750k-1m Araç Önerisi İstiyorum

AMYG

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
667
Bütçe
999999
Merhaba. 1m nakitim var araç almak istiyorum tüm paramı harcama istemiyorum. Harcayacaksam da değsin istiyorum. Mevcut filtrelerim şu şekilde

Mümkünse 2015 üstü, çok fazla değişen-boyası olmayan (özellikle airbag açmamış-kaput değişmemiş), otomatik Manuel fark etmez, benzin dizel fark etmez. Max 150-200k km yol yapmış. Ağır hasar kayıtsız. Mümkünse sedan yada suv(Çocuk dolayısıyla oto koltuğu kullanılacak.) çok koyu tonlarda renk istemiyorum. Sorunsuz ve yürütme maliyeti üzmeyecek araç önerilerinizi bekliyorum. Bu bütçeye sahip olsaydınız siz ne yapardınız?
Bayram dolayısıyla bir tık acelem var ama bekle derseniz beklerim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Daha önce düşündüğüm ve bana makul fiyattaymış gibi gelen ancak Exper sonrası çok boyası olduğunu düşündüğüm bir corolla 1.33 LPG var. Performans takıntım olmadığı için mantıklı geldi ama boya meselesi yüzünden soğudum bu araca 730 lira teklif verdim. Haber bekliyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce düşündüğüm ve bana makul fiyattaymış gibi gelen ancak Exper sonrası çok boyası olduğunu düşündüğüm bir corolla 1.33 LPG var. 150k km 2014 motor baktırıdk kusursuz. Performans takıntım olmadığı için mantıklı geldi ama boya meselesi yüzünden soğudum bu araca 730 lira teklif verdim. Haber bekliyorum.

Ekler

• 1000095268.webp
    1000095268.webp
    397.6 KB · Hit: 35
Bu paralara ailecek kullanılacak araba , piyasa arabası olması gerek diye düşünüyorum. Ben yine egea savunucusu gibi olacağım ama bence bu paraya Egeadan başka alternatif gerçekten yok, sevmiyorsanız bir şey diyemem ama 1 milyona yakın yada biraz üzerlerinde çok yeni model ve çok temiz bir egea alabilirsiniz. 1.4 olabilir , 1.3, 1.6 olabilir çoğu üzmez. Araçtan beklentinize göre motor profilini seçebilirsiniz. Neden Egea öneriyorum, satmak istediğinizde satışı kolay nispeten parçaları ucuz ve kolay bulunabiliyor. Sanayideki kör topal her usta multijet motoru bilir her köyde bakımını yaptırırsın. Arabayı 5e de bölseniz (Allah korusun) arabayı toplayabilir , çok değer kaybetmeden satışını yapabilirsiniz. Ben 70k km kadar kullandım, bakım harici hiçbir şey yapmadan sattım.

Bu paralara ailecek kullanılacak araba , piyasa arabası olması gerek diye düşünüyorum. Ben yine egea savunucusu gibi olacağım ama bence bu paraya Egeadan başka alternatif gerçekten yok, sevmiyorsanız bir şey diyemem ama 1 milyona yakın yada biraz üzerlerinde çok yeni model ve çok temiz bir egea alabilirsiniz. 1.4 olabilir , 1.3, 1.6 olabilir çoğu üzmez. Araçtan beklentinize göre motor profilini seçebilirsiniz. Neden Egea öneriyorum, satmak istediğinizde satışı kolay nispeten parçaları ucuz ve kolay bulunabiliyor. Sanayideki kör topal her usta multijet motoru bilir her köyde bakımını yaptırırsın. Arabayı 5e de bölseniz (Allah korusun) arabayı toplayabilir , çok değer kaybetmeden satışını yapabilirsiniz. Ben 70k km kadar kullandım, bakım harici hiçbir şey yapmadan sattım.
Hocam peki corolla meselesine ne diyorsun gerçekten gitmiyor araç yokuşta devir aldıktan sonra sorun yokta 2014 modelde yokuş kalkış yok kalkıştı çok zorlanıyor aşırı bayılıyor devir kaybettiğinde ve attığım experde sol kapı üstü direğine lokal boya var o da düşündürdü beni

Bende tercihimi Egea dan yana kullanırdım. O paralara 10 yaşında araç alacağıma 2021 üzeri Egea alırım kafam rahat olur.
Şehir içi kullanacaksan 1.4 urban ya da üzeri paket alırsan kafan rahat olursun.
Dizellerin baş düşmanı adblue zamanla sıkıntı çıkarabilir. O yüzden pek dizel araç almak ya da önermek istemiyorum. Yinede düşük km alacağın için o kadar da sıkıntı çıkarmaz.

Merhaba. 1m nakitim var araç almak istiyorum tüm paramı harcama istemiyorum. Harcayacaksam da değsin istiyorum. Mevcut filtrelerim şu şekilde

Mümkünse 2015 üstü, çok fazla değişen-boyası olmayan (özellikle airbag açmamış-kaput değişmemiş), otomatik Manuel fark etmez, benzin dizel fark etmez. Max 150-200k km yol yapmış. Ağır hasar kayıtsız. Mümkünse sedan yada suv(Çocuk dolayısıyla oto koltuğu kullanılacak.) çok koyu tonlarda renk istemiyorum. Sorunsuz ve yürütme maliyeti üzmeyecek araç önerilerinizi bekliyorum. Bu bütçeye sahip olsaydınız siz ne yapardınız?
Bayram dolayısıyla bir tık acelem var ama bekle derseniz beklerim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bütçe biraz artarsa 1.5 vtec city olur egeya güzel bir alternatif olur hem bozulacak hiçbir parçası yok.
Satma derdiniz ve performans olarak derdiniz yoksa bana göre en iyi araba kesinlikle
Ford Mondeo 1.6 tdci 115hp manuel.
Eğer bu kriterler uyarsa alacağınız en iyi araba bu olur. Bence araştırın.
Performans haricinde bu arabadan daha iyi bir tercih olamaz.
Veya
W23/W24 kasa kodlu 508 1.6 bluehdi allure. Active.
Access en boş olanları onlar bile d segmenti olduğu için epey dolu geliyor.
1.6 e hdi robotize manuel ile geliyor olanlara bakmayın.
1.6 bluehdi eat6 ile geliyor.
Ama adblue dpf egr sıkıntı çıkarabilir dikkatli olmak lazım.

Bütçe biraz artarsa 1.5 vtec city olur egeya güzel bir alternatif olur hem bozulacak hiçbir parçası yok.
Satma derdiniz ve performans olarak derdiniz yoksa bana göre en iyi araba kesinlikle
Veya
City kullanıcısıyım bütçe artarsa kesinlikle alınabilir ama 1.3m den aşağı pek bulunmuyor.
Bütçeyi arttırabilirsen bu fiyata yeni , sorunsuz ve nispeten performanslı araç City harici bulamazsın.
Performans biraz göreceli tabi ama 1.33 Corolla dan yada 1.4 Egea dan çok çok iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG

1 milyon bütçen varsa senin bakacagın araç max 800-850 bin tl olmalı araç. aldıgında yanal masrafın çok olucak

• Beğen
Hocam peki corolla meselesine ne diyorsun gerçekten gitmiyor araç yokuşta devir aldıktan sonra sorun yokta 2014 modelde yokuş kalkış yok kalkıştı çok zorlanıyor aşırı bayılıyor devir kaybettiğinde ve attığım experde sol kapı üstü direğine lokal boya var o da düşündürdü beni
Yani corolla hakkında yorum yapmıyorum, araç hakkında süper bilgim var diyemem ama sorunsuz diye (!) şu japon arabalarının hepsinin piyasasının tillaha çıkarılma muhabbetini anlamadım. Eski kasa civicleri yeni kasadan pahalıya ilana girmeye başladılar. Konuya gelecek olursak 3-4 yaşında bir araba alma şansımız varken 12 yaşında araba tercih etmek için bence büyük sebeplerimiz olmalı hocam

• Beğen
City kullanıcısıyım bütçe artarsa kesinlikle alınabilir ama 1.3m den aşağı pek bulunmuyor.
Bütçeyi arttırabilirsen bu fiyata yeni , sorunsuz ve nispeten performanslı araç City harici bulamazsın.
Performans biraz göreceli tabi ama 1.33 Corolla dan yada 1.4 Egea dan çok çok iyi.
1.1m civarında birkaç parça boyalı 100km civarı bulunabilir

2015 168k manuel i20 aracım var 750 civarına boyasız hatasız hasar kayıtsız bulunuyo manuel parçaları yaygın sadece aile için alınabilir bir araç , lpg de takılıyor motor büyük değil bendeki 1.2 motor ama yetiyor şehir içi sadece yokuşlarda dikkat etmek gerekir. tek eksisi dolmuşcular gibi sürekli vites atmak gerekiyor devrinde kullanmak için öyle bi sıkıntısı var. otomatik istersen 800-850k civarına temiz otomatik de alırsın 2014 sonrası kasa değişti yeni kasa alırsın.

• Beğen
Veya
Dpf ve egr zaten sıkıntı çıkarmamış olsa bile bende patlar 😅 d segmente çıkınca model çok düşüyor gibi geliyor. Güncel donanımlar aklımı çekiyor açıkcası o yüzden konu açtım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Veya
Abi çok kazası oluyor benim bütçemde o araçlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849
Üyeler
196,825
Son üye
ylmz5667
Geri