Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

2005 Skoda Fabia 1.4 75hp İçin Yağ önerisi ?

5w30 5w40 pek fark yok yani servise bırakabilirsiniz tercihi sonuçta işin içindeler ,
  2. byhorozkentli

600 Bin TL ye araba önerisi

600 civarı ağır hasar kayıtlı i20 ler varken i30 bu fiyata sıkıntı çıkarır bişey var gibi hissettim ben 🤔
  3. byhorozkentli

600 Bin TL ye araba önerisi

Linkte egea var 🤔
  4. byhorozkentli

Megane 1.3 TCe joy paket manuelden, icon pakete geçilir mi?

Böyle bir imkan varsa neden olmasın, sadece paket olarak düşünürsek belki mantıklı olmayabilir ama şanzıman farkından dolayı değiştirebilir, olmuşken de full paketi tabii ki daha geçerli ilerde satarkende daha geniş müşteriye hitap edersiniz
  5. byhorozkentli

TRAFİK POLİSİ YANLIŞ KİŞİYE CEZA YAZDI

Adanadan sonrasını okumuyorum :)
  6. byhorozkentli

🟢 ÇİNLİLER TÜRKİYE'DE YENİ OTOMOBİL FABRİKASI KURUYOR!

kafası çalışıyor adamların taşımasıymış vergisiymiş derken ülkede üretim yapmak daha karlı olacak onlar için ve müşteri açısndan da daha uyguna alma şansları doğacak win win yani ,eskidendi o çinli muhabbeti
  7. byhorozkentli

Servis aracımın hava yastığını değiştirmek istiyor

Aracın servisi çağırıp airbag değişimi yapıyorsa tabii ki değiştireceksin yok satarken şöyle böyle olur böyle saçma düşüncelerden çıkın orjinal airbag takılmış oluyor ne satarken sorun olacak
  8. byhorozkentli

Servis aracımın hava yastığını değiştirmek istiyor

Şimdi servis ,servis bakımlı araca belli bir yıl sonra iyi niyet garantisi altında yaklaşık 10 yaşlarında ki araca ücretsiz airbag değişimi yapabiliyorlar
  9. byhorozkentli

Araç led far önerisi H11

Mercekte sarı ise bence biran önce led alın,göz alır vs diyenlere aldırış etmeyin, Sarı ampul ledin 2 katı elektrik çekiyor ve 2 katı daha çok ısınıyor bu ısı Merceğin içini karartıyor , Marka Olarak joyecar markası tavsiye ederim, aracım da 3 set mevcut kısa uzun sis Hem kendi siteleri var...
  10. byhorozkentli

Araç led far önerisi H11

hocam netten baktım mercek gördüm sanki öylemi mercekli mi far
  11. byhorozkentli

Öneri SUBARU BRZ ALINIR MI !?

abdullah reyisin arabası brz satıyordu bi ara bi konuş bakalım. @Abdullah Hacıgül
  12. byhorozkentli

Peugeot 206 cc cabrio alınır mı?

Clio 2 HB alınır genç işi 1.4 16v RXT
  13. byhorozkentli

900-1.100 tl ye alınacak araçlar

1.3 TCE Megan HB alınabilir
  14. byhorozkentli

Stonic mi? Bayon mu? 1.4 Atmosferik mi? 1.0 Turbo mu?

Facebook da o araçların gruplarında direkt kullanıcı deneyimini sormanız daha doğru sonuç verir yakıt deneyim ona göre karar vermeniz kolay olur gibi, kendim de lpg Clio 2 var enişte 1.4 stonik otomatik aldı kullandım her türlü bizim eski araçlara göre daha seri:) konforlu aile için iyi tercih...
  15. byhorozkentli

Yardım ARABAM İÇİN LASTİK ÖNERİSİ LAZIM

4 mevsim yerine yazın yaz kışın kış lastigi önerilir genelde
  16. byhorozkentli

350.000 450.000 tl Araç önerisine ihtiyacım var

Clio 2 HB modelini 2019 dan beri kullanıyorum 50 bin km oldu şuan 250 binde 2002 model rxt paket en fulü bunlara bakabilirsiniz, 1.4 16 v megan motoru mevcuttur, 8 v olanları da var onlar çok narin motor sıkıştırma yada hararete gelmiyor sıkıntı çıkara biliyor, şöyle filtreleme yapıp linkini...
  17. byhorozkentli

Öneri Max 320.000TL Araba Önerisi Alabilir Miyim

o paraya bulunursa anca Clio 2 HB kasaları bulunur bmw filan ustalarla kanka olursun
  18. byhorozkentli

400 K. Alınabilecek Araçlar nelerdir

1.4 16 v Clio sedan alınır fiyatlara
  19. byhorozkentli

50CC Motoruma araba teklifi geldi

50 CC motorla takasa verilen araçta ben bi hayır geleceğini düşünmüyorum dertsiz başınıza dert almayın bence zaten önümüz bahar yaz motorla devam edin en azından kafanız rahat olur
  20. byhorozkentli

Doblo 1.6 120M gezer muayene istasyonunda muayene ettirebilir miyim

İlçede motosiklet olsun traktör olsun onlar için kolaylık olsun diye muhtmelen
Top Bottom