1.5ini sürdüm cidden gitmiyor bağırıyor. 1.8in gidişi daha iyidir elbette ama yakıt parasını mtv ye ödersin1.8 hybrid corolla süren var mı aranızda
Evet banada öyle dendi kullanan bir abim o nedenle Octavia veye egea arasındayız egea 1.3 Octavia 1.0 sizce hangisi1.5ini sürdüm cidden gitmiyor bağırıyor. 1.8in gidişi daha iyidir elbette ama yakıt parasını mtv ye ödersin
Hocam bende yakın zamanda 1 milyona araç aldım. 1-1,2 milyon bütçede 2 aydır araba araştırıyodum. yerli yabancı videolardan, otomobil forumlarından epey bi araştırma yaptım. Eş dosttan, galericiden vs bir çokta araba inceledim. Yaşı küçük güncel bi araba, sorunsuz motor, sorunsuz otomatik şanzıman, az yakan çok kaçan, geniş iç hacim, kaliteli iç mekan, konforlu ve sessiz, uzun yıllar binilecek aile arabası arıyorsan senin arabanı yazdım. Çoğu kişininde binmediği bilmediği bi araba dolayısıyla muadilleri focus megane civice göre de ucuz kalmışEvet banada öyle dendi kullanan bir abim o nedenle Octavia veye egea arasındayız egea 1.3 Octavia 1.0 sizce hangisi
Octavia da kuru kavrama dq200 şanzıman var. Masraf çıkarır. Egea da bu paraları haketmeyen bi araba. Yeni octavialar galiva o paralara artık kalmadı eski kasa octavialarda o para etmez. 2020 octaviadansa 2016 superb almak daha mantıklı. Ama dediğim gibi her ikisi de masraf çıkarır. B1 kasa 1.6 cdti insignia da mantıklı. Rakiplerine göre ucuz kalmış ama onda da triger seti değişimi çok masraflı. Triger seti yeni değişmiş servis bakımlı bulabilirsen ne âlâEvet banada öyle dendi kullanan bir abim o nedenle Octavia veye egea arasındayız egea 1.3 Octavia 1.0 sizce hangisi
O bütçede o araçlar alınmaz, octavia 1 ihtimal ama 2020 üstü, 100K KM altı 1.5 Dizel Focus, Megane veya 1.3 TCE Megane çok daha mantıklıEvet banada öyle dendi kullanan bir abim o nedenle Octavia veye egea arasındayız egea 1.3 Octavia 1.0 sizce hangisi
Her şeyin fiyatı şişti de focusların piyasası ekstra çok şişti beO bütçede o araçlar alınmaz, octavia 1 ihtimal ama 2020 üstü, 100K KM altı 1.5 Dizel Focus, Megane veya 1.3 TCE Megane çok daha mantıklı