Ford Kuga - 2023 - 1.5 Ecoboost (benzinli) Alınır mı?

cherry ler güzel arkadaşımda omada 5 vardı acayip gidiyordu tiggo 8 pro bakabilrisiniz dolu araç ve kesinlikle bu bütçelerde 2024-2025 modelin altına düşme birde pazarlık yapın
Chery güzel bir araç değil hava yastığı ve çürüme gibi problemleri var ve araç haddinden fazla yakıyor

1.5 motor 3 silindir mi?
Bende 17 dizel otomatik var, rahat ve saglam da, ve memnunum. 3 silindir oldugunu yeni duyuyorum, benzinlerin.

cherry ler güzel arkadaşımda omada 5 vardı acayip gidiyordu tiggo 8 pro bakabilrisiniz dolu araç ve kesinlikle bu bütçelerde 2024-2025 modelin altına düşme birde pazarlık yapın
Chery bayine gittik. Baya ilgileniyorlar. Bir de dönem dönem indirimleri oluyormuş.
Sürüş testi yaptık. Fakat sürdüğümüz yer pek sürat yapmaya uygun olmadığı için anlayamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Chery güzel bir araç değil hava yastığı ve çürüme gibi problemleri var ve araç haddinden fazla yakıyor
Bende önyargılıydım. Fakat videolarda vs. genelde 10 ve altında yakıyor diyorlar. 10 lt yakması benim için problem değil. Eğer 12 ve üzerine çıkıyorsa sıkıntı benim için.

Chery bayine gittik. Baya ilgileniyorlar. Bir de dönem dönem indirimleri oluyormuş.
Sürüş testi yaptık. Fakat sürdüğümüz yer pek sürat yapmaya uygun olmadığı için anlayamadım.

Bende önyargılıydım. Fakat videolarda vs. genelde 10 ve altında yakıyor diyorlar. 10 lt yakması benim için problem değil. Eğer 12 ve üzerine çıkıyorsa sıkıntı benim için.
hocam zaten cherry de şart degil ilan sitelerinden bakacaksınız bütçe belli yılları belirleyip o paralara dolu ne geliyor bakacaksınız yaşadıgınız yere göre begendiginizi foruma atın zaten iyi kötü yorumlarlar

örnek olsun

Parçalari da kalitesiz

Benim arkadas 7 pro aldı.
Yakıttan pek memnun degil, ayak ustu konustuk. Detaylu konuşmadık, ayakustu.
Qasqai 12 den geçti.

Selamünaleyküm,
Ford kuga almayı düşünüyorum. Fakat araç 3 silindir olduğu için kronik olarak hararet yapma sorunu varmış. Biraz araştırdım. Bazıları 2023 modelinde sorun olmadığını söylüyor. Bazıları sorun olduğunu söylüyor.

Dizelleri 4 silindir. Farklı sorunsuz bir motor. Fakat dizellerde min 100k km de ve 2020 araba alabiliyorum. Benzinlide aynı paraya km si düşük 2023 model alabiliyorum.
Yakın bir abim aynı aracı çok yaktığı için satmıştı, birkaç kez binme fırsatım oldu baya premium bir araç ama olması gerektiğinden fazla yakıyormuş diye bir yorum duydum. Değerlendirme senin

Hocam önerebileceğiniz araçlar var mı?
Chery'lere baktık. İçi çok lüks duruyor güzel gözüküyor. Fakat motoru, sürüşü, gücü vs. nasıl bilmiyorum.
Yorumlardan anladığım kadarıyla SUV bakıyorsun, biz de ailecek yakın zamanda SUV model alacağız. Honda HRV'lere bakıyoruz. Şu anda CRV var bizde memnunuz o yüzden.

hocam zaten cherry de şart degil ilan sitelerinden bakacaksınız bütçe belli yılları belirleyip o paralara dolu ne geliyor bakacaksınız yaşadıgınız yere göre begendiginizi foruma atın zaten iyi kötü yorumlarlar

örnek olsun

Donanım olarak değerlendirmede Chery ucuz daha çok sececnek sunuyor ama konu parça kalitesi sağlamlık güvenlik gibi konulara gelince wag gurubu öne çıkıyor Çinli araçlara pek güvenmem açıkçası

Yakın bir abim aynı aracı çok yaktığı için satmıştı, birkaç kez binme fırsatım oldu baya premium bir araç ama olması gerektiğinden fazla yakıyormuş diye bir yorum duydum. Değerlendirme senin

Yorumlardan anladığım kadarıyla SUV bakıyorsun, biz de ailecek yakın zamanda SUV model alacağız. Honda HRV'lere bakıyoruz. Şu anda CRV var bizde memnunuz o yüzden.
Honda'lar pahalı ya

Chery yedek parçası satıyoruz daha önce doğan kabakta video yaptı aracın rakiplerine bakarsan tam fiyat performans. Sağlamlık derken doğan kabağın videodaki gibi araçların sac kalınlığı vs bellidir zaten belli standartlarda olmalı.
Hava yastığı durumuna gelirsek ne kazalar var araç hava yastığı açmamış sensöre denk gelmiyorsa açmaz bu kadar basit. Ama sensöre denk gelir ya bunda da açılmaz dersin. Bu tamamen kazası ile alakalı. Yakıt konusuna gelirsek araç suv 1.6 motor doğal olarak istanbul trafıgınde 10-12 arası geziyor, bence uzun kullanımda içerde deri bozulmaları olacağını düşünüyorum

Eğer çok marka takıntın yoksa daha öncede burada arkadaşlara önerdim alfa romeo tonale bak birkaç motor sçeneğide var 1.3 1.5 ve 1.6

Deri bozulmaları derken, ilanlardaki araçlara bakın araç daha 100 bin geçmemiş koltuklar olsun direksiyon olsun deriler kötüleşmeye başlamış, bende ve tanıdığımda misal leon var ne alkantarasında ne derisinde maşallah bir şey yok tertemiz duruyor ve araba 7-8 yaşına yaklaştı

Honda HRV ye hiç bakmamıştım. CRV lere bakmıştım pahalıydı. HRV ler ucuzmuş. Fakat arabanın bagaj kısmı sanki hatchback gibi iniyor. Baktıklarımdan sadece cherry ve kuga geniş duruyor.
Volkswagen'i neden tercih ederler anlayamıyorum. Araba suv, yüksek olmasına rağmen kocaman şaft tüneli var. Araç çok genişte değil. Genelde sanayi seviyor diyoelar VW Ler için+parçaları çok pahalı

Son düzenleme:
Fordun ecoboostları sıkıntılı. Alınmamalı.

Honda HRV ye hiç bakmamıştım. CRV lere bakmıştım pahalıydı. HRV ler ucuzmuş. Fakat arabanın bagaj kısmı sanki hatchback gibi iniyor. Baktıklarımdan sadece cherry ve kuga geniş duruyor.
Volkswagen'i neden tercih ederler anlayamıyorum. Araba suv, yüksek olmasına rağmen kocaman şart tüneli var. Araç çok genişte değil. Genelde sanayi seviyor diyoelar VW Ler için+parçaları çok pahalı
vw sevmiyorum ben, suv diye çıkardıkları modellere suv demeye bin şahit lazım. crv'ler çok geniş biz 5 yetişkin çok rahat sığıyoruz, bagajıda öyle ama hrv için aynı şeyi söyleyemecegim orada biraz kısmışlar. uzunluk olarakta crv kadar değil ne yazık ki...

ama sanayi sevmez honda, alabilirsin.. istanbuldaysan iyi bir yetkili servise git derim ben henüz bulamadım o servisi: haramidere ve bahçelievleri önermem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,799
Üyeler
184,224
Son üye
waox
Geri