Donanım Arşivi Yeni Sistem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kimseye gereksiz umut vermedi.
Millet kendi kendine bu kadar umutlandı.
Sistemlerin iptal olduğunu bile söyledi.
Attığı storyden sonra kim umutlanmayabilir ?
Sistem bir kere iptal olduğunda çok güzel bir şekilde e ticaret sitesinin fiyatlarını arttırdığını ve iptal olduğunu söyledi herkes anlayışla karşıladı bu sefer nerede iptal olduğunu söyledi sen açıklasana biraz. Küçümseyici konuşmalarını kendine sakla.

storysinde 3 sistem tarihi vermişti 2'sini önceden iptal olacağını haber etmişdi ve ilk haber verdiği söylediği tarihde çıkmışdı gelde umutlanma

Bilmiyorum takip etmediğim için.
Adam sistem çıkarmasını "enes batur reynmen kavga" gibi bir prim makinesine çevirdikleri ortada ama.
Dostum ne anlatıyosun sen adamın iptal oldu falan dediği yok dün yarın sistem geliyo diye story atıyo sonra ortada hiç bir şey yok keza insanlarda bu devirde her şey bu kadar pahalıyken gücendikleri birinden böyle bir şey duyduklarında ister istemez umutlanıyorlar ve ihtiyaçları olduğu için burdalar isterlerse sabaha kadar beklerler kusura bakma ama bu seni hiç alakadar etmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum ne anlatıyosun sen adamın iptal oldu falan dediği yok dün yarın sistem geliyo diye story atıyo sonra ortada hiç bir şey yok keza insanlarda bu devirde her şey bu kadar pahalıyken gücendikleri birinden böyle bir şey duyduklarında ister istemez umutlanıyorlar ve ihtiyaçları olduğu için burdalar isterlerse sabaha kadar beklerler kusura bakma ama bu seni hiç alakadar etmez
Güvendikleri*

Lan bir de şimdi çıkıyorum manyak bi sistem süper olur hemen bitmez de valla süper olurdu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,302
Üyeler
185,702
Son üye
reis_gezer
Geri