Neler Yeni

İtopya Da2 Kargo Problemi

Elfernatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre Kadayıfçıoğlu
Eğer itopya'ya telefondan ulaşamadıysanız mailden ulaşabilirsiniz hızlı cevap veriyorlar -[email protected]-

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar selamlar herkese, sistemi ilk gün özelliştirmeli ve monitörlü şekilde sipariş vermiştim. Dün akşam saat 6 civarı mail geldi siparişiniz kargoya verilmiştir diye. Fakat kargo takibinde hiçbir şey yazmıyordu. Sabah 9 gibi aradım ups'i dediler ki henüz siparişiniz kargoya teslim edilmemiş. Gün içerisinde bekledim değişiklik olacak mı diye bir şey olmadı. Tekrar aradım ups'i bu sefer barkod numarınızı firma oluşturmuş fakat herhangi bir kuryemiz bu barkodu okutmamış yani kargoya verilmemiştir dedi. İtopyaya kesinlikle ulaşamıyorum. Aranızda itopyayla bu durumu konuşmuş ve cevap alabilen oldu mu? Kargo takibini aşağıya bırakıyorum sizde herhangi bir şube ismi yazıyorsa söyleyebilir misiniz ?
Alıntıyı görüntüle
Bende aynı bomboş sabah 9.54 ye kargoya teslim ettiler maili geldi bendede aynı aynı

acmelih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Melik Kartal
Hocam sabırlık bir durum yok ki kargoya verilmiştir maili gelince insan umutlanıyor. Sonra kargonu göremeyip telaşlanıyorsun madem daha kargoya verilmedi kargoya verilmiştir maili çok saçma

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu
Hocam sabırlık bir durum yok ki kargoya verilmiştir maili gelince insan umutlanıyor. Sonra kargonu göremeyip telaşlanıyorsun madem daha kargoya verilmedi kargoya verilmiştir maili çok saçma
Bencede

acmelih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Melik Kartal
UPS kargoyu almış benimkini bı bak istersen
Dostum seninki de böyle mi
1592498549932.png

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
Steam
#Samsunlu

xanumisx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Serhat Akkuş
sende şube de yazıyor. Benimkini anlamadım ben nerde soktunuz bunu tartıya keşke yazsalardı neyse hayırlısı olsun
Sizin İstanbul içi o yüzden galiba benimde Diyarbakır aktarmadan gelicek daha UPS kendi sitesinde gözüküyor ise çıkmıştır

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hidayet tuna Kurnaz
İtopyaya güvenmiyorum ve önermiyorumda sanki sadece yayıncılar ve ünlüler için olan bir firma tek bildiği şey sponsorluk

Tecan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Duhan Can
İtopyaya güvenmiyorum ve önermiyorumda sanki sadece yayıncılar ve ünlüler için olan bir firma tek bildiği şey sponsorluk
bu sabah 2 de tam 7 gün önce verdiğim monitörlü da2 sistemi sapasağlam geldi ...

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
Arkadaşlar selamlar herkese, sistemi ilk gün özelliştirmeli ve monitörlü şekilde sipariş vermiştim. Dün akşam saat 6 civarı mail geldi siparişiniz kargoya verilmiştir diye. Fakat kargo takibinde hiçbir şey yazmıyordu. Sabah 9 gibi aradım ups'i dediler ki henüz siparişiniz kargoya teslim edilmemiş. Gün içerisinde bekledim değişiklik olacak mı diye bir şey olmadı. Tekrar aradım ups'i bu sefer barkod numarınızı firma oluşturmuş fakat herhangi bir kuryemiz bu barkodu okutmamış yani kargoya verilmemiştir dedi. İtopyaya kesinlikle ulaşamıyorum. Aranızda itopyayla bu durumu konuşmuş ve cevap alabilen oldu mu? Kargo takibini aşağıya bırakıyorum sizde herhangi bir şube ismi yazıyorsa söyleyebilir misiniz ?
Alıntıyı görüntüle
Benim başka bir kargomda 6 saattir şehir içinde şubeden şubeye gidiyor arasa göre :)

Top Bottom