NanyaRevB
80+ Bronze
Dahası
Allah Allah test için açıldı yani... Satın ama bare yalan konuşmayın.
Biliyorum. Piyasadaki bir malı ucuza alıp, stok yapmak. Sonrasında fiyatının artmasını bekleyip fiyatı artınca yüksek fiyattan satmak demek. Bir yerden tanıdık geldi sanki?Dostum karaborsanın anlamını biliyor musun ?
PiyasadaSorun şu ki 1 sipariş sınırı yok sistemlerde. 5-10 tane alanlar var gerçekten. 700 stoğun 500 tanesini millet satmak İçin alınca bir kişi yüzünden olmasa da bu topluluk yüzünden ürün karaborsaya düşüyor.
Karaborsa o değil yanlış biliyorsun.Biliyorum. Piyasadaki bir malı ucuza alıp, stok yapmak. Sonrasında fiyatının artmasını bekleyip fiyatı artınca yüksek fiyattan satmak demek. Bir yerden tanıdık geldi sanki?
Biri illegal diğeri legal. Elma ile armutu kıyaslıyorsunuz. Bunun, 100K piyasası olan aracı aciliyetten 93-94 e satan adamdan bir farkı yok. Alırsın 93-94 e satarsın 97-98 e.Bende Kokaini satayım ha istediğim gibi, nasıl olsa peynir ekmek gibi satılıyor
Hocam sorun o değil.Çocuk musunuz diyeceğim de işte susuyorum.
Paran varsa al kullan kimse bir şey diyemez. Paran varsa al sat gene kimse bir şey diyemez boş muhabbetleri de kesin.
Al hocam örneği 3-4 mesaj üstte.Hocam sorun o değil.
Adam daha eline ulaşmadan ihtiyaç fazlası olması.
Bari sistemi yazıp satıyorum dese sorun yok ama bu biraz yalancılık yani.
nerde o Adam Smith? bu adam Smith'i cebinden çıkarır.El insaf be daha eline gelmeyen ürünü satmak nedir (herhangi bir kasıtlı durum yok sohbet için açtım)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ah be keşke alabilseydin sendekart itopyada olmadı kardeşim milyon defa denedim
Bide sana çok bilmiş cevaplar vermesi :d.d..d.d.d.d hocam muhatap olmayın , engelleyin geçinDostum karaborsanın anlamını biliyor musun ?
O zaman da "ya zaten 4899'a aldın, 5000'e bırak" diyenlerden geçilmeyecek.Hocam sorun o değil.
Adam daha eline ulaşmadan ihtiyaç fazlası olması.
Bari sistemi yazıp satıyorum dese sorun yok ama bu biraz yalancılık yani.
Gerçekten yazık ya, 40 dereden su getirdiniz kendinizi haklı çıkatmak için. Ne yapıyorsanız yapın ama ilanlara yalan yanlış yazmayın... İyi forumlar.Bide sana çok bilmiş cevaplar vermesi :d.d..d.d.d.d hocam muhatap olmayın , engelleyin geçin
Yani orasında doğrusunuz serbest piyasa ama işteO zaman da "ya zaten 4899'a aldın, 5000'e bırak" diyenlerden geçilmeyecek.
Markete gidip "ya buna 19 TL demişsiniz ama siz bunları 15 liraya alıyorsunuz, 15.5 TL bırakayım" demek gibi oluyor.
İlana ilgi göstermez, mesaj atmaz, satın almazsanız. Fiyatı illa ki düşecek. Kimse elinde kalmasını istemez.