UnkBoss
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
Benim önerim vag gurubu almanız.
Gitmez hocam buBenim önerim vag gurubu almanız.
Önerilen Sportage , Tucson gibi araclardan daha küçükBenim önerim vag gurubu almanız.
İyi değil hocam TUCSON bu fiyata alabilceğin en iyi en performanslı SUV.Hocam max 1100 param var iyi değil mi bu fiyata qashai
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Param yetmiyor cherye
Hocam bu kadar varr paramİyi değil hocam TUCSON bu fiyata alabilceğin en iyi en performanslı SUV.
HangisiÖnerilen Sportage , Tucson gibi araclardan daha küçük
?İlan referans amaçlıdır!
Hocam aynı araba yakınımda var 9 lt görmüyor zaten dizelBizde 2014 Sportage var. 1.6 GDI turbosuz atmosferik motorlu , zaten Kia Hyundai grubu aynı motoru kullanıyor. Bu aracın kasası bu motora ağır olduğu için çok yakan bir arac . Şehir içi 10.5-10.6 görüyor ama şehir dışı 5.8-6.4 arasına düşüyor. 1.6T GDI motor yani turbolu motor kasayı daha rahat çeken bir motor bu sebeple daha az yakıyor ama yine de 9-10 litreleri görecektir büyük ihtimalle .
Suv diyorum hocamPolo düşünür müsün 2014 model makyajlı kasa.
Tamam hocam Suvda öneririm, elimde 1 adet Polo kaldı temiz forumdan birine gitsin isterim ondan yazmak istedim.Suv diyorum hocam
Hocam konu aç belki birine giderTamam hocam Suvda öneririm, elimde 1 adet Polo kaldı temiz forumdan birine gitsin isterim ondan yazmak istedim.
Tucson der susarım hocam.Hocam konu aç belki birine gider