Donanım Arşivi Yeni Sistem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Amaç hiçbir zaman saygısızlık değil ama bir sorun çıktıysa bile iptal oldu diye bir duyuru yapmak çok zor olmasa gerek. Bu kadar kişiyi heveslendirip umutlarıyla oynamak Abdullah Abiye yakışmadı benim düşüncem budur, yaptığı işler her zaman çok iyi ve her zaman takdir ettim ama bu gerçekten ayıp oldu.

Amaç hiçbir zaman saygısızlık değil ama bir sorun çıktıysa bile iptal oldu diye bir duyuru yapmak çok zor olmasa gerek. Bu kadar kişiyi heveslendirip umutlarıyla oynamak Abdullah Abiye yakışmadı benim düşüncem budur, yaptığı işler her zaman çok iyi ve her zaman takdir ettim ama bu gerçekten ayıp oldu.
Orası öyle ama senin de dediğin gibi hiç yapmadı belki de stok hemen bitmesin diye gece çıkartabilir ama aksi halde sen sonuna kadar haklısın

Kimseye gereksiz umut vermedi.
Millet kendi kendine bu kadar umutlandı.
Sistemlerin iptal olduğunu bile söyledi.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri