talha320
80+
- Reaksiyon skoru
- 135
Bunun için iptal oldu fln demediKimseye gereksiz umut vermedi.
Millet kendi kendine bu kadar umutlandı.
Sistemlerin iptal olduğunu bile söyledi.
Bunun için iptal oldu fln demediKimseye gereksiz umut vermedi.
Attığı storyden sonra kim umutlanmayabilir ?Kimseye gereksiz umut vermedi.
artık çıksada alamıcam
Kimseye gereksiz umut vermedi.
Bilmiyorum takip etmediğim için.Bunun için iptal oldu fln demedi
Ne zaman söylendi nerede söylendiKimseye gereksiz umut vermedi.
Bak adam sistem toplamada en iyisi bu yızden bu kadar olay oluyor adamın yaptığı sistemi yapan yok hiç bir yerdeBilmiyorum takip etmediğim için.
Adam sistem çıkarmasını "enes batur reynmen kavga" gibi bir prim makinesine çevirdikleri ortada ama.
doğruBak adam sistem toplamada en iyisi bu yızden bu kadar olay oluyor adamın yaptığı sistemi yapan yok hiç bir yerde
Dostum ne anlatıyosun sen adamın iptal oldu falan dediği yok dün yarın sistem geliyo diye story atıyo sonra ortada hiç bir şey yok keza insanlarda bu devirde her şey bu kadar pahalıyken gücendikleri birinden böyle bir şey duyduklarında ister istemez umutlanıyorlar ve ihtiyaçları olduğu için burdalar isterlerse sabaha kadar beklerler kusura bakma ama bu seni hiç alakadar etmezBilmiyorum takip etmediğim için.
Adam sistem çıkarmasını "enes batur reynmen kavga" gibi bir prim makinesine çevirdikleri ortada ama.
Güvendikleri*Dostum ne anlatıyosun sen adamın iptal oldu falan dediği yok dün yarın sistem geliyo diye story atıyo sonra ortada hiç bir şey yok keza insanlarda bu devirde her şey bu kadar pahalıyken gücendikleri birinden böyle bir şey duyduklarında ister istemez umutlanıyorlar ve ihtiyaçları olduğu için burdalar isterlerse sabaha kadar beklerler kusura bakma ama bu seni hiç alakadar etmez