Neler Yeni

Golf 7.5 vs Mazda 3

r0dyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sedat Kılıç
Bütçe
1100000
Bi konu açmıştım kuga maalesef satılmış. ama bu seferde golf 7.5(bütçeyi biraz aşıyor) buldum R paket değil highline 2020 60 binde opsiyon olarak artısı yok sadece arka tampon boyalı başka hiçbirşey yok. mazda 3 full paket bose ses sistemi hoşuma gitti donanım olarak güzel ancak golfun 7.5daki farları ve donanımıda iyi volkswagen kalitesi bilinir tabi golf benzinli 1.4 tsi mazda 1.5 dizel ne derseniz hangisi daha iyi olur sizce.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Bütçesi ve satış kolaylığı nedeniyle Golf tercih ederdim. Japon da kalitelidir elbette ama bi Alman kadar piyasası yok. Pek kazası hasarı da yok sanırım. Yerinde olsam Golf tercih ederdim

r0dyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sedat Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçesi ve satış kolaylığı nedeniyle Golf tercih ederdim. Japon da kalitelidir elbette ama bi Alman kadar piyasası yok. Pek kazası hasarı da yok sanırım. Yerinde olsam Golf tercih ederdim
Japon donanımı almanda yok işte ve bütçeyi aşıyor. ama aşıp ardından satsam daha iyi bir fiyata satabilirmiyim?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Japon donanımı almanda yok işte ve bütçeyi aşıyor. ama aşıp ardından satsam daha iyi bir fiyata satabilirmiyim?
Türkiyede piyasa durulur ama kimse kolay kolay zarar etmez. Dışarıda şundan zarar ettim diyeni duyamazsın. Alırsın 1 sene binersin araç birim olarak kazandırır. Enflasyonla yüzde kaçı kalır bilemem

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Hocam aracı elbet satarsın iyi malın alıcı elbet çıkar ama alman arabayı 1 haftada istediğin zaman satarken japonu satmaya kalktığında en az 2-3 katı beklersin. Acil paraya sıkışırsın v.s satımı zor olur. Ben evladiyelik alıyorum diyorsan japon tecih edilir. Japon sadece donanım olarak değil rahatlık olarak da aynı segmentteki Almanlardan iyidir

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
honda civicin de iyi piyasası var bence diğer japonlar zor satılıyor

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Japonsa alırım, Alman ise düşünmeden alırım derler. Golf alınır satılır binilir. Mazda 3 ile Golf 7.5 karsilastirilamaz. Honda Toyota olsa bi nebze. Mazdaya bulaşma

Top Bottom