DA-3 sistem hakkında

Reaksiyon skoru
13
Müşteri hizmetlerini aradım ayın 7sinde siparişiniz alınmış bugün kargoya verilir denildi pek inandırıcı gelmedi

Vayyy baya geçmiş ya ben sabredemezdim valla

Keşke "Vermeyen top olsun mu" falan deseydin. İlgisiz firmanın farazi konuşan müşteri temsilcisi.

itopya kargo konusunda sıkıntılı dünde bir elemanın kasası gitmiş ikinci kutusu gitmemiş ekran kartı filan ayrı kalmış

Merhaba Semih Bey,

Öncelikle bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz.

Tedarik departmanımıza bilgi verdim. siparişinizdeki CORSAIR CV550 550W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU ürünlerinizin depomuza temininin sağlanmasının ardından tarafınıza gönderimi hızlı bir şekilde yapılacak olup, yaşanan gecikme nedeniyle özür dileriz.

Saygılarımızla.
İtopya Ekibi

Demiştim ikna olmadım diye 😬

Merhaba Semih Bey,

Tedarik departmanımıza bilgi verdim. siparişinizdeki CORSAIR CV550 550W 80+ Bronze 120mm Fanlı PSU ürünlerinizin depomuza temininin sağlanmasının ardından tarafınıza gönderimi hızlı bir şekilde yapılacak olup, yaşanan gecikme nedeniyle özür dileriz.

Saygılarımızla.
İtopya Ekibi

Özür dilemişler bne ikna oldum

Merhaba Semih Bey,

Saygılarımızla.
İtopya Ekibi

Reis bunların bir maili falan var mı illa yazmak lazım sanırım işlem yapmaları için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,023
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri