Neler Yeni

🙁DA V5 2'EL SATIŞI 🙁

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Screenshot_2021-11-07-01-02-06-999_com.sahibinden.jpg

Allah Allah test için açıldı yani... Satın ama bare yalan konuşmayın.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Dostum karaborsanın anlamını biliyor musun ?
Biliyorum. Piyasadaki bir malı ucuza alıp, stok yapmak. Sonrasında fiyatının artmasını bekleyip fiyatı artınca yüksek fiyattan satmak demek. Bir yerden tanıdık geldi sanki?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sorun şu ki 1 sipariş sınırı yok sistemlerde. 5-10 tane alanlar var gerçekten. 700 stoğun 500 tanesini millet satmak İçin alınca bir kişi yüzünden olmasa da bu topluluk yüzünden ürün karaborsaya düşüyor.
Piyasada

1- https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t10-k-asus/

2- https://www.gaming.gen.tr/urun/1084...host-4gb-8gb-ram-250gb-ssd-gaming-bilgisayar/

Daha buna benzer bir sürü ürün varken da v5 hiç bir zaman karaborsa olmaz. Karaborsa dediğin şey piyasaya bir daha gelmicek olanlara denir yani sen istediğin zaman bu sistemlere herhangi bir siteden veya kişiden bu sistemin muadilini veya bire bir aynısını alabiliyorsan o ürün hiç bir zaman karaborsa olmaz. Bir ürünün karaborsa olması için piyasada hiç kalmaması lazım. Ee bu sistemlerden piyasada hala var. Ayrı ayrı toplayarak yine bu sistemleri elde edebiliyorsun. Nerde bu karaborsa?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorum. Piyasadaki bir malı ucuza alıp, stok yapmak. Sonrasında fiyatının artmasını bekleyip fiyatı artınca yüksek fiyattan satmak demek. Bir yerden tanıdık geldi sanki?
Karaborsa o değil yanlış biliyorsun.

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Bende Kokaini satayım ha istediğim gibi, nasıl olsa peynir ekmek gibi satılıyor
Biri illegal diğeri legal. Elma ile armutu kıyaslıyorsunuz. Bunun, 100K piyasası olan aracı aciliyetten 93-94 e satan adamdan bir farkı yok. Alırsın 93-94 e satarsın 97-98 e.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çocuk musunuz diyeceğim de işte susuyorum.
Paran varsa al kullan kimse bir şey diyemez. Paran varsa al sat gene kimse bir şey diyemez boş muhabbetleri de kesin.
Hocam sorun o değil.
Adam daha eline ulaşmadan ihtiyaç fazlası olması.
Bari sistemi yazıp satıyorum dese sorun yok ama bu biraz yalancılık yani.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Hocam sorun o değil.
Al hocam örneği 3-4 mesaj üstte.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hepimiz iyi kötü bir şekilde ekran kartlarından dolayı oluşan bu fırsat döneminden yararlandık kimse boş yapmasın veya duyar kasmasın burada istediği fiyatta satar adam size ne

Muci46

80+ Bronze

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hocam sorun o değil.
O zaman da "ya zaten 4899'a aldın, 5000'e bırak" diyenlerden geçilmeyecek.
Markete gidip "ya buna 19 TL demişsiniz ama siz bunları 15 liraya alıyorsunuz, 15.5 TL bırakayım" demek gibi oluyor.
İlana ilgi göstermez, mesaj atmaz, satın almazsanız. Fiyatı illa ki düşecek. Kimse elinde kalmasını istemez.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Bide sana çok bilmiş cevaplar vermesi :d.d..d.d.d.d hocam muhatap olmayın , engelleyin geçin :D
Gerçekten yazık ya, 40 dereden su getirdiniz kendinizi haklı çıkatmak için. Ne yapıyorsanız yapın ama ilanlara yalan yanlış yazmayın... İyi forumlar.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O zaman da "ya zaten 4899'a aldın, 5000'e bırak" diyenlerden geçilmeyecek.
Markete gidip "ya buna 19 TL demişsiniz ama siz bunları 15 liraya alıyorsunuz, 15.5 TL bırakayım" demek gibi oluyor.
İlana ilgi göstermez, mesaj atmaz, satın almazsanız. Fiyatı illa ki düşecek. Kimse elinde kalmasını istemez.
Yani orasında doğrusunuz serbest piyasa ama işte

Top Bottom