Neler Yeni

🙁DA V5 2'EL SATIŞI 🙁

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Bende ekran kartını alıp sistemin kalanını satmayı düşünüyorum maalesef piyasa böyleyken bunlar normal
gamegarajdan aynı sistemi maus filanda ekkedim wifi adöptör filanda 6900 aldım iyiki almışım baktım stok bitmiş onda fiyatı yükselcek herhade

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,185
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yorumları okudum ne kadar cahil doldu bu forum ya? Adamın ürünü alıp satması fırsatçılık mi oldu? Allah akıl dağıttığı zaman neredeydiniz?
Havadan akıl yağarken ellerinde şemsiye varmış.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Bence suçtur ve önlemi alınmalıdır. Gerek devlet tarafından gerek siteler tarafından fark etmez.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Usta nasıl suç oluyor?
Yapılan bu işe karaborsacılık deniyor. Veya bunun bir türevi de tekel olmak ama bunu büyük firmalar yapıyor sıradan insanlar yapamaz. İkisi de gayet suçtur bence.

Burada ciddi ciddi karaborsacılık gayet normal bir şey diyorsanız bir şey diyemeyeceğim…

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Bir kampanyadan yararlanıp indirimli bir ürün almış ve bunu da piyasa fiyatına ya da biraz fiyatının altında(piyasayı net bilmiyorum) satmaya çalışıyor arkadaş. Bunun zam gelmeden önce sigara stoklayan marketlere hatta ve hatta meyve sebze stoklayıp sonra fiyat arttırıp satanlara kadar varken neden bu olay bu kadar olay olmuş anlamadım. Wlc to Turkey.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Bir kampanyadan yararlanıp indirimli bir ürün almış ve bunu da piyasa fiyatına ya da biraz fiyatının altında(piyasayı net bilmiyorum) satmaya çalışıyor arkadaş. Bunun zam gelmeden önce sigara stoklayan marketlere hatta ve hatta meyve sebze stoklayıp sonra fiyat arttırıp satanlara kadar varken neden bu olay bu kadar olay olmuş anlamadım. Wlc to Turkey.
Dediğin gibi bu olaylar ülkemizde çok oluyor maalesef ama bu o kişiyi aklamaz.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,346
İsim
kadir
Ben de kasayı 8 gb ram olarak satın aldım, ve şuan 5500'e satmış bulunuyorum. Gelmeyen malı benim kadar hızlı satan var mıdır acaba? Umarım bu davranış ban sebebi değildir, param vardı aldım ve sattım. Ticari zewka 🥲

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
gamegarajdan aynı sistemi maus filanda ekkedim wifi adöptör filanda 6900 aldım iyiki almışım baktım stok bitmiş onda fiyatı yükselcek herhade
Yav birader bir haftadır 150 tane konu açtın. Bütün gün f5 f5 yaptın. Bilgilerini önceden kaydettin ve nasıl alamadın. Anlatsana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de kasayı 8 gb ram olarak satın aldım, ve şuan 5500'e satmış bulunuyorum. Gelmeyen malı benim kadar hızlı satan var mıdır acaba? Umarım bu davranış ban sebebi değildir, param vardı aldım ve sattım. Ticari zewka 🥲
Tanıdığın birine mi sattın yoksa internetten mi

Top Bottom