılabilecek pek yeni bir model kalmadı bu paraya
Sedan olarak 2 örneğim var . Daha yüksek daha temizleri bulunabilir kesinlikle örnek atıyorum
Thp motor güzel motordur tavsiye ederim . Allure paketler en doluları bakabilirsin
Yakıt yönünden bir şey diyemem ama kaliteli bir araçtır bu da . Dediğim gibi örnek atıyorum lpg olmayan daha temiz daha düşük km ilanlar var illa

Claduos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Başar
Suv olarak atılabilecek pek yeni bir model kalmadı bu paraya
Sedan olarak 2 örneğim var . Daha yüksek daha temizleri bulunabilir kesinlikle örnek atıyorum
Thp motor güzel motordur tavsiye ederim . Allure paketler en doluları bakabilirsin
Yakıt yönünden bir şey diyemem ama kaliteli bir araçtır bu da . Dediğim gibi örnek atıyorum lpg olmayan daha temiz daha düşük km ilanlar var illa
Peugeot 508 Nasıldır Biz'De Almayı Düşünüyoruz

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,694
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SUV olarak önerisi olan var mı?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peugeot 508 Nasıldır Biz'De Almayı Düşünüyoruz
1.6 hdi motorlar eski kalıyor ama güzeldir piyasayı oluşturan peugeot citroen modeleri , bazı mini modelleri , 3.20 dizellerde olan motor ve çoğu fordun dizel motoru olarak kullanılıyor.
E-hdi motorlar ise daha geliştirilmiş versiyonu ve daha iyi . Daha az sorun çıkarıyor daha az yakıyor daha performanslı.
Thp motorlar ise benzinli versiyonu gibi düşünebilirsin rcz vs. modellerde baya performanslı ve sorunu fazla yok.
2.0 hdi motorları da güzeldir. Genel olarak hepsi güzel motorlar.
Şanzıman kısmında 508 modellerinde 6 ileri yarı otomatik şanzımanları var. Çoğu kişi beğenmiyor fakat yılına göre güzel diyebilirim
Yığılma yaşatıyor diyen çok fazla. Bir tanıdığımızda var ve 210 bin de şanzımanın baskı balatasının bittiği için değiştireceğini söylüyor. (Tamirciyiz)
Şanzımanı ile çok sorun yaşadılar ve bir kaç kez robot denediler en sonunda iyi bir adaptasyonla çözüldü . Fakat sonra da baskısı bittiği için söktürmek zorunda kaldı.
Araba geniş ve uzun.
Bagajı arka yaşam alanı baya baya iyi. İstanbul içi parkta uzun olması kaynaklı sorun olabilir ama dolu paketlerinde geri görüş vs. var sıkıntı yaratmıyor. Teyipi işlevsel gibi de değil gibi de . Bindiğim araba 2013 modeldi ve teyip resmen kafayı yemiş haldeydi o yüzden pek bir yorum yapmayayım.
Parça konusunda sıkıntı yaşanmaz ama parçası biraz pahalı kalıyor. Motor konusunda parçalar çok fazla pahalı olmaz çünkü piyasa da fazlasıyla olan bir motor olduğu için çok da pahalı değil. Kapısını biz değiştirdik ve yanlış hatırlamıyorsam sigorta 4000 küsür yazmıştı (yanlış olabilir üstünden 9 10 ay geçmiştir)

Claduos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Başar
1.6 hdi motorlar eski kalıyor ama güzeldir piyasayı oluşturan peugeot citroen modeleri , bazı mini modelleri , 3.20 dizellerde olan motor ve çoğu fordun dizel motoru olarak kullanılıyor.
E-hdi motorlar ise daha geliştirilmiş versiyonu ve daha iyi . Daha az sorun çıkarıyor daha az yakıyor daha performanslı.
Thp motorlar ise benzinli versiyonu gibi düşünebilirsin rcz vs. modellerde baya performanslı ve sorunu fazla yok.
2.0 hdi motorları da güzeldir. Genel olarak hepsi güzel motorlar.
Şanzıman kısmında 508 modellerinde 6 ileri yarı otomatik şanzımanları var. Çoğu kişi beğenmiyor fakat yılına göre güzel diyebilirim
Yığılma yaşatıyor diyen çok fazla. Bir tanıdığımızda var ve 210 bin de şanzımanın baskı balatasının bittiği için değiştireceğini söylüyor. (Tamirciyiz)
Şanzımanı ile çok sorun yaşadılar ve bir kaç kez robot denediler en sonunda iyi bir adaptasyonla çözüldü . Fakat sonra da baskısı bittiği için söktürmek zorunda kaldı.
Araba geniş ve uzun.
Bagajı arka yaşam alanı baya baya iyi. İstanbul içi parkta uzun olması kaynaklı sorun olabilir ama dolu paketlerinde geri görüş vs. var sıkıntı yaratmıyor. Teyipi işlevsel gibi de değil gibi de . Bindiğim araba 2013 modeldi ve teyip resmen kafayı yemiş haldeydi o yüzden pek bir yorum yapmayayım.
Parça konusunda sıkıntı yaşanmaz ama parçası biraz pahalı kalıyor. Motor konusunda parçalar çok fazla pahalı olmaz çünkü piyasa da fazlasıyla olan bir motor olduğu için çok da pahalı değil. Kapısını biz değiştirdik ve yanlış hatırlamıyorsam sigorta 4000 küsür yazmıştı (yanlış olabilir üstünden 9 10 ay geçmiştir)
Anladım Teşekkür Ederim.

KaraVeba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Veysel Eren
Jetttttttaaaaaaaaaaaaaa

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
205 bin liraya adam akıllı sedan kalmadığını teyit ettim biraz önce, kullandığım araba 230 bin lira olmuş bruh

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
205 bin liraya adam akıllı sedan kalmadığını teyit ettim biraz önce kullandığım araba 230 bin lira olmuş bruh
Aslında Egea vs. var fakat ben o fiyatları hak ettiğini düşünmüyorum Egea sahibi olarak.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri