İtopya Da2 Kargo Problemi

Eğer itopya'ya telefondan ulaşamadıysanız mailden ulaşabilirsiniz hızlı cevap veriyorlar -[email protected]-

Arkadaşlar selamlar herkese, sistemi ilk gün özelliştirmeli ve monitörlü şekilde sipariş vermiştim. Dün akşam saat 6 civarı mail geldi siparişiniz kargoya verilmiştir diye. Fakat kargo takibinde hiçbir şey yazmıyordu. Sabah 9 gibi aradım ups'i dediler ki henüz siparişiniz kargoya teslim edilmemiş. Gün içerisinde bekledim değişiklik olacak mı diye bir şey olmadı. Tekrar aradım ups'i bu sefer barkod numarınızı firma oluşturmuş fakat herhangi bir kuryemiz bu barkodu okutmamış yani kargoya verilmemiştir dedi. İtopyaya kesinlikle ulaşamıyorum. Aranızda itopyayla bu durumu konuşmuş ve cevap alabilen oldu mu? Kargo takibini aşağıya bırakıyorum sizde herhangi bir şube ismi yazıyorsa söyleyebilir misiniz ?
Alıntıyı görüntüle
Bende aynı bomboş sabah 9.54 ye kargoya teslim ettiler maili geldi bendede aynı aynı

Hocam sabırlık bir durum yok ki kargoya verilmiştir maili gelince insan umutlanıyor. Sonra kargonu göremeyip telaşlanıyorsun madem daha kargoya verilmedi kargoya verilmiştir maili çok saçma

UPS kargoyu almış benimkini bı bak istersen
Dostum seninki de böyle mi
1592498549932.webp

İtopyaya güvenmiyorum ve önermiyorumda sanki sadece yayıncılar ve ünlüler için olan bir firma tek bildiği şey sponsorluk

İtopyaya güvenmiyorum ve önermiyorumda sanki sadece yayıncılar ve ünlüler için olan bir firma tek bildiği şey sponsorluk
bu sabah 2 de tam 7 gün önce verdiğim monitörlü da2 sistemi sapasağlam geldi ...

Arkadaşlar selamlar herkese, sistemi ilk gün özelliştirmeli ve monitörlü şekilde sipariş vermiştim. Dün akşam saat 6 civarı mail geldi siparişiniz kargoya verilmiştir diye. Fakat kargo takibinde hiçbir şey yazmıyordu. Sabah 9 gibi aradım ups'i dediler ki henüz siparişiniz kargoya teslim edilmemiş. Gün içerisinde bekledim değişiklik olacak mı diye bir şey olmadı. Tekrar aradım ups'i bu sefer barkod numarınızı firma oluşturmuş fakat herhangi bir kuryemiz bu barkodu okutmamış yani kargoya verilmemiştir dedi. İtopyaya kesinlikle ulaşamıyorum. Aranızda itopyayla bu durumu konuşmuş ve cevap alabilen oldu mu? Kargo takibini aşağıya bırakıyorum sizde herhangi bir şube ismi yazıyorsa söyleyebilir misiniz ?
Alıntıyı görüntüle
Benim başka bir kargomda 6 saattir şehir içinde şubeden şubeye gidiyor arasa göre :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,307
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri