Neler Yeni

Donanım Arşivi Yeni Sistem

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eray Badem
Kimseye gereksiz umut vermedi.
Millet kendi kendine bu kadar umutlandı.
Sistemlerin iptal olduğunu bile söyledi.
Attığı storyden sonra kim umutlanmayabilir ?
Sistem bir kere iptal olduğunda çok güzel bir şekilde e ticaret sitesinin fiyatlarını arttırdığını ve iptal olduğunu söyledi herkes anlayışla karşıladı bu sefer nerede iptal olduğunu söyledi sen açıklasana biraz. Küçümseyici konuşmalarını kendine sakla.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Bunun için iptal oldu fln demedi
Bilmiyorum takip etmediğim için.
Adam sistem çıkarmasını "enes batur reynmen kavga" gibi bir prim makinesine çevirdikleri ortada ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed Eren Bulut
storysinde 3 sistem tarihi vermişti 2'sini önceden iptal olacağını haber etmişdi ve ilk haber verdiği söylediği tarihde çıkmışdı gelde umutlanma

talha320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Talha Ören
Adam sistem çıkarmasını "enes batur reynmen kavga" gibi bir prim makinesine çevirdikleri ortada ama.
Bak adam sistem toplamada en iyisi bu yızden bu kadar olay oluyor adamın yaptığı sistemi yapan yok hiç bir yerde

Pathrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yusuf kök
Dostum ne anlatıyosun sen adamın iptal oldu falan dediği yok dün yarın sistem geliyo diye story atıyo sonra ortada hiç bir şey yok keza insanlarda bu devirde her şey bu kadar pahalıyken gücendikleri birinden böyle bir şey duyduklarında ister istemez umutlanıyorlar ve ihtiyaçları olduğu için burdalar isterlerse sabaha kadar beklerler kusura bakma ama bu seni hiç alakadar etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum ne anlatıyosun sen adamın iptal oldu falan dediği yok dün yarın sistem geliyo diye story atıyo sonra ortada hiç bir şey yok keza insanlarda bu devirde her şey bu kadar pahalıyken gücendikleri birinden böyle bir şey duyduklarında ister istemez umutlanıyorlar ve ihtiyaçları olduğu için burdalar isterlerse sabaha kadar beklerler kusura bakma ama bu seni hiç alakadar etmez
Güvendikleri*

talha320

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Talha Ören
Lan bir de şimdi çıkıyorum manyak bi sistem süper olur hemen bitmez de valla süper olurdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed Eren Bulut
Aliexpress zamanından beri takip eden kemik kitle burada mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom