Neler Yeni

🙁DA V5 2'EL SATIŞI 🙁

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Çok yanlış.
Öncelikle sana şunu söyleyeyim mesela bakliyatçısın haftaya zam gelecek ürüne bu haftadan belli stok alırsın ki enflasyona yakalanmazsın. Burda da stok yapıyorsun senin tanımın çok yetersiz ve yanlış.
Sen ürünü stoklayıp haftaya zamlı satıyorsan bu da stokçuluktur. Yok gerçekten millet enflasyondan etkilenmesin fiyata zam yapmama gerek kalmasın diye stok yaptıysa bunda bir sakınca görmüyorum.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Aynı fiyata alabiliyorlar mı? Hayır.
Satmak İçin alınmasaydı insanlar o fiyata alabilecek miydi? Evet.

O mantıkla şuan ekran kartları da karaborsada sayılır ama herkes satıyor? Burada olması veya olmaması değil fiyatı önemli.
Fiyat burda önemli değil ki . Sen sinemaya giderken yada herhangi bir talkshow a giderken bileti başka bir bilet satıcısından daha pahalıya alabiliyormusun ? Alamıyorsun çünkü onlarda bilet yok. Ama onlarda bilet olsaydı KARABORSACI dediğimiz adamlar zaten biletleri önceden alıp sana fazlaya satamazdı.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Yani bu kadar şeyi bilip sen bu sistemi alamadıysan sorunu kendinde ara.
Yahu işte burada patlıyorsun, almak istemedik. Yoksa bende alır satardım yani. Bana doğru gelmiyor yapılanlar....

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Yahu işte burada patlıyorsun, almak istemedik. Yoksa bende alır satardım yani. Bana doğru gelmiyor yapılanlar....
Kardeşim adam almak isteyen alamıyor diyor nesine patlıyorum. Sen adamın yazdığını okumadan benim yazdıklarımın arasından cevap verebildiklerini seçiyorsun. Ama seçimin yine yanlış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada gerçekten ihtiyacı olup o sistemi alamayan yüzlerce üye var.
bak burda adam ne demiş.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
7-7.5K yazanlar piyasayı bozuyor yükseltiyor bunu ben de doğru bulmuyorum. Fiyatı arttıranlara kesin doğru ya da yanlış yapıyorlar demem için daha detaylıca düşünüp konu hakkında araştırmam ve Kur'an'a danışman gerekiyor ama ilk düşünceme göre yanlış bunun bir denetimi olması gerekir üst limit yani.
Yalan'a gelirsek yalan zaten yasak. Sadece ticarette değil her zaman.
Yarın konuyu Diyanet'te çalışan bir dostuma soracağım...

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
Bende böyleyim üstad niye korkuyorsun :) .

Usta nasıl suç oluyor?
Fahiş fiyat suçtur ama piyasa fiyatını da bu kriz belirlediği için fahiş fiyat olmuyor

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Ayrıca az önceki cevabımda anlattım. Dedim ki ben sistem alabilmek için DA Youtube kanalında katıl butonuna her ay para ödedim ödüyorum. Neden bunu yapıyorum. Sistemi diğerlerinden hızlı görüp alabilmek için. Hadi hepsini geçtim. Saat 5 te çıkan sistemin bitmesi 7 yi geçti. Hadi onuda geçtim. Bu sistemin çıkacağını adam 3 gün önceden söyledi. Hafta sonu sistem geliyor diye. Yani bu kadar şeyi bilip sen bu sistemi alamadıysan sorunu kendinde ara.
Almak istesem 10 tane bile alırdım zaten. Evga ekran kartına kadar hepsinde stok yakaladım. Ama konu benim alıp almamam değil.

500 kişi daha bu sistemi ucuza alabilecekken onlara engel olup aldığınız sistemleri yüksek kârlar koyarak satıyorsunuz. Bunun neresi normal bir şey?

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
Ben de kasayı 8 gb ram olarak satın aldım, ve şuan 5500'e satmış bulunuyorum. Gelmeyen malı benim kadar hızlı satan var mıdır acaba? Umarım bu davranış ban sebebi değildir, param vardı aldım ve sattım. Ticari zewka 🥲
Hocam hepsini mi yoksa kartı mi

Serbest ekonomi nedir araştırmanızı öneririm :)
Serbest ekonomi serbest ekonomi o zaman hepimiz toplasalim bütün fiyatları arşa çekelim o zaman nasıl olsa alacak kişi çok

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Birine sormak yerine kendin araştırmanı öneririm. Ben öyle yapacağım.
Gerek yok gitsin sorsun. Ama eksiksiz bir şekilde.
Karaborsa nedir ?
Karaborsa yaparken ürünün muadili piyasada olması gerekir mi ?
Eşit bir şekilde satışa çıkan ürünü İbrahim Çakar arkadaşımız her seferinde alabiliyorken ihtiyacı olanın alamaması haksızlık mı ?
Bunları da sorsun.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sen ürünü stoklayıp haftaya zamlı satıyorsan bu da stokçuluktur. Yok gerçekten millet enflasyondan etkilenmesin fiyata zam yapmama gerek kalmasın diye stok yaptıysa bunda bir sakınca görmüyorum.
Şimdi sen esnafsın kurıyemişçisin toptancı sana diyor haftaya Antep'e 5 lira zam gelecek sen önceden alırsın ki kar edersin ya da zarar etmezsin bu stokçuluk değildir.
Stokçuluk şöyle bir üründe atıyorum mısır unu nu herkes den önce aldın ya da büyük çoğunu aldın aldığın ürünü atıyorum hemen satmayıp bekletip Satmaya stokçuluk denir. Neden böyle yapıyor adam ürünün çoğu onda diğer adamlar ürünü bulamıyor bu da fiyatı arttırıyor diğerlerinde ki ürünler azalınca elinde stok olan adam hop pahalıya satabilir işte bu stokçuluktur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,804
Üyeler
165,892
Son üye
codexartstudios
Top Bottom