Neler Yeni

Servis aracımın hava yastığını değiştirmek istiyor

Ali Berk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ali Berk Demirtaş
Bütçe
100000
Aracın bakımları ve ön cam kırılmıstı onu yaptırmaya bıraktık.(Abi araç her oraya bırakıldığında düzgün çalısan bir parça bozuluyo birde,tesadüfte olabilir ama kesinlikle arastirilmasi gereken bir şey).neyse bi kaç işlemi daha da vardı sonra bize aracın airbagleri değistirelim dediler yani ne alaka diye düşünüyorum airbag niye değişsin yani bu araç eyvallah eski 2016 model ama airbag öyle degişmeye ihtiyac duyan bir parçamı bilgili arkadaşlar çorbaya çevirmeden yardimci olursa seviniriz iyi günler

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Selam. Herhangi bir kaza olmadıysa 2016 model araca kesinlikle airbag, kemer değişimi yaptırmayın! Mümkünse o servisi değiştirin!

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Şimdi servis ,servis bakımlı araca belli bir yıl sonra iyi niyet garantisi altında yaklaşık 10 yaşlarında ki araca ücretsiz airbag değişimi yapabiliyorlar

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Aracın bakımları ve ön cam kırılmıstı onu yaptırmaya bıraktık.(Abi araç her oraya bırakıldığında düzgün çalısan bir parça bozuluyo birde,tesadüfte olabilir ama kesinlikle arastirilmasi gereken bir şey).neyse bi kaç işlemi daha da vardı sonra bize aracın airbagleri değistirelim dediler yani ne alaka diye düşünüyorum airbag niye değişsin yani bu araç eyvallah eski 2016 model ama airbag öyle degişmeye ihtiyac duyan bir parçamı bilgili arkadaşlar çorbaya çevirmeden yardimci olursa seviniriz iyi günler
Yetkili servis mi, özel mi ?

Şimdi servis ,servis bakımlı araca belli bir yıl sonra iyi niyet garantisi altında yaklaşık 10 yaşlarında ki araca ücretsiz airbag değişimi yapabiliyorlar
Aracı satarken ekspertizde airbag değişimi çıktığında durumu nasıl açıklayacaksınız ? Ayrıca araç 2016 model. Durup dururken airbag değişiminin nasıl bir mantığı olabilir ?

Mert

80+ Silver
Marka model nedir? Muhtemelen araçta geri çağırma var.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yetkili servis mi, özel mi ?

Aracı satarken ekspertizde airbag değişimi çıktığında durumu nasıl açıklayacaksınız ? Ayrıca araç 2016 model. Durup dururken airbag değişiminin nasıl bir mantığı olabilir ?
Faturayı gösterirsin. Araç durumu ve bilgileri ve fotoğrafları zaten kaydediliyor. Bunun açıklaması zor değil.
Ülkemiz insanının tek düşündüğü ekspertizin ne dediği.
Adamlar muhafaza bile sökmeden 4 5 bin tl para alıyor kimse de bir şey demiyor kuzu gibi götürüyor.
Sağlam 3 5 ekspertizci var gerisine güven olmuyor

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Faturayı gösterirsin. Araç durumu ve bilgileri ve fotoğrafları zaten kaydediliyor. Bunun açıklaması zor değil.
Ülkemiz insanının tek düşündüğü ekspertizin ne dediği.
Adamlar muhafaza bile sökmeden 4 5 bin TL para alıyor kimse de bir şey demiyor kuzu gibi götürüyor.
Sağlam 3 5 ekspertizci var gerisine güven olmuyor
Üstadım. Senelerce galericilik yaptım. Fatura da olsa, fotoğraf da olsa kimseye durumu izah edemiyorsun.
Açıklaması zor değil ama inandırmak imkansız ötesi.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Üstadım. Senelerce galericilik yaptım. Fatura da olsa, fotoğraf da olsa kimseye durumu izah edemiyorsun.
Açıklaması zor değil ama inandırmak imkansız ötesi.
Dostum haklısın. Dediğine karşı çıkmıyorum ama mantıklı yönünden bakarsak araç geri çağırma konumunda olabilir. Ferrariler , mercedesler bile zamanında çağırıldı.
Eğer servis yetkili servis ise ve değişim ücretsiz işe ben değiştirirdim. Neden mi? Büyük kazada patlamamasındansa değişmiş olsun. Bir akrabam airbagleri tamirli araçla kaza yaptı. Sol taraftan bariyerlere girdi. Sol airbagler çalışmasaydı boynu kırılacaktı , veyahut farklı bir hastalık durumu olacaktı. Arabayı sigortaya versen yarı parasını vermez.
Arkadaş durumun tam mahiyetini belirtirse ikimizde anlamış oluruz

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Deniz Bey
Aracın servisi çağırıp airbag değişimi yapıyorsa tabii ki değiştireceksin yok satarken şöyle böyle olur böyle saçma düşüncelerden çıkın orjinal airbag takılmış oluyor ne satarken sorun olacak

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Aracın servisi çağırıp airbag değişimi yapıyorsa tabii ki değiştireceksin yok satarken şöyle böyle olur böyle saçma düşüncelerden çıkın orjinal airbag takılmış oluyor ne satarken sorun olacak
Emredersiniz Komutanım 🫡

20 senedir binlerce kişiyle muhattap olup, yüzlerce araba sattım. Neyin ne olduğunu, aracı satın almak için gelen vatandaşın nasıl tepki verdiğini siz, bizden daha iyi bilirsiniz 👍

Ayrıca konu sahibi özel yada yetkili servis olup olmadığını, garanti kapsamında geri çağırılıp, çağırılmadığını da belirtmedi. Kuyuya taş atıp gitti.

Belirtmiş olduğum, “özel serviste“ durup dururken 2016 model bir aracın airbaglerinin keyfe keder kesinlikle değiştirilmemesidir. Bilmem anlatabildim mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,025
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom