Neler Yeni

🙁DA V5 2'EL SATIŞI 🙁

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sorucam canım hiç merak etme sen... Uyku saatin geldi hadi yat sen canım yarın sistem çıkacakmış kaçırma.
Aynen abi yatıcam diyanete gitmeni bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi muhabbeti kastettiğini anlamadım, başkasına danışmamanı söylemem ise bunun bir çok sebebi var, konu bölünmesin diye ayrıntı vermeyeyim yoksa çok uzun mevzu.

Bu üslup güzel değil, kırıcı olmaya gerek yok.
Kırıcılık bir durum yok. Anlamak istemiyor yada anlamıyor diye üslüp değiştiriyorum belki böyle anlar.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Arkadaşım. Benim anlatmak istediğimde bu. Bu Abdullah kardeşimiz herkese haftasonu sistem çıkacağını daha önceden yayınladımı ? Yayınladı. Ben bilgisayar başına oturup bu sistemi almak için siteyi takip ettim mi? Ettim. Ben bunları yaparken bu sistemi almak isteyen arkadaşlar neredeydi ?
İnsanlar alt üstü ucuz bir bilgisayar almak için sabahtan beri siteye F5 atmak zorunda mı?

Onu geçtim oyun sistemi almak isteyen çoğu kişinin yaşı küçük, ailesi var. Ailesine sistem çıkmış diyip almaya ikna edene kadar stok bitiyor. Kartta, sitede ufak bir sorun çıktı diye sistemi alamıyor.

Ben emek veriyorum diyorsan gerçekten emek verilmesi gereken bir işe emek vermeni tavsiye ederim. Mesela ucuza ikinci el parça toplarsın onlarla sistem toplarsın biraz kâr koyup satarsın buna kimse bir şey diyemez. Çünkü o parçaları aramak, ucuz bulmak, tek tek almak, sistemi birleştirmek emek isteyen şeyler. Adam ben de parça parça araştırarak toplarım ama bununla uğraşmak istemiyorum biraz fazla veriyim toplanmışını alayım der. Ama herkesin bir siteden birkaç tıkla alabileceği bir sistemi ondan önce alabildin ona kalmadı diye ona 1000TL fazla para ödetmenin hiçbir emeği yok.

Bu da son yazım olacak. Anlamak isteyen biri ne demek istediğimi onlarca kez anlamıştır zaten. Anlamak istemeyenler veya işine gelmeyenler istediği şekilde sistem alıp satabilir. İyi forumlar…

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Kırıcılık bir durum yok. Anlamak istemiyor yada anlamıyor diye üslüp değiştiriyorum belki böyle anlar.
Adama bir sürü mesaj atıp anlatmaya çalıştım. En sonunda biraz şüphelendi. Dedi ki bilenlere danışayım. Bunu diyerek zaten bu konuda bilgisi olmadığı bize gösterdi o mesajla. Eğer gerçekten bir şey bilseydi başkasına danışayım demezdi. Savunduğunu kendi cümleleriyle savunmaya devam ederdi. Ama arkadaş kendinden şüphelendiği için. Direk olarak haklı taraf biz olduk.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Burası forum olmasa çok güzel şeyler söylerdim sana ama neyse...

Anladım mı? Hayır, bu adada IQ testim Türkiye üst sınırına yakın, bence benimle çok tartışma duman atmaya başlarsın....

Hadi iyi forumlar... Boş kahve muhabbetine döndü burası...

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
İnsanlar alt üstü ucuz bir bilgisayar almak için sabahtan beri siteye F5 atmak zorunda mı?

Onu geçtim oyun sistemi almak isteyen çoğu kişinin yaşı küçük, ailesi var. Ailesine sistem çıkmış diyip almaya ikna edene kadar stok bitiyor. Kartta, sitede ufak bir sorun çıktı diye sistemi alamıyor.

Ben emek veriyorum diyorsan gerçekten emek verilmesi gereken bir işe emek vermeni tavsiye ederim. Mesela ucuza ikinci el parça toplarsın onlarla sistem toplarsın biraz kâr koyup satarsın buna kimse bir şey diyemez. Çünkü o parçaları aramak, ucuz bulmak, tek tek almak, sistemi birleştirmek emek isteyen şeyler. Adam ben de parça parça araştırarak toplarım ama bununla uğraşmak istemiyorum biraz fazla veriyim toplanmışını alayım der. Ama herkesin bir siteden birkaç tıkla alabileceği bir sistemi ondan önce alabildin ona kalmadı diye ona 1000TL fazla para ödetmenin hiçbir emeği yok.

Bu da son yazım olacak. Anlamak isteyen biri ne demek istediğimi onlarca kez anlamıştır zaten. Anlamak istemeyenler veya işine gelmeyenler istediği şekilde sistem alıp satabilir. İyi forumlar…
Hayır beni tanımadan. Benim adıma konuşman saçma benim elimde 3 tane meslek var bilgisayar toplayıp satmak hobi gibi. Bu işide o yüzden yapıyorum. Ayrıca forumdaki diğer konularıma bakabilirsin. İkinci el sistem ucuz bulup aldığım zamanlar da var. Hatta ölü fiyata sistem aldığım zamanlarda var. Çoğu zaman foruma indirimli üründe koyuyorum. Almak isteyen ordan bakıp alabiliyor. Yani ben senin dediklerini zaten yapıp. Üstüne gelip birde bu sistemleri alabiliyorum. İnsanlara gelince birşeyler elde etmek istiyorlarsa o siteye f5 atıcaklar arkadaşım.

Burası forum olmasa çok güzel şeyler söylerdim sana ama neyse...

Anladım mı? Hayır, bu adada IQ testim Türkiye üst sınırına yakın, bence benimle çok tartışma duman atmaya başlarsın....

Hadi iyi forumlar... Boş kahve muhabbetine döndü burası...
Konuyu tartışmaya ben çevirmedim. Tartışmak istiyorsan IQ seviyen hiç önemli değil. Uyurken bile seninle tartışabilirim.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

Bu çok duygusal bir yorum. Adamda küçük çocuğunun karnını doyurmak için yapıyor diyelim bizde o zaman? Şöyle bir durum söz konusu, adam bu sistemi alıp parasını bağlıyor. Kim bilir ne zaman satabilecek bu bilgisayarı. Alan da satan da bu kampanyadan yararlanmış, parasını verdikten sonra neden yararlanamasın? Karaborsacılık şudur, Beşiktaş-Galatasaray maçının biletleri tükenmiştir ve adamda bu bileti 2 katı fiyatına satıyordur. Buradaki asıl olay, bu ürünün bir daha bulunamaması. Ama bunu bir çok şekilde bulabiliriz. Mesela kendi mesleğimden örnek vereyim, eczacılar MF'li yani mal fazlası dediğimiz ürünler alırlar. Bu da şu şekilde 10 ilaç aldığında 4 tane atıyorum ilaç bedava verirler sana. Ben uyguna aldığım bu ilacı o zaman aynı paradan sattığım zaman haram para mı olmuş oluyor? Benzerliği ise şu, ben 14 ilacı 10 tanesi fiyatına alıp 14 tane fiyatına satıyorum. Adam ürünü daha ucuza benim gibi kampanya yakalayıp alıyor ve piyasa fiyatına satıyor. Ticaret tamamen.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bu çok duygusal bir yorum. Adamda küçük çocuğunun karnını doyurmak için yapıyor diyelim bizde o zaman? Şöyle bir durum söz konusu, adam bu sistemi alıp parasını bağlıyor. Kim bilir ne zaman satabilecek bu bilgisayarı. Alan da satan da bu kampanyadan yararlanmış, parasını verdikten sonra neden yararlanamasın? Karaborsacılık şudur, Beşiktaş-Galatasaray maçının biletleri tükenmiştir ve adamda bu bileti 2 katı fiyatına satıyordur. Buradaki asıl olay, bu ürünün bir daha bulunamaması. Ama bunu bir çok şekilde bulabiliriz. Mesela kendi mesleğimden örnek vereyim, eczacılar MF'li yani mal fazlası dediğimiz ürünler alırlar. Bu da şu şekilde 10 ilaç aldığında 4 tane atıyorum ilaç bedava verirler sana. Ben uyguna aldığım bu ilacı o zaman aynı paradan sattığım zaman haram para mı olmuş oluyor? Benzerliği ise şu, ben 14 ilacı 10 tanesi fiyatına alıp 14 tane fiyatına satıyorum. Adam ürünü daha ucuza benim gibi kampanya yakalayıp alıyor ve piyasa fiyatına satıyor. Ticaret tamamen.
Aynısını başka örneklerle anlatmaya çalıştım dostum. Nafile.

Muci46

80+ Bronze

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Elde kalmış ürünü ucuza alıp başka yerde satmak ayrı şey, bıraksan 1 saat içinde başka birinin ihtiyacı olduğu için alacağı sistemi alıp ihtiyacı olan kişiye daha pahalıya satmak ayrı şey.

Bu durum maç bileti mantığıyla neredeyse aynı. Adam V5 almak istiyor, siz önceden alıp stoklayıp sistem tükenince kar koyup satıyorsunuz. (Piyasada 10 ve 20 liraya satan 2 bilet satıcısı varsa ve sen 10 liralık biletleri komple alıp 20 liradan satarsan bu karaborsacılık olmuyor mu?)

Normalde yazmayacaktım ama son kez yazmak istedim. Buna hala ticaret diyebiliyorsanız daha da bir şey diyemem zaten.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
İnsaflık bi durum yok isteyen istediği şeyi istediği gibi istediği zamanda istediği mekanda ve istediği düşünceyle satabilir.
bunun benzerini şakasına yazmıştım ve baya ağır bir tepki görmüştüm(o tepkiyi sen göstermedin forumdan başka biri) ama yine de öyle bir şey yapmak hoş değil hocam özellikle böyle sıkıntılı dönemler de ...

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,189
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
bunun benzerini şakasına yazmıştım ve baya ağır bir tepki görmüştüm(o tepkiyi sen göstermedin forumdan başka biri) ama yine de öyle bir şey yapmak hoş değil hocam özellikle böyle sıkıntılı dönemler de ...
Niye hoş olmasın dostum adam da ekmeğinde. Fiyatını beğenmezsen almazsın olay biter bu kadar basit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,748
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom