Arama sonuçları: *

1. ErselMert

13.999 TL’ye RTX 3070li Sistem! [Modart M1]

8.500 ze gigabyte vision 3070 zorlarmısınız bende rtx 3060 alacağıma ondan alayım ne dua ederim size :)
  2. ErselMert

Elraenn parva alınır mı??

bence alınır güzel pc
  3. ErselMert

PCH GG-1 ALINIR MI ?

bence alınabilir en kartı sınıfının en güçlüsü işlemci anakart iyi ssd sorunlarından arındırılmış bir model bence alınır
  4. ErselMert

Çözüldü✓ Da sistem 3 monitöre görüntü gelmiyor

hocam genelde yeni nesil ekran kartlarında hdmı ile pc kapatıldıysa hdmı ile açıp display kablosuna öyle geçiş yapıp pc kapatıp açmanız gerekiyor birde böyle deneyin
  5. ErselMert

Oyun fatihi Atlas pc iyi mi

alınır psu değiştirip arkanıza yaslanın
  6. ErselMert

DA-3 sistem hakkında

itopya kargo konusunda sıkıntılı dünde bir elemanın kasası gitmiş ikinci kutusu gitmemiş ekran kartı filan ayrı kalmış
  7. ErselMert

Özelleştirdiğim PC Hakkında

bence 1650s yerine 580 yada 5500 kalması daha iyi olur
  8. ErselMert

PC HOCASI | PCH F Class 1.2 Sistem alınır mı?

kasanın nesi kötü arkadaşlar o sistemde değişmesi gereken tek şey psu dur kalan parçalar gayet iyi alınır bir bilgisayar
  9. ErselMert

Yeni vatan sistem alınır mı?

sonuçda ssd değiştirebilirsin incehesap ile görüşüp fsu da değiştirebiliyorsunuz diye biliyorum
  10. ErselMert

Yeni vatan sistem alınır mı?

hocam pc hocası F Class 1.2 bakmanı tavsiye ederim güzel sistem topladılar
  11. ErselMert

Da-Sistem2 İtopya işlemci ve ekran kartı hakkında öneri isitiyorum

3600x gayet başarılı 5700xt ise çok güçlü ama 3 yıl sonra 150 fps alırmısın orası muallak bir durum teknoloji geliştikce oyunlarında sürekli bir şey eklemesi kartların verimini düşürüyor dlss 2.0 gibi bir yazılım payı ile nvidia büyük işler başardı 5700xt ile çok bir şey diyemem ama o paraya rtx...
  12. ErselMert

PCH F Class 1.1 alınır mı ?

hocam ben aldım ama pc güzel tamamiyle tatmin ediyor ama incehesap cidden kafayı yedirtti ekran kartı arızalı geldi 1 ay değişim bekledim ekran kartım geldi ramin tekide arzalandı 2.5 aydırda onu bekliyorum ramde sorun yok diyip diyip geri gönderiyorlar şimdide video çekip attım illa alıcaksan...
  13. ErselMert

E2.5 2020 sistem

ssd hakkında psu hakkında pek bilgim yok ama alınabilir bir bilgisayar
  14. ErselMert

Da Sistem 2 Sorunları

kasanızın havadar bir yerde durduğundan emin misiniz ?
  15. ErselMert

Bu sistem bu şekilde alınır mı

aslında kasa güzel warcry para vereceğinize işlemciyi yükseltin 3600 alın derim
  16. ErselMert

DA2 Sistem Hediye Oyun

incehesaptan promosyon kodunu istedim ondan sonra amd rewards dan üye olup indirdim 1593543448 şuan değişmiş olabilir pek bilgim yok ama ben bu ay içinde dediğim oyunları aldım
  17. ErselMert

DA2 Sistem Hediye Oyun

oyunlarda güzel ghost recon ile resident evil 3 veriyor amd
  18. ErselMert

DA-2 Sistem yaşadığım sorun

hocam hiç kasma derim bence ram yada ekran kartında sorun olabilir ramlerini tek tek deneyerek dene hala yapıyor ise sorun ekran kartındadır hemen gönder geriye değişim talep et derim win 10 son güncelleme ile sorunlarını çözdü 20.5.1 ise bir çok software sorununuda ortadan kaldırdı
  19. ErselMert

İtopya Da2 Kargo Problemi

arkadaşlar ups çalıştığı firmalara kendi ups sistem kullanıcı adı ve şifre veriyor bu sayede satıcılar veya müşteriler kendilerince barkod oluşturuyor ve kurye gidip teslim aldığında o kodu okutup asıl kargo takip no su sisteme işleniyor bu sebepten dolayı ekteki ekranda gözükmez ve ups...
Top Bottom