Neler Yeni

İtopya Da2 Kargo Problemi

acmelih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Melik Kartal
Arkadaşlar selamlar herkese, sistemi ilk gün özelliştirmeli ve monitörlü şekilde sipariş vermiştim. Dün akşam saat 6 civarı mail geldi siparişiniz kargoya verilmiştir diye. Fakat kargo takibinde hiçbir şey yazmıyordu. Sabah 9 gibi aradım ups'i dediler ki henüz siparişiniz kargoya teslim edilmemiş. Gün içerisinde bekledim değişiklik olacak mı diye bir şey olmadı. Tekrar aradım ups'i bu sefer barkod numarınızı firma oluşturmuş fakat herhangi bir kuryemiz bu barkodu okutmamış yani kargoya verilmemiştir dedi. İtopyaya kesinlikle ulaşamıyorum. Aranızda itopyayla bu durumu konuşmuş ve cevap alabilen oldu mu? Kargo takibini aşağıya bırakıyorum sizde herhangi bir şube ismi yazıyorsa söyleyebilir misiniz ?
Screenshot_1.png

Tecan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Duhan Can
Arkadaşlar selamlar herkese, sistemi ilk gün özelliştirmeli ve monitörlü şekilde sipariş vermiştim. Dün akşam saat 6 civarı mail geldi siparişiniz kargoya verilmiştir diye. Fakat kargo takibinde hiçbir şey yazmıyordu. Sabah 9 gibi aradım ups'i dediler ki henüz siparişiniz kargoya teslim edilmemiş. Gün içerisinde bekledim değişiklik olacak mı diye bir şey olmadı. Tekrar aradım ups'i bu sefer barkod numarınızı firma oluşturmuş fakat herhangi bir kuryemiz bu barkodu okutmamış yani kargoya verilmemiştir dedi. İtopyaya kesinlikle ulaşamıyorum. Aranızda itopyayla bu durumu konuşmuş ve cevap alabilen oldu mu? Kargo takibini aşağıya bırakıyorum sizde herhangi bir şube ismi yazıyorsa söyleyebilir misiniz ?
Alıntıyı görüntüle
Bende de ayni gözukuyor

NoRespect

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet Ceylan
Kargon muhtemelen UPS merkezlerinden birinde ve yoğunluktan dolayı daha barkod okutulmamış yani UPS merkezlerinde olduğunu belirtmemişler. Düzelecektir, bekleyiniz.

xanumisx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Serhat Akkuş
Alıntıyı görüntüle
Konuştum ben kargo itopyada beklemede barkodlar çıkarılmış bugün konuştuğumda bugün verilir kargoya UPS kota uyguluyor yani ürün hazır kutulu UPS kotasina göre aracı doldurup devam ediyor

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
İtopya müşteri hizmetlerini ara ben aradım daha 9 kişi var 40 dakikadır bekliyorum yani kafadan 1 saati geride bırak.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
düzelir hocam. 1-2gün dişinizi sıkın.

h.ibrahim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Halil
param olmasına rağmen alamadım A:SDA

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
arkadaşlar ups çalıştığı firmalara kendi ups sistem kullanıcı adı ve şifre veriyor bu sayede satıcılar veya müşteriler kendilerince barkod oluşturuyor ve kurye gidip teslim aldığında o kodu okutup asıl kargo takip no su sisteme işleniyor bu sebepten dolayı ekteki ekranda gözükmez ve ups aradığınızda bilgi alamazsınız şuan sisteminiz hazır ve itopya deposunda bekliyor aslında

acmelih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Melik Kartal
Kargon muhtemelen UPS merkezlerinden birinde ve yoğunluktan dolayı daha barkod okutulmamış yani UPS merkezlerinde olduğunu belirtmemişler. Düzelecektir, bekleyiniz.
Upsdeki hanımefendi barkodları firmadan teslim alan kuryemiz ordayken okutuyor direk sisteme düşüyor herhangi bir şubeye getirilmesine gerek yok dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuştum ben kargo itopyada beklemede barkodlar çıkarılmış bugün konuştuğumda bugün verilir kargoya UPS kota uyguluyor yani ürün hazır kutulu UPS kotasina göre aracı doldurup devam ediyor
Teşekkürler dostum bugün teslim edilseydi iyiydi çok iyi olurdu

Samet3716

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kemal Samet Çağlar
Kargoları daha ups almadı şuan alınmak üzere itopyada bekliyor.

xanumisx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Serhat Akkuş
UPS kargoyu almış benimkini bı bak istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular