Neler Yeni

🙁DA V5 2'EL SATIŞI 🙁

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Almak istesem 10 tane bile alırdım zaten. Evga ekran kartına kadar hepsinde stok yakaladım. Ama konu benim alıp almamam değil.

500 kişi daha bu sistemi ucuza alabilecekken onlara engel olup aldığınız sistemleri yüksek kârlar koyarak satıyorsunuz. Bunun neresi normal bir şey?
Arkadaşım. Benim anlatmak istediğimde bu. Bu Abdullah kardeşimiz herkese haftasonu sistem çıkacağını daha önceden yayınladımı ? Yayınladı. Ben bilgisayar başına oturup bu sistemi almak için siteyi takip ettim mi? Ettim. Ben bunları yaparken bu sistemi almak isteyen arkadaşlar neredeydi ?

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Abi bırakın şu serbest piyasa kılıfı arkasına saklanmayı bu insanlar böyle yaptıkça bu fiyatlar asla düşmez

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Gerek yok gitsin sorsun. Ama eksiksiz bir şekilde.
Karaborsa nedir ?
Karaborsa yaparken ürünün muadili piyasada olması gerekir mi ?
Eşit bir şekilde satışa çıkan ürünü İbrahim Çakar arkadaşımız her seferinde alabiliyorken ihtiyacı olanın alamaması haksızlık mı ?
Bunları da sorsun.
Hiç merak etme dostum, kendimi haklı çıkartmak için -bazılarınız gibi- saçma saçma yerlere çekmeyeceğim konuyu. Konu net, aldığım cevabı da net şekilde yazacağım...

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Gerek yok gitsin sorsun. Ama eksiksiz bir şekilde.
Karaborsa nedir ?
Karaborsa yaparken ürünün muadili piyasada olması gerekir mi ?
Eşit bir şekilde satışa çıkan ürünü İbrahim Çakar arkadaşımız her seferinde alabiliyorken ihtiyacı olanın alamaması haksızlık mı ?
Bunları da sorsun.
Doğru cevaplara ulaşmak açısından kendisinin araştırması daha sağlıklı olur, sorduğu kişinin doğru bilgisi olup olmadığı meçhul.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Arkadaşım. Benim anlatmak istediğimde bu. Bu Abdullah kardeşimiz herkese haftasonu sistem çıkacağını daha önceden yayınladımı ? Yayınladı. Ben bilgisayar başına oturup bu sistemi almak için siteyi takip ettim mi? Ettim. Ben bunları yaparken bu sistemi almak isteyen arkadaşlar neredeydi ?
Dostum sen alsın mı bu sistemden satmak için sadece bunu merak ediyorum?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Yani bunları yaparken hepimiz eşitiz. Benim internetim hızlı sistemin siteye konması bana daha çabuk gelmedi herkese aynı saatte satışa açılan bir sistemi ben alabilirdim. Bak sende alabilirdin. Sistemi almak isteyen arkadaş gelip bilgisayarının başına oturup siteyi takip edicekti. Stok bittikten sonra gelip ya ben alamadım. Stok kalmamış diyen adam sirkte top oynasın.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Doğru cevaplara ulaşmak açısından kendisinin araştırması daha sağlıklı olur, sorduğu kişinin doğru bilgisi olup olmadığı meçhul.
Kaynak çok sağlam, gerekirse başka tanıdıklara da danışırım.. Bana hiç doğru gelmedi bu muhabbet.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almadım. Ama alabilirdim bazı arkadaşlarla mesajlaştık. Hatta. Sağolsunlar bunu alıp kar edebilirmiyiz diye soran arkadaşlarımız var forumda. Diğer sistemlerin çoğunu aldım. 1660 ti lı sistemi aldım 2060 lı sistemi aldım. 1660 lı sistemi aldım 3060ti lı sistemi aldım. 3060ti dan sonra çıkan sistem da s2 çıktığında yine bilgisayarımın başındaydım onu da alabilirdim. O an mantıklı gelmediği için onu almadım. Ama her sistem çıktığında ben burda vaktimi harcıyorsam. Almak isteyen arkadaşlarda vakitlerini harcıcak.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Almadım. Ama alabilirdim bazı arkadaşlarla mesajlaştık. Hatta. Sağolsunlar bunu alıp kar edebilirmiyiz diye soran arkadaşlarımız var forumda. Diğer sistemlerin çoğunu aldım. 1660 ti lı sistemi aldım 2060 lı sistemi aldım. 1660 lı sistemi aldım 3060ti lı sistemi aldım. 3060ti dan sonra çıkan sistem da s2 çıktığında yine bilgisayarımın başındaydım onu da alabilirdim. O an mantıklı gelmediği için onu almadım. Ama her sistem çıktığında ben burda vaktimi harcıyorsam. Almak isteyen arkadaşlarda vakitlerini harcıcak.
Bu yeterli benim için daha girmem bu konuya...

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kaynak çok sağlam, gerekirse başka tanıdıklara da danışırım.. Bana hiç doğru gelmedi bu muhabbet.
Hangi muhabbeti kastettiğini anlamadım, başkasına danışmamanı söylemem ise bunun bir çok sebebi var, konu bölünmesin diye ayrıntı vermeyeyim yoksa çok uzun mevzu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen zaten konuda değildin hiç giremedin. Hadi git şimdi diyanetteki dostlarına sor.
Bu üslup güzel değil, kırıcı olmaya gerek yok.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Sen zaten konuda değildin hiç giremedin. Hadi git şimdi diyanetteki dostlarına sor.
Sorucam canım hiç merak etme sen... Uyku saatin geldi hadi yat sen canım yarın sistem çıkacakmış kaçırma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,614
Üyeler
164,706
Son üye
Bahopito
Top Bottom