Arama sonuçları: *

• Users: sadecekin
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. S

Yardım 1,5 milyon civarı araba önerisi

1.6 tdi superb
  2. S

Öneri 1.2m sedan öneri lazım

Çok yakıtor çok be 6.1 lt
  3. S

Gitmiyor araba kağıt verileri çok güzel ama gitmiyor 1751735983 O yönede yakınız 1751736055 2023 model egea 950 bine tanıdık biris fena değil focus araştırıtorum ama istediğim temizlikte bulamadım
  4. S

Evet banada öyle dendi kullanan bir abim o nedenle Octavia veye egea arasındayız egea 1.3 Octavia 1.0 sizce hangisi
  5. S

1.8 hybrid corolla süren var mı aranızda
  6. S

Corollaya çok rahatsız ve veriler uyuşmuyor dediler ayrıca eski değil yeni araba arıyorum 2020 den sonra ki arabalara bakıyorum
  7. S

Selam dostlar sedan araba arıyoruz hali haızrda 16 kasa egea 1.3 var satacağız ve 1.2m bütçemiz olcak aklımızda kiler 1.8 corolla hybrid Veya 23-24 model egea
  8. S

Kia, Alfa Romeo, Fiat baktım en son Ioniq 6 aldım. Araçlar hakkında Görüşlerim

Hayırlı olsun güle güle kullanın gerçekten ben tasarımını beğenmesemde güzel araç. Ben t10f beklerdim açıkcası 1.3 gibi bir rakama satılacağı söyleniyor ki o fiyata müthiş özellikleri var.
  9. S

BMW 3.20i 2022 vs Audi A3 2024 Hangisi

Audi tercihim olursu konfor olarak bana daha iyi hissettiriyor ve tramer kaydı yok 2024 model özel renk ve çok etkileyici duruyor ikisinin motoruda çok güzel ama bmw alırken birde usta alman gerekir yanına.
  10. S

Bilgisayarımı Araç İle Takaslamak

Şimdi özel olmaları bana + performans verecek mi ?
Geri