Dostum geçen Abdullah Rog gtx 1650 li laptoptan kendiside aldı. İhtiyacımı vardı acaba ? Mesela benim ihtiyacım vardı kardeşime alıcaktım. Alamadım. Şimdi ben burda Abdullah'ı suçlamalımıyım ?
Açıkçası benim de param vardı atıldığı gibi de gördüm fakat almadım.Biraz vicdan meselesi.bir şey diyemeyiz alıp satmasına ama ayıp yine de bekleyen çok kişi var bunu.
Dostum geçen Abdullah Rog gtx 1650 li laptoptan kendiside aldı. İhtiyacımı vardı acaba ? Mesela benim ihtiyacım vardı kardeşime alıcaktım. Alamadım. Şimdi ben burda Abdullah'ı suçlamalımıyım ?
aldıktan sonra daha pahalıya sattıysa hoş olmamış hocam hem abdullah abi de yaptıysa da doğru bir şey değil gibi ama isteyen istediğini yapsın bende pişman oldum ztn ***** gibi 2-3 ay önce ayıp diye yapmadım yapsaydım şuan en az 100 bin tl kazanmıştım kafamı ...
aldıktan sonra daha pahalıya sattıysa hoş olmamış hocam hem abdullah abi de yaptıysa da doğru bir şey değil gibi ama isteyen istediğini yapsın bende pişman oldum ztn ***** gibi 2-3 ay önce ayıp diye yapmadım yapsaydım şuan en az 100 bin TL kazanmıştım kafamı ...
Ama sonuç olarak oda video çekmek için o laptobu aldı. Yani video çekip para kazanıp çalışanlarına maaş veriyor bu adam. Bizim yaptığımızda aynı mantık değil mi ? Alıp satıp para kazanıyoruz. Sonuçta hepsi para kazanmak için değil mi ?
Ama sonuç olarak oda video çekmek için o laptobu aldı. Yani video çekip para kazanıp çalışanlarına maaş veriyor bu adam. Bizim yaptığımızda aynı mantık değil mi ? Alıp satıp para kazanıyoruz. Sonuçta hepsi para kazanmak için değil mi ?
haklısınız hocam evet stok sıkıntısı olur ama banane diceksin ciddi anlamda diyorum keşke 2-3 ay önce al sat yapsaydım şuan istediğim sistemi kurardım istediğim çoğu şeyi alırdım ya da ülke gezebilirdim ama işte salaklığım tuttu sırf biri forum da bana tepki gösterdi diye bundan vazgeçtim
Bence vazgeçerek yanlış yapmışsın. Şu konunun bir benzeri benim ilanım için açıldı. Adam benim ilanı mı paylaşıp fırsatçı falan dedi. Sonuç olarak ben burdayım. O nerde ?
Önemli olan yapılan işin sadece yapan kişiye değil herkese faydalı olmasıdır. Bir şey yapan kişiye fayda kalanlara zarar veriyorsa o işte bir terslik vardır.
haklısınız hocam evet stok sıkıntısı olur ama banane diceksin ciddi anlamda diyorum keşke 2-3 ay önce al sat yapsaydım şuan istediğim sistemi kurardım istediğim çoğu şeyi alırdım ya da ülke gezebilirdim ama işte salaklığım tuttu sırf biri forum da bana tepki gösterdi diye bundan vazgeçtim
Bak bu konuda haklısın işte. Gerçi ben yine yapmazdım ama yapanların çok ciddi kazanç elde ettiği ve kendilerine hiçbir zararı olmadığı bir gerçek. Bunu o yapmasa, sen yapmasan başkası yapacak o boyutu da var işin. Bunu sadece senin benim onun değil kimsenin yapmaması gerek ki bu iş düzelsin.
Bence vazgeçerek yanlış yapmışsın. Şu konunun bir benzeri benim ilanım için açıldı. Adam benim ilanı mı paylaşıp fırsatçı falan dedi. Sonuç olarak ben burdayım. O nerde ?
Önemli olan yapılan işin sadece yapan kişiye değil herkese faydalı olmasıdır. Bir şey yapan kişiye fayda kalanlara zarar veriyorsa o işte bir terslik vardır.
Bak bu konuda haklısın işte. Gerçi ben yine yapmazdım ama yapanların çok ciddi kazanç elde ettiği ve kendilerine hiçbir zararı olmadığı bir gerçek. Bunu sadece senin benim onun değil kimsenin yapmaması gerek ki bu iş düzelsin.
Sadece şunu söylemek istiyorum. Abdullah onu kendi parasıyla değilde Asustan isteseydi video çekmek için yine verirlerdi. Ama o stok eksiltti ? Şimdi hangisi daha yararlı ?
Sadece şunu söylemek istiyorum. Abdullah onu kendi parasıyla değilde Asustan isteseydi video çekmek için yine verirlerdi. Ama o stok eksiltti ? Şimdi hangisi daha yararlı ?
Onun ne yaptığını bilemem. Arka planda ne dönmüştür, o sistem belki gerçekten lazımdı onu da bilemem. O yüzden bir şey diyemem bu konu hakkında, yararlı olmayan bir şey yaptıysa bu onun vicdanına kalmış bir durum.
Adamın ne yaptığını bilemem. Arka planda ne dönmüştür onu da bilemem. O yüzden bir şey diyemem bu konu hakkında, yararlı olmayan bir şey yaptıysa bu onun vicdanına kalmış bir durum.
Bak işte al sat yapanlarında arka planını bilmiyorsun. Mesela x kişi o sistemi aldı. Aynı şekilde aldığı gibi siteye satmak için koydu. Sen sadece bu kadar bilebilirsin. Belki bunu yapan adam bir öğrenciye burs veriyor. Belki ev kirası vericek. Belki kredisini ödemesi lazım. Yada daha faydalı bir şey yapıp vakıflara bağış yapıyor sadece burdan aldığı kazançla. Bunları bilmeden yaptığınız yorumların hepsi geçersiz o zaman ?
Onun ne yaptığını bilemem. Arka planda ne dönmüştür, o sistem belki gerçekten lazımdı onu da bilemem. O yüzden bir şey diyemem bu konu hakkında, yararlı olmayan bir şey yaptıysa bu onun vicdanına kalmış bir durum.
Tekrar belirteyim. Ben adamın yalan söylemesini savunmuyorum. Sadece al sat yapmasının normal olduğunu belirtiyorum. Yukarda ki mesajlardaki satıcı arkadaşın yalan söylemesi çok yanlış yok incelendi test edildi falan demiş. Bunu savunmuyorum. Sadece bu arkadaş normal bir şekilde. Sistemin özelliklerini belirtip satışa çıkarsaydı. Hiç bir sorun yoktu.