Arama sonuçları: *

• Users: dexmete
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. dexmete

Öneri Kaliteli ekspertiz önerisi ?

Giresun otorapor puanlarına baktım baya yüksek puan almış. Memnuniyet oranı fazla geldi. Yerinizde olsam pek macera aramam kendime malum mal alıyosunuz ince eleyip sık dokumak lazım bu konularda
  2. dexmete

Öneri Kaliteli ekspertiz önerisi ?

Otorapor vardı 2-3 kere gittim gayet de memnun kaldım. Her şeyden önce kurumsal firma olmalı. Dünyanın en iyi expertiz firması bile olsa şubeden şubeye değişiyor memnun kalmanız. Kurumsal firmaların google yorumlarına bakmanızı öneririm.
  3. dexmete

Bilgisayarımı Araç İle Takaslamak

Ryzen 5600 Rtx 3060 ile üst düzey sistem. Anladım Elektrikli scooter bakabilirsin hocam
  4. dexmete

Megane 1.3 TCe joy paket manuelden, icon pakete geçilir mi?

İstanbul trafiğinde sürekli işe güce arabayla gidince anlıyor insan otomatiğin velinimetini
  5. dexmete

Megane 1.3 TCe joy paket manuelden, icon pakete geçilir mi?

Herhangi bir büyükşehir de yaşıyorsanız otomatik bile tek başına çok farkettirir. Megane dan memnunsanız üst pakete de geçilir. 1.6 milyon megane a verilir mi o kişiye göre değişir işte 😏
  6. dexmete

Caddy alınır mı 2.0

Megane bence
  7. dexmete

Caddy alınır mı 2.0

Araca proje çiziyorlar 20 k dan başlıyordu ücretler sonra tekrar muayene edip proje onaylanınca otomobil gibi kullanıyor dun. Çünkü artık proje onayını araca proje çizimini kaldırdılar diye biliyorum. Renault Kangoo var bende araştırmıştım ordan biliyorum. 1723008846 1.3 Tce şanzıman sorunsuz...
  8. dexmete

Yardım ARAÇ FRENLEME YAPARKEN SES ÇIKARTIYOR

Balatalar bitmiş olabilir ya da diskleri kontrol ettiniz mi ?
  9. dexmete

Golf 7.5 vs Mazda 3

Hocam aracı elbet satarsın iyi malın alıcı elbet çıkar ama alman arabayı 1 haftada istediğin zaman satarken japonu satmaya kalktığında en az 2-3 katı beklersin. Acil paraya sıkışırsın v.s satımı zor olur. Ben evladiyelik alıyorum diyorsan japon tecih edilir. Japon sadece donanım olarak değil...
  10. dexmete

Golf 7.5 vs Mazda 3

Bütçesi ve satış kolaylığı nedeniyle Golf tercih ederdim. Japon da kalitelidir elbette ama bi Alman kadar piyasası yok. Pek kazası hasarı da yok sanırım. Yerinde olsam Golf tercih ederdim
  11. dexmete

arkadaşlar bana araç seçebilir misiniz hayrınıza

Araba alırken iyi bir kaç ustaya gitmen gerekiyor. Yoksa ekspertiz ayağına çok kişi kaldırılabiliyor. Antep Urfa tarafında arabaların direklerden kaynak işi çok yaygınlaştı. Zaten o taraflardaki ilanların genel olarak fiyatları daha düşük oluyor. Araba bakarken bunları göz önünde bulundurmanı...
  12. dexmete

Ön paneli ezik araba alınır mı ?

Hocam aracın geçmişini biliyorsan bize tam olarak neyi soruyorsun anlayamadım ? Aracı biliyosan içine sinmiş belli ki al geç. Yarın öbür gün en ufak tıkırdama arıza (Allah göstermesin) durumunda da sürekli ön panel aklına gelecek bu da aklında bulunsun
  13. dexmete

Öneri 500 K AİLE ARABASI ÖNERİ

Cingan kasa ford
  14. dexmete

Beyler bu arabayı buldum nasıl

Güzel araba. İlla suv bakıyorum derseniz bu araba özelinde söylemiyorum ama bu kasa güzel. Geniştir rahattır konforludur. Eksileri ise beygir düşük tork yüksek otomatik şanzıman yani şehir içi iyi yakar bu araba. Şanzımanında pek sıkıntıya denk gelmedim otomatik şanzımanı sağlamdır ama otomatik...
  15. dexmete

Ford focus mu Toyota Corolla mı

1.33 çekişi memnun etmeyebilir. Focus alır geçerim
  16. dexmete

Ferrari F430 Hakkında bilgisi olan varmıdır ?

Al sat a gitmez 🤣
Top Bottom