Neler Yeni

600.000 TL Bandına ilk otomobil önerebilir misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Bende öyle düşünüyorum hocam 182 topspeed vermişler birkaç videoya baktım 200 görüp frenliyorlar birde bu araç yurtdışında 100 TR de 120 beygir satıliyor muş 20 beygir artış nereden geliyor ???
Zaten araba 1300 kilonun biraz altında aynı segmentte aynı güçlerde 1500 üstü herkes.
Aynı zamanda sonhız benim için çokda önemli değil tecrübem yokken bu hızlara çıkmam ama arabanın çıkabiliyo olmasıni isterim.
200ün üstünü rahat gördüm ben bu araç ile. O 20 beygir artış açıkçası bilgim yok fakat muhtemelen yol hava ve rakım dizaynına göre motor gücünü açmış olabilirler fabrikasyon olarak.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Berkecan Ergin
Kaza bela eski reno edc lerden almayında :D Müşteriye 28.000-35000 (kavrama seti) fiyat verdim kaçtı. Tahminen arabayı ilana koymaya gitti hatasız diye
Mazda iyidirde parçası diğer markalar göre bır tık daha pahalı satarkende piyasası biraz zayıf. Kaporta aksamıda bulunmuyor demeyelimde iyi araştırma yapman lazım. Tanıdıklar var aldıktan sonra yedek parça lazım olursa yazarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

corolla 1.4 d4d de bakabilirsin. Onların otomatiğide var. Parça ve satış konusunda da sorun yaşamazsın. Ama beyaz renk alma. Yanlış hatırlamıyorsam 2012 üretimlerin beyaz renklerinde fabrikasyon sorun var boya atıyordu

akiff28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Akif Kayan
200ün üstünü rahat gördüm ben bu araç ile. O 20 beygir artış açıkçası bilgim yok fakat muhtemelen yol hava ve rakım dizaynına göre motor gücünü açmış olabilirler fabrikasyon olarak.
Hocam dizelleri var bide bu Mazda 3 ün tercih edilir mi sizce onlar 1.5 dizel turbo geliyo yine skyactive

Kaza bela eski reno edc lerden almayında :D Müşteriye 28.000-35000 (kavrama seti) fiyat verdim kaçtı. Tahminen arabayı ilana koymaya gitti hatasız diye
Mazda iyidirde parçası diğer markalar göre bır tık daha pahalı satarkende piyasası biraz zayıf. Kaporta aksamıda bulunmuyor demeyelimde iyi araştırma yapman lazım. Tanıdıklar var aldıktan sonra yedek parça lazım olursa yazarsın

corolla 1.4 d4d de bakabilirsin. Onların otomatiğide var. Parça ve satış konusunda da sorun yaşamazsın. Ama beyaz renk alma. Yanlış hatırlamıyorsam 2012 üretimlerin beyaz renklerinde fabrikasyon sorun var boya atıyordu
Çok sağolun hocam piyasası zayıf olsun bende bi arkadaşın yazdıği gibi 1 değil 2 ayda satarım yahut 3-5 altına galeriye veririm çok çok acilse. Kullanırken iyi hissettirsin yeter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Hocam dizelleri var bide bu Mazda 3 ün tercih edilir mi sizce onlar 1.5 dizel turbo geliyo yine skyactive

Çok sağolun hocam piyasası zayıf olsun bende bi arkadaşın yazdıği gibi 1 değil 2 ayda satarım yahut 3-5 altına galeriye veririm çok çok acilse. Kullanırken iyi hissettirsin yeter.
Dizel arabaların hepsi turbolu zaten dost. İkisi de hemen hemen aynı gider o yüzden hangisini uygun bulursan

akiff28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Akif Kayan
Dizel arabaların hepsi turbolu zaten dost. İkisi de hemen hemen aynı gider o yüzden hangisini uygun bulursan
yok atmosferikleri olur da dizelden güç ve tork turboyla daha iyi çıkar tabi sizden iyi bilemem. Bakarım ikisine de içime sinen düşüne alirım yardımlarınız için çok teşekkürler .

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Halil İbrahim Uysal
Eğer ki faiz artırımına gidilirse araç fiyatlarındaki artış durma noktasına gelebilir dolar ve altın da düşüşe geçer. Bayramdan sonra daha sağlıklı karar verebilirsin. Ben bugün aracımı ilana koyacağım faiz artırımı olması halinde aynı paraya daha modellisini alabilirim diye düşünüyorum şahsen. Benimki bir kumar neticesinde kesinlikle YTD.

akiff28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Akif Kayan
Eğer ki faiz artırımına gidilirse araç fiyatlarındaki artış durma noktasına gelebilir dolar ve altın da düşüşe geçer. Bayramdan sonra daha sağlıklı karar verebilirsin. Ben bugün aracımı ilana koyacağım faiz artırımı olması halinde aynı paraya daha modellisini alabilirim diye düşünüyorum şahsen. Benimki bir kumar neticesinde kesinlikle YTD.
Biliyorum şuan herşeyde saçma bi artış oldu bi anda dolar 23 lere altın 1470 lere fırlayıp kaldı orada artacağı kadar piyasa da arttı geçen ay 600 olan arabalar 800 olmuş bile bu çok gereksiz ve saçma şuan mutlaka düşecektir.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Hocam motor olarak değilde donanımı diğer özellikleri vesaire olarak çok cazip geldi herkes segmentinin üstünde gibi olduğunu ifade etmiş tek içimi kuşkulandıran noktası motoru gibi şuan 1.5 atmosferik skyactive benzinli motor bi turbosu olsaydı kusursuz olucaktı ama malesef yok :((( onu da hallederim çok rahatsız ederse ama test videolarında filan megane dan çok daha iyi bu mazdaya hiç binmedim kuzenimden isterim bi incelerim. İlk başlarda 1.6 Megane ile 1.6 Astra arasındaydım nereye bakarsam Megane'ı Astra ile kıyaslamanın Astraya hakaret olduğu yazıyordu bu yüzden Astraya kaymıştım gerçekten de görünüş ve hacim dışında Megane dan iyi gibiydi şimdi de Mazda 3 Astradan iyi gözüküyor hayırlısı.
Arabadan ne bekliyorsun?

Ben düşük km, sanayiye girmeme, sorunsuzluk, yol tutuş, performans ve yakıt düşünerek Clio aldım ayrıca Ncap’ de 5 yıldız. Gerçekten 0.9 turbo motor çok çok iyi

Mazda alırsan piyasası Clio kadar iyi olmaz, 1.5 atmosferik motorun da çok yakacağını düşünüyorum,

Edit: sizin için videolar izledim normal kullanımda 6.9 lt gösteriyor, Hemen hemen benim 0.9 motor ile aynı değeri veriyor ve hızlanma olarak aynı değerlere sahip.

Düşük km mi daha önemli yoksa büyük bir araç mı daha önemli ona göte tercih edin bence, ben olsam yine Clio seçerdim.

akiff28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Akif Kayan
Arabadan ne bekliyorsun?

Ben düşük km, sanayiye girmeme, sorunsuzluk, yol tutuş, performans ve yakıt düşünerek Clio aldım ayrıca Ncap’ de 5 yıldız. Gerçekten 0.9 turbo motor çok çok iyi

Mazda alırsan piyasası Clio kadar iyi olmaz, 1.5 atmosferik motorun da çok yakacağını düşünüyorum,

Edit: sizin için videolar izledim normal kullanımda 6.9 lt gösteriyor, Hemen hemen benim 0.9 motor ile aynı değeri veriyor ve hızlanma olarak aynı değerlere sahip.

Düşük km mi daha önemli yoksa büyük bir araç mı daha önemli ona göte tercih edin bence, ben olsam yine Clio seçerdim.
Arka camlar çevirmeli mi hocam ?
Ya bide ben bikaç videsunu izledim megane ın da kesinlikle Mazda 3 çok daha iyi gözüküyor headup, şerit takip, adaptif hız sabitleme, aynalarda kör nokta uyarısı ,iç mekan kalitesi, 4 cam otomatik, alaşım ya da çelik jant, hacim çok dolu ve tok bi araba gibi geldi.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Insignia 2011 model falan bakılabilir

akiff28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Akif Kayan
Insignia 2011 model falan bakılabilir
Mazda da karar kıldım gibi hocam.
Şimdi baktım insigniaya ufaktan aynı fiyata gelenlerin kilometreleri biraz yüksek gibi ayrıca Mazdaya karsi garip bi duygu oluştu içimde bağlandım sanki.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Arka camlar çevirmeli mi hocam ?
Ya bide ben bikaç videsunu izledim megane ın da kesinlikle Mazda 3 çok daha iyi gözüküyor headup, şerit takip, adaptif hız sabitleme, aynalarda kör nokta uyarısı ,iç mekan kalitesi, 4 cam otomatik, alaşım ya da çelik jant, hacim çok dolu ve tok bi araba gibi geldi.
Arka camlar çevirmeli de sıcak havada ön camları açınca yetiyor, kliması da efsane üflüyor.

Bizim milletteki arka cam olayını anlamıyorum bence çok gerekli değil, Mazda da iyi markadır sanayi yüzü göstermez pek ama kmsi yüksekse ne olacağı ve ne maliyet tutacağını bilemeyiz.

akiff28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Akif Kayan
Arka camlar çevirmeli de sıcak havada ön camları açınca yetiyor, kliması da efsane üflüyor.

Bizim milletteki arka cam olayını anlamıyorum bence çok gerekli değil, Mazda da iyi markadır sanayi yüzü göstermez pek ama kmsi yüksekse ne olacağı ve ne maliyet tutacağını bilemeyiz.
KM leri oldukça düşük 140.000 in altı neredeyse tamamı. Hatta 100.000 in altıda çok fazla var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,939
Üyeler
161,528
Son üye
shaizen
Top Bottom