Arama sonuçları: *

• Users: berkec34
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. berkec34

Ford connect aracım için çıkma kadran aldım

Araçlarda birkaç tip ürün çıkabilir, o yüzden şase numarası ile kontrol edilir ona göre ürün verilir. Bana özelden şase numaranızı yazın aracın oemine bakalım yada araç üzerinde çıkan üründe oem numara yazar o numaraya göre çıkma almanız lazım, çıkmacıda bunu iade alır mı tekrar bir sorun
  2. berkec34

Çiziği olan araca pasta cila atılır mı?

Komple ppf zaten 80-100 arası iyi yerler
  3. berkec34

Araç ne? km kaçta? ppf yapılacaksa açıkcası temiz araçta daha mantıklı yani sıfır veya sıfıra yakın
  4. berkec34

Daha önce pasta atmadıysanız kendiniz atmayın. Sonra elinize alırsınız boyayı. Elle yapacağınız pastada çıkarmaz zaten. Az tırnağa gelenleride yine pasta çıkarır ama seviye seviye yapmak lazım dediğim gibi bilmiyorasnız yapmadıysanız yapmayın
  5. berkec34

1.2 milyon bütçe japon arabası

b segment sedan araçta yalıtım mı bekliyorsun? Zaten japoncular kafayı yemiş absürt paralar istiyor. Aynı yaştaki diğer ülkelerin araçları daha diri, o bütçeye vag grubundan gider golf leon octavia vs alırım daha mantıklı hem yakıt hem konfor
  6. berkec34

.

Arkadaş baban cahil mi? Tutanağı tut sen işleme almazsın. Ama tutanak elinde dursun. Şimdi uğraş dur adam ben çarpmadım dese sıyrılır. Siz anca kaskodan yaptırırsınız kasko onlardan ruju eder mahkeme yolu ile
  7. berkec34

1M bütçeye araba önerisi

Belki giulietta bulursun, eğer öyle uzun yok çok yapılmayacaksa elektrikli mg yakalamaya çalışabilirsin o bütçelerde çok temiz araç bulmak zor. Belki 150-200k kilometrelerde golf yakalayabilirsin veya 100-150k km lerde jetta olabilir. Az üzerine çıkıp sıkı pazarlık ile honda city olabilir takip...
  8. berkec34

PPF Kaplama Kaputtaki iz

Yani bilemiyorum bazen ppf filme yakın tutup yırttıklarında araç boyasında vernik ile beraber attırıyor ppf ama burada kaputa zarar olduğunu düşünmüyorum eğer yıkama kaynaklı ise Birde aracınızda seramik vs var ise benzin istasyonunda yıkamayın, bir yıkamacıya vereceksenizde araç şampuanı ph0...
  9. berkec34

PPF Kaplama Kaputtaki iz

O zaman söksünler yanıksa siz karşılayın ama değilse işini doğru yapıp tekrar versinler size. Bu ppf uygulanmadan önce araç yıkanır demir tozu temizliği kil temizliği yapılır pastası vs atılır nasıl bir kuş pisliği bu kadar 200 mikron ppf e geçecek hadi öyle bir durum var zaten söylerler bunu...
  10. berkec34

Tulpar oto dolandırıcıdır

Kredi kartı ise iptal olur oto parça ise yardımcı olurum, lastik vs lazımsa gidin lastikcim den vs alın daha iyi
  11. berkec34

Araçlardaki Güneş Yanığı Nasıl Geçer?

ya komple boyatırsın, yada verniği çıkartıp pasta yaptırıp ppf yaptırırsın bununda sebebi, vernik çıkarıp pasta yapınca bir süre sanki vernikli gibi termiz durur ama sonra matlaşmaya başlar yine pasta yapman gerekir. ama ppf yaptırırsan o parlaklık altta kalır.
  12. berkec34

Araçlardaki Güneş Yanığı Nasıl Geçer?

Güneş yanığı geçmez boya yapılır yada üzerindeki vernik çıkarılır pasta vs yaptırıp üstüne ppf yaptırırsın
  13. berkec34

Öneri 1.1 milyona Araç önerisi / 2 aylık aracımı perte çıkarttılar

Aracınız kaç km deydi? O bütçede yani city gibi sedan araç zor bulursunuz rayiç bedel biraz az geldi bana o yüzden sordum 1752704072 Perte çıkma durumuda şu oluyor, bu araçlar ihale çıkıyor o süreçte. Örneğin 352 bin hasar çıkmış. Kasko bunu ihalede 950 ye satmıştır size o zaman bakıyor aradaki...
  14. berkec34

Ford Kuga - 2023 - 1.5 Ecoboost (benzinli) Alınır mı?

Chery yedek parçası satıyoruz daha önce doğan kabakta video yaptı aracın rakiplerine bakarsan tam fiyat performans. Sağlamlık derken doğan kabağın videodaki gibi araçların sac kalınlığı vs bellidir zaten belli standartlarda olmalı. Hava yastığı durumuna gelirsek ne kazalar var araç hava yastığı...
  15. berkec34

3 MİLYON TL ARAÇ A3 MÜ Q3 MÜ

orada bir sürü örnek vermişim sadece birine güzel değil diye cevap vermişsin, kaldıki listeye a3 koyup giulia güzel değil demek bilemedim. Hiç canlı gördün mü? Hiç sürdün mü? Yani bu bütçelere çıkan biri araçları bi dener listesine ekler ona göre karar verir. Açıkcası bence senin böyle bir...
  16. berkec34

3 MİLYON TL ARAÇ A3 MÜ Q3 MÜ

Bu bütçede a3 listeye koyulmaz, giluia bakın volvo s60 bakın bmw bakın Suv öneri olarakta q3 olabilir ama ben defender bakardım güzel seçenekler var güzel pazarlık yapılıp fırsat kovalanır defender için cupra Terramar bakılabilir alfa stelvio olabilir veya X-Trail
  17. berkec34

Otomatik ehliyet pişmanlık mıdır?

manuel ehliyet manuel mi sürüyor sadece? Doğru birçok araç otomatik oldu yalnız yaşam şartları herkesin farklıdır ben ticaride sürüyorum minibüste sürüyorum bunlarda otomatik yok bazılarına koysalarda misal yük taşınan arabada otomatik tercih edilmiyor zaten. Bu tamamen kişinin yaşamı ile...
  18. berkec34

2.2 milyon maks bütçe araba önerisi

Yani çok yakıyordan kastın ne misal zaten suv kullanıyorsun 10 litreyi gözden çıkar bende leon var 1.4 o da istanbulda 7-8.5 arası yakıyor. Geçen edirne gittim hız sınırları %10 sapma olcak şekilde yani 77-130 gibi düşünebilirsin klima açık araç dolu 4.9 yaktı. Yakıtı dert ediyorsan elektrikli...
  19. berkec34

x1, tonale de bakabilirsiniz yeni tıguande olabilir ama bilemedim formentor vs daha hoş geliyor bana
  20. berkec34

superb 2024 1559 kg passat variant 1572 kg yani ikiside aynı motoru kullanıyor ikiside +220 görüyor zaten ülke şartlarında daha iyi alabileceğin motor sayılı Tutmama konusuna gelirsek sw herkes sevmiyor ama sevenide var ilanlar genelde kısa zamanda satılıyor
Geri