Eren_Bulut
80+
- Reaksiyon skoru
- 173
doğru sorum için özür dilerim ne haddimeYok artık beyler bu kadar abartmayalım bence saygısızlık oluyor
doğru sorum için özür dilerim ne haddimeYok artık beyler bu kadar abartmayalım bence saygısızlık oluyor
valla ne yapalım kafayı yedik beklerken :diyice saçmalamaya başladınız gençler.
Aynen adam kaç yıldır işini en iyi şekilde yapıyor hayırlısı buymuş diyelim inşallah kendisine fln bir şey olmamıştır ya da yakınlarınaYok artık beyler bu kadar abartmayalım bence saygısızlık oluyor
inşallahAynen adam kaç yıldır işini en iyi şekilde yapıyor hayırlısı buymuş diyelim inşallah kendisine fln bir şey olmamıştır ya da yakınlarına
Orası öyle ama senin de dediğin gibi hiç yapmadı belki de stok hemen bitmesin diye gece çıkartabilir ama aksi halde sen sonuna kadar haklısınAmaç hiçbir zaman saygısızlık değil ama bir sorun çıktıysa bile iptal oldu diye bir duyuru yapmak çok zor olmasa gerek. Bu kadar kişiyi heveslendirip umutlarıyla oynamak Abdullah Abiye yakışmadı benim düşüncem budur, yaptığı işler her zaman çok iyi ve her zaman takdir ettim ama bu gerçekten ayıp oldu.
Galiba haklısınBu konu hala hortluyor mu?Çok beklersiniz.
Kimseye gereksiz umut vermedi.Amaç hiçbir zaman saygısızlık değil ama bir sorun çıktıysa bile iptal oldu diye bir duyuru yapmak çok zor olmasa gerek. Bu kadar kişiyi heveslendirip umutlarıyla oynamak Abdullah Abiye yakışmadı benim düşüncem budur, yaptığı işler her zaman çok iyi ve her zaman takdir ettim ama bu gerçekten ayıp oldu.