Neler Yeni

Beyler bu arabayı buldum nasıl

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Metehan
Güzel araba. İlla suv bakıyorum derseniz bu araba özelinde söylemiyorum ama bu kasa güzel. Geniştir rahattır konforludur. Eksileri ise beygir düşük tork yüksek otomatik şanzıman yani şehir içi iyi yakar bu araba. Şanzımanında pek sıkıntıya denk gelmedim otomatik şanzımanı sağlamdır ama otomatik şanzıman ikinci elde hep bi soru işaretidir ne zaman kimde patlayacak belli olmaz. Öncesinden güzel bir expertiz sonrasına bir şanzıman ustasına danışarak alınabilir.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Semi kaan Çakır
Bizde 2014 Sportage var. 1.6 GDI turbosuz atmosferik motorlu , zaten Kia Hyundai grubu aynı motoru kullanıyor. Bu aracın kasası bu motora ağır olduğu için çok yakan bir arac . Şehir içi 10.5-10.6 görüyor ama şehir dışı 5.8-6.4 arasına düşüyor. 1.6T GDI motor yani turbolu motor kasayı daha rahat çeken bir motor bu sebeple daha az yakıyor ama yine de 9-10 litreleri görecektir büyük ihtimalle .

UnkBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Anıl Bostancı
İlan referans amaçlıdır!

Emir818.

80+ Bronze
İyi değil hocam TUCSON bu fiyata alabilceğin en iyi en performanslı SUV.
Hocam bu kadar varr param
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerilen Sportage , Tucson gibi araclardan daha küçük
Hangisi

İlan referans amaçlıdır!
?

Bizde 2014 Sportage var. 1.6 GDI turbosuz atmosferik motorlu , zaten Kia Hyundai grubu aynı motoru kullanıyor. Bu aracın kasası bu motora ağır olduğu için çok yakan bir arac . Şehir içi 10.5-10.6 görüyor ama şehir dışı 5.8-6.4 arasına düşüyor. 1.6T GDI motor yani turbolu motor kasayı daha rahat çeken bir motor bu sebeple daha az yakıyor ama yine de 9-10 litreleri görecektir büyük ihtimalle .
Hocam aynı araba yakınımda var 9 lt görmüyor zaten dizel

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yasin
Polo düşünür müsün 2014 model makyajlı kasa.

Top Bottom