Semihbalci
80+
Dahası
Müşteri hizmetlerini aradım ayın 7sinde siparişiniz alınmış bugün kargoya verilir denildi pek inandırıcı gelmedi
Özür dilemişler bne ikna oldumMerhaba Semih Bey,
Öncelikle bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz.
Tedarik departmanımıza bilgi verdim. siparişinizdeki CORSAIR CV550 550W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU ürünlerinizin depomuza temininin sağlanmasının ardından tarafınıza gönderimi hızlı bir şekilde yapılacak olup, yaşanan gecikme nedeniyle özür dileriz.
Saygılarımızla.
İtopya Ekibi
Demiştim ikna olmadım diye![]()
Kesinlikle özür dilendi gecikme sorunu çözüldü.Özür dilemişler bne ikna oldum
Reis bunların bir maili falan var mı illa yazmak lazım sanırım işlem yapmaları için.Merhaba Semih Bey,
Öncelikle bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz.
Tedarik departmanımıza bilgi verdim. siparişinizdeki CORSAIR CV550 550W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU ürünlerinizin depomuza temininin sağlanmasının ardından tarafınıza gönderimi hızlı bir şekilde yapılacak olup, yaşanan gecikme nedeniyle özür dileriz.
Saygılarımızla.
İtopya Ekibi
Demiştim ikna olmadım diye![]()
info@itopya varReis bunların bir maili falan var mı illa yazmak lazım sanırım işlem yapmaları için.
Kanka ben buraya yazdım mail kutusu dolu olduğu için iletilememistir diye uyarı verdiinfo@itopya var
Mail o değil sonunda ".com" var tırnak yokKanka ben buraya yazdım mail kutusu dolu olduğu için iletilememistir diye uyarı verdi
Aynen zaten oraya yazdım hatta bulabilirsem görüntü eklerim burayaMail o değil sonunda ".com" var tırnak yok