Otomatik ehliyet pişmanlık mıdır?

Yakında dsg cvt dct tiptronik ehliyet türü de çıkarırlar. Sınavdan geçebilecek kadar manuel süremeyen otomatik de sürmesin bence.

Yakında dsg cvt dct tiptronik ehliyet türü de çıkarırlar. Sınavdan geçebilecek kadar manuel süremeyen otomatik de sürmesin bence.
Biraz konudan alakasız cevap olmamış mı hocam? Dediğim gibi otomatik arabayla alıştığım daha önce de manuel hiç kullanmadığım için otomatikle rahatça alıveriyim bari diye düşünmüştüm yine de yorumunuz için teşekkürler. Sorumu cevaplıyan tüm arkadaşlara da teşekkür ederim 🙏

Daha yeni otomatik araba ehliyeti aldım başta manuel almama nedenim otomatik arabaya alışmamdı. Neredeyse de hiç manuel araba sürmem herhalfe diye düşünüp rahatça otomatik ehliyet almada karar kılmıştım. Ama şimdi herkes manuel alsaydın keşke diypr sizce hata mı ettim tekrar kursa yazılıp manuel almalı mıyım?
Sıfır araba alcak ekonomin varsa dert değil, 2. el araçların %80i manuel.

Sıfır araba alcak ekonomin varsa dert değil, 2. el araçların %80i manuel.
Hocam bu bilgi doğru mu ya sık sık görüyorum ama sahibindende 25 yaş ve daha genç arabaların yarısından çok az daha fazlası (%51 kadar) otomatik ama.

Otomatik araba manuelden daha iyi daha az yoruyor ve daha az karmaşık karmasa içi hata payın manuele göre daha az otomatikte manuel ehliyet alırsan hem otomatik hem manuel sürebiliyorsun diye biliyorum ama hangisine alıştıysan onu al insanların lafları ile vermiş olduğun kararlardan pişmanlık duymanın anlamı yok sen sana rahat olanı almışsın hayırlı olsun ve tekrardan ehliyete yazılıp manuel alabilirsin

Hocam bu bilgi doğru mu ya sık sık görüyorum ama sahibindende 25 yaş ve daha genç arabaların yarısından çok az daha fazlası (%51 kadar) otomatik ama.
1 milyon tl altına bakacaksın, üstünü eklersen 51 olur

Daha yeni otomatik araba ehliyeti aldım başta manuel almama nedenim otomatik arabaya alışmamdı. Neredeyse de hiç manuel araba sürmem herhalfe diye düşünüp rahatça otomatik ehliyet almada karar kılmıştım. Ama şimdi herkes manuel alsaydın keşke diypr sizce hata mı ettim tekrar kursa yazılıp manuel almalı mıyım?
Yok canım birdaha gerek yok para vermene, ama en baştan alsaydın şahsen manuel al derdim ama çokta kritik değil, sadece daha iyi olurdu.

Manuel araba mı kaldı da ehliyetini alıcaksın. Yok ikinci eller manuelmiş de o yüzden manuel alacakmışsın, al otomatik ehliyeti ver 50-100k daha fazla çek arabanı rahatına bak. Amelelik diğer türlüsü

manuel ehliyet manuel mi sürüyor sadece? Doğru birçok araç otomatik oldu yalnız yaşam şartları herkesin farklıdır ben ticaride sürüyorum minibüste sürüyorum bunlarda otomatik yok bazılarına koysalarda misal yük taşınan arabada otomatik tercih edilmiyor zaten. Bu tamamen kişinin yaşamı ile alakalı. Manuel mi kaldı gibi cahilde konuşmalar yapmaya gerek yok önce kişinin ihtiyaçları belirlenmeli şahsen manuel almakta zor değil kadın değilseniz manuel almak daha mantıklı erkekler için

iş işten geçmiş bence boş yere bidaha masraf yapma otomatikten devam et.

Biraz konudan alakasız cevap olmamış mı hocam? Dediğim gibi otomatik arabayla alıştığım daha önce de manuel hiç kullanmadığım için otomatikle rahatça alıveriyim bari diye düşünmüştüm yine de yorumunuz için teşekkürler. Sorumu cevaplıyan tüm arkadaşlara da teşekkür ederim 🙏
Size yönelik değildi hocam. Süremem diye manuel sınavına girmedim diye bir şey dememişsiniz sürmem diye girmemişsiniz ayrı şeyler. Çevrenizin de etkisi olmuştur kalırsan zorluk çekersin gir otomatiğe zaten otomatik kullanıyorsun falan demişlerdir. Lafım sınavda geçebilecek kadar da olsa manuel kullanamayanlara. Gerçek şu ki manuel kullananların refleksleri daha iyi ve dalıp gitmiyorlar. Otomatik kullananlara göre daha çok tetikte olmak zorundalar.

cok paran varsa otomatik ehliyet alsan da olur. Orta kesimdensen manuel alman daha iyi olurdu, otomatik-manuel fiyat farki cok oluyor bazen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,984
Üyeler
184,091
Son üye
NeverFallen
Geri