Nasıl yani horizon zero dawn değil mi?oyunlarda güzel ghost recon ile resident evil 3 veriyor amd
nerden aldınız hocamoyunlarda güzel ghost recon ile resident evil 3 veriyor amd
incehesaptan promosyon kodunu istedim ondan sonra amd rewards dan üye olup indirdimnerden aldınız hocam
şuan değişmiş olabilir pek bilgim yok ama ben bu ay içinde dediğim oyunları aldımNasıl yani horizon zero dawn değil mi?
ben ayın 28inde faturayı mail olarak attım ama dönüş yapmadılar ne yapmam lazım bu durumdaDün aradım itopyayı bu konu için bu gün mail ile dönüş yapıldı maili yolladılar, yolladıkları maildeki yönergeleri takip edince kod almak basit.
beklemekten başka çare yok, ben öyle yaptım sonunda mail geldi.ben ayın 28inde faturayı mail olarak attım ama dönüş yapmadılar ne yapmam lazım bu durumda
işin kötüsü bugün son gün ve yarın kampanya sona eriyor ama yinede sabır en iyisidirbeklemekten başka çare yok, ben öyle yaptım sonunda mail geldi.
amd rewards'tan üye olup etkinleştireceksin sonra steam hesabına girmen gerekiyo ya da direk amd rewards'a üye olmadanda olabiliyor bilmiyorumben 4 gün önce mail attım bugün geri dönüş yaptılar nasıl kullanıcam kodu
Bişi soracam bugün kod geldi fakat pcyi kullanamıyorum 30 hazirana geçerli olan perakande noktaların o kupon kodunu göndermesini?Ben gönderdim bana dönüş yaptılar. Oyunun AMD tarafından verilmesini bekliyorum şuan.
Mailde zaten sana anlatmış oradan bakabilirisn AMD rewarda kayıt olacaksin kodu gireceksin amd sana program indirtecek öyle tamamlanacak zaten mailde detayları varben 4 gün önce mail attım bugün geri dönüş yaptılar nasıl kullanıcam kodu