Arama sonuçları: *

1. 1dodooo

İnventus Ürün Kutularının Yollanmaması

Bazı parçaların kutusu olmaması normal. İşlemci gibi. Hazır sistemde bana ekstra gelen kutular ekran kartı, güç kaynağı ve anakart kutusuydu. Tray işlemci kullanabiliyor çünkü bu tarz sistemlerde. Kardeşim sistemini inventustan almıştı, bildiğim kadarı ile ekran kartı kutusu dahi gelmemişti...
  2. 1dodooo

🙁DA V5 2'EL SATIŞI 🙁

Bu çok duygusal bir yorum. Adamda küçük çocuğunun karnını doyurmak için yapıyor diyelim bizde o zaman? Şöyle bir durum söz konusu, adam bu sistemi alıp parasını bağlıyor. Kim bilir ne zaman satabilecek bu bilgisayarı. Alan da satan da bu kampanyadan yararlanmış, parasını verdikten sonra neden...
  3. 1dodooo

🙁DA V5 2'EL SATIŞI 🙁

Bir kampanyadan yararlanıp indirimli bir ürün almış ve bunu da piyasa fiyatına ya da biraz fiyatının altında(piyasayı net bilmiyorum) satmaya çalışıyor arkadaş. Bunun zam gelmeden önce sigara stoklayan marketlere hatta ve hatta meyve sebze stoklayıp sonra fiyat arttırıp satanlara kadar varken...
  4. 1dodooo

13.999 TL’ye RTX 3070li Sistem! [Modart M1]

Stokta kalmamış... Sad :(
  5. 1dodooo

HAQQUSUN TERBİYESİZLİĞİ VE KAZIKÇILIĞI

Kimse kimsenin nereye abone olacağına tabii ki karışamaz. Ha ayriyeten haklı mıyım haksız mıyım oylaması varmış. Tamam yaşanmıştır böyle bir şey anlatırsın geçersin, isteyen istediği gibi savunur ya da savunmaz. Kendini tatmin etme ve tamamen hit için açılmış bir konu ayrı. Burada arkadaş bu...
  6. 1dodooo

İyi değilse neden denmez? Burada birini savunmuyorum ilk defa ismini adamın burda duydum ama düşünce tarzınız bence yanlış. Eğer kötüyse kötüdür. Her markanın kötüsüne kötü diyoruz, alma diyoruz bu forumda ve kalkıp al diyeni mi savunalım? Ben burada sorunlu ssd savunsam bir küfür etmediğiniz kalır.
  7. 1dodooo

Ne demek ya? Eğer sorunlu parçalı sistem yapıp bilmeyen insanları bu sistem güzel olarak tanıtıyorsa bu yanlıştır ve kötüdür. Eleştiri kabul etmeli. Kalkıp bana küfür edilmedikçe ben de etmem. Sen bir youtubersan ve insanları yönlendiriyorsan bu parça güzel şu parça güzel diye ve bu kişiler de...
  8. 1dodooo

Donanım Arşivi Yeni Sistem

Sen almasanda birileri alacak ve sen üzüleceksin gün sonunda neden almadım diye. 1623440382 2-3 gün önce bir story atmış galiba, tam hakim değilim.
  9. 1dodooo

Donanım arşivi 3000 tl sistem

İyi de insanlar satamadıkları süre boyunca garantisinin azalacağını düşünmeden niye bunu yapıyor? Tutuyor mu? Bende düşündüm ama hiç kullanılmamış 3 ay garantisi geçmiş 0 ürün diye satılan bir ürünü almazdım.
  10. 1dodooo

DA5 sistem Ekran kartı eksik

Bende tek parça olur diye biliyorum yani kardeşime öyle gelmişti. itopya ile iletişime geçmelisin.
  11. 1dodooo

DA5 sistem Ekran kartı eksik

Kutu içeriğini atabilir misiniz? Çünkü genelde ekran kartları zarar görebileceğinden dolayı kargoyla kasanın içine takılı bir şekilde gelmez. Sizin takmanız gerekir.
  12. 1dodooo

DA-V5 Güzel olmamış abi

O zaman 7.42 ve ETH'ın 13-14bin olduğu dönem olabilir mi? Piyasa da en düşük en düşük 10.5k ya son zamanlarda 2060lı sistem görmüştüm. Onun da stoğu yok şuan. 12k en düşük 2060'lı sistem.
  13. 1dodooo

D.a yeni sistem çıkardığında piyasada ne gibi değişimler olur ?.

Kazacağın coin'in piyasası ETH'a göre belirlenmiyor. O anki blockchain e göre belirleniyor. Aynı zamanda pool da önemli. Kar'ın ETH'a göre mi belirlendiği ile alakalı makale atarsan ingilizce türkçe okuyabilirim. O kazanç hep aynı olmuyor tabii ki bu ETH'a göre değil blockchain e göre değişiyor...
  14. 1dodooo

Dediklerim tamamen yanlış mı? Abiiiiiiii gel bakalım. Daha fazla konuşmaya ihtiyaç duymuyorum.
  15. 1dodooo

Dolar bazında aynı olacak. RVN'nin %10 artmasıyla senin kazdığın zaman ETH %10 artması anlık olarak aynı şey. Çünkü ikisi de yüzde bazında aynı artmış olacak. Gel gelelim geleceğine bundan 1 ay önce RVN 1.5TL iken şuan 0.8 TL. Eth 1 ay önce 15.5-16-17k iken düşmeden önce 32k TL lere çıktı şuan...
  16. 1dodooo

NEEEEEEEEEEEEEEEEEE? Bu çok basic bir bilgi. Hangi coini kazarsan kaz, aynı geliri elde edersin. Örneğin, 2070s ile eth kazıyorsun günde max 3.3-3.5 dolar kazabilirsin. RVN de kazdığında başka bişey de kazdığında aynı MH değerlerinde aynısını kazacaksın. Sadece ETH kazmanın + yanı çok fazla...
  17. 1dodooo

Ben kazmayı bırakmıştım. ETH 2.0 çıkınca RVN'nin çıkacağını düşünüp şimdiden RVN kazmaya başladım mesela. ETH 2.0 a geçilmesi çok bişeyi etkilemez bence.
Top Bottom